Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Ieškau auklės darbo Kaune (priimtiniausia šie ar aplinkiniai rajonai: Petrašiūnai, 6-asis fortas, Girstutis, Centras, Eiguliai, Vilijampolė ir Šilainiai).

Darbo ieškau nuo birželio 15 d. (iki tol atrasčiau laiko pasipratinimui) iki rugpjūčio 31 d. Domina ir ne visam šiam laikotarpiui, o atkarpai. Yra galimybė (liepos 13-17 ir 21-25 d.) organizuoti vaikų priežiūrą mini darželio principu (Jūsų vaikas+kitos šeimos vaikas), kurio metu laiktų vaikiški atradimai ir džiaugsmai turint kompanjoną smile.gif

Propaguoju džiaugsmą gyvenimui, vaiko savarankiškumą, pasivaikščiojimus derinant aprangą, o ne orą, kūrybingą laiko leidimą, mokymąsi skaičiuoti, rašyti, skaityti, anglų kalbos pirmuosius žingsnelius, sausainių lipdymą, spalvotų keksiukų gamybą ir plačių šypsenų kasdienybę birthday.gif yahoo.gif

Dirbu ir nestandartinėmis valandomis: ankstūs rytai, vėlūs vakarai, naktys, savaitgaliai, pasilikimai su vaikais kelioms dienoms, savaitei.

Aukle dirbu devintus metus. Daugiausia patirties sukaupta šeimose su keliais vaikais. Drąsiai priimsiu pasiūlymus iš daugiavaikių šeimų. Taip pat dirbu su kūdikiais, dvynukais.
Esant poreikiui yra galimybė gauti rekomendacijas, realų pabendravimą su šeimomis, kuriose dirbau.
Kreiptis A.Ž., tel.nr. +37065330705 arba el. paštu auklespaslaugos@gmail.com
Atsakyti
Laba diena. Norėčiau būti jūsų dukrytės aukle. Man 15 metų, bet manau, kad tokio amžiaus mergaitei su jaunesne auklyte būtų linksmiau leisti laiką... Vaikus prižiūriu jau nuo 10 metų... Tekdavo važiuoti pas teta vasaros laiku prižiūrėti jos mažylį, taigi turiu patirties netgi su jaunesnio amžiaus vaikais smile.gif Su vaikais tikrai gerai sutariu ir moku juos užimti lavinančiais žaidimais. Moku valgyt gaminti ir žinoma galėčiau dar ir namučius patvarkyti smile.gif Gyvenu netoli centro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2015 05 18, 18:25)
Nuo birželio 11d 5,5m berniukui reikalinga auklė valandiniam darbui kiekvieną darbo dieną, kartais šeštadienį ir kai kada, kai reikės ir papildomai (viską derintume iš anksto) šypsena Reikėtų parvesti berniuką iš darželio "Gandriukas" 17.30 ir pabūti namie ar lauke (pagal oro sąlygas) iki 19.30 -21val, kol mama dirbs.
Pageidaujam,kad auklytė būtų iš Eigulių, mes patys gyvename Ukmergės g. Amžius 20- 50m. Norim tik auklytės, be kitų vaikučių. Jokių žalingų įpročių. Patirtis auklės darbo srityje.
Laukiam tik rimtų, be priežasties paskutinę minutę neatšaukiančių darbo..
Valanda - 1.80 euro. Atsiskaityti norėsim po visos darbo savaitės atidirbtos.
Laukiam Jūsų asmeninių žinučių
Atleiskit, jei atrašysiu ne visoms  4u.gif

Sveiki ,
Ar radote aukle , gyvenu S.Žukausko gatvėje ,
Atsakyti
Laba diena. Teko gyvenime pajusti, kas yra tiek moralinis, tiek fizinis skausmas. Patikimai, su žmogiška šiluma, galėčiau, ne kasdien, bet pagal reikiamybę padėti prižiūrėti vaikutį, nesvarbu kokio amžiaus, kad ir turintį negalią, šeimoje, kur maloniai bendrautume, susikalbėtume. Pati esu lengvai bendraujanti, žodžio žmogus. Esant reikalui, taip pat galėčiau skirti dėmesio ir silpnesnės sveikatos pagyvenusiam žmogui. Juk prižiūrinčiam šeimos nariui visada atsiranda reikalų ne tik namuose. Nesu gydytoja, bet medicina man nėra svetima, reikalui esant darau masažus, suleidžiu vaistukus, vertinu natūropatinę mediciną ir kt. Kadangi gyvenu ne pačiame Kaune, bet orientacija būtų Garliavos kryptis, tad galimybės atvykimui kiek ribotos. Kadangi, situacijos mūsų įvairios, todėl manau, kad gal atsiras abiem pusėm priimtinas variantas laike-neskubu. Mano išsilavinimas aukštasis, esu 59 metų. Trumpai tiek. Jei sudomintų mano pasiūlymas, labai prašau rašykite man el. paštu: alotosas@yahoo.com
Būsiu dėkinga.
---------
Kuo mažiau atskirties mums visiems ir kuo daugiau malonių spalvų dienoje. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Labai vaikus mylinti auklytė ieško mažylio smile.gif . Turiu didelę šio darbo patirtį (8 metai). Teko ugdyti įvairaus amžiaus vaikus. Vieną mergaitę prižiūrėjau nuo 3 mėnesių iki dviejų metų.

Linkėjimai

Liucija

8-601-34176
Atsakyti
Sveiki. Ieskome auklytes vasarai nuo 7.00 iki 17.00 val. (liepos-rugpjucio men.) 3 metuku mergaitei. Gyvename Dainavos rajone. Kreiptis cia arba 861118992.
Atsakyti
sveiki 4u.gif
gal kas žinote gerą auklytę iš Lapių, Kauno raj?
mergytei 1,5metų, pažiūrėti 2-3 dienas per savaitę, galime tiek atvežti, tiek pas mus į namučius parsivežti.
parašykite į AŽ
Atsakyti
Sveiki, ieskome auklytes dviems geriems vaikucias 5 ir 6 metuku, nuo 8 iki 17 val. Tel. 864772889
Atsakyti
Ieškome valandinės auklės, galinčios prižiūrėti 3 m. ir 6 m. mergaites, lankančias darželį. Reiktų ligos atveju ir retkarčiais savaitgaliais. Mažoji darželį pradės lankyti nuo rugsėjo mėn., tad ir auklės ieškome nu rugsėjo.
Gyvename Šilainiuose, Baltijos g.
Pageidautume vyresnio amžiaus moters, mylinčios vaikus, mokančios su jais užsiimti, neturinčios žalingų įpročių ir turinčios panašaus darbo patirties.
Rekomendacijos būtų privalumas.
Atsakyti
Norim pasiūlyti savo mylimą auklytę vasaros laikui (liepos-rugpjūčio 24d).

Visus metus draugavom, patikėjom jau antrą vaiką jai, labai ja džiaugiamės. Labai daug laiko leidžia su vaiku lauke, esant galimybei apkuopia namus biggrin.gif, tikrai rūpestinga ir atidi vaikui ir tėvelių poreikiams. Turi didelę vaikų priežiūros patirtį.
Tel.nr. 869929181 Vaida.

Drąsiai galit rašyt ir man A.Ž., jei turit kokių klausimų.
Atsakyti
Laba, sąžiningiems, nuoširdiems ir atsakingiems žmonėms nuo rugsėjo mėnesio mielai rekomenduoju mūsų auklytę. Jau užauginta antra dvynukų karta. Tai didelės širdies ir didelės atsakomybės žmogus, todėl mums svarbus žmonės ir namai, kuriuose mūsų auklytė darbuosis.. Nuo rugsėjo mėnesio leidžiame mūsų dvynius berniukus į darželį, tad jaučiame atsakomybę pagelbstint ir supažindinant su kitu mažyliu... Jei ieskote patikimo ir atsakingo žmogaus savo mažyliau, palieku savo kntaktus: 862698688.
Atsakyti
QUOTE(supermamyte9 @ 2015 06 13, 11:54)
Norim pasiūlyti savo mylimą auklytę vasaros laikui (liepos-rugpjūčio 24d).

Visus metus draugavom, patikėjom jau antrą vaiką jai, labai ja džiaugiamės. Labai daug laiko leidžia su vaiku lauke, esant galimybei apkuopia namus biggrin.gif, tikrai rūpestinga ir atidi vaikui ir tėvelių poreikiams. Turi didelę vaikų priežiūros patirtį.
Tel.nr. 869929181 Vaida.

Drąsiai galit rašyt ir man A.Ž., jei turit kokių klausimų.

Sveiki, gal galit pasakyt kokiam rajone auklyte gyvena?
Atsakyti