Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Reikalinga auklė, Kaune, Eiguliuose, kuri ateitų į namus pažiūrėti 4 metų berniuko, ar, gražiu oru, pasivaikščioti parke. Ne kasdien, kartas nuo karto darbo dienomis vakarais arba gali prireikti savaitgaliais.

867348066
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isellia13 @ 2015 04 04, 15:57)
Sveiki,
Ieškau valandinės auklytės darbo. Pati esu studentė, todėl laiko daugiausia turiu po pietų ir vakarais, savaitgaliais. Galėčiau pabūti vakarais, ar tiesiog kada reikia - pagal iškvietimą. Su vaikučiais susidraugaujame greitai, pati taip pat myliu vaikus smile.gif Jeigu susidomėsite, platesnę informaciją apie save pateiksiu a.ž., lauksiu  4u.gif  smile.gif

Sveiki, ieskome valandines aukles, taciau kokius tris kart per savaite reiktu rytais, nes noriu isvaziuoti pasportuoti, o siaip kartais reiktu vakarais, kartais savaitgaliais.
Atsakyti
Sveiki,
ieskau aukles mergytei 1,2men nuo birzelio 11d. . Gyvename Uzliedziuose, noretume mes vaika vezti pas auklyte I namus.
Aida 868260107
Atsakyti
QUOTE(Rutka_mamka @ 2015 03 24, 20:56)
Sveikos auklytės,

Ieškome auklytės 2,5 m. mergytei visai darbo dienai nuo birželio 1d.

Gyvename Krėvės pr. , norėtume kad ir auklytė būtų iš kaiminystės.

Lauksime žnučių į a.ž. 4u.gif

Vis dar ieškome 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, esu 29 metu aukle, turinti darbo patirties tiek su vienu tiek su dvejais vaikuciais. Puikiai sutariu ir moku uzsiimti su ivaraus amziaus vaikais. siuo metu ieskau darbo pilnai darbo dienai.
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2015 03 29, 17:03)
Sveikos šiuo metu ieškau skubiai auklytės darbo.Galiu prižiūrėti jūsų vaikučius arba puse darbo,dienos arba pilna diena.Gyvenu dainavos rajone,tai tiktu aplinkiniai rajonai krevės pr,saulėtikis,kalniečiai,eiguliai.Turiu patirties nemažai su vaikučiais,esu dirbus daržely vaikų,ir auklė dirbus.Labai lauksiu,gal kam prireiks mano pagalbos Mano tel.nr.860971839

Šiuo metu Auklės darbo nebeieškau.
Atsakyti
Skubiai reikalinga auklė 2 metų mergytei
Skubiai reikalinga auklė 2 metų mergytei. Yra brolis (6 metų), jei sirgs, reikės rūpintis abiem vaikais. Gyvename Kaune, Dainavos raj., netoli buv. Pasimatymo.

Darbo laikas:
4 dienos per savaitę (laisvi 1-ieniai)
Darbo laikas: 7.00 -17.00 val.
Atlygis: 75 Eur / sav. , 300 Eur/ mėn.
Svarbu mergaitės lavinimas užsiimant įvairiomis veiklomis (piešimas, lipdymas, dainelės, pasakos, dėlionės ir kitos lavinančios užduotėlės). Pasirūpinimas berniuku, kai serga (vaistų sugirdymas ir t.t.). Režimo laikymasis bei būtinas ėjimas į lauką. Minimali namų ruoša, valgio vaikams pagaminimas ir apsitvarkymas po žaidimų.

Reikalavimai:
• Amžius 40-65 metai
• Nerūkanti, be kitų žalingų įpročių
• Privalumas pedagoginis arba medicininis išsilavinimas
• Panašaus darbo patirtis

860041800 , Sandra
Atsakyti
Laba diena,

vyresnio amžiaus moteris su didele aukliavimo patirtimi ieško auklės darbo.
Prioritetas - Eigulių ar Kalniečių mikrorajonai, bet galėtų atvykti ir kitur.

Kreiptis telefonu 8 682 42295.
Atsakyti
Sveikos, reikalinga auklė dviem darželinukėm sesutem (5 ir 3 m.) ligos atveju. Pageidautume malonios, atsakingos,šiltos, mylinčios vaikus ir mokančios užsiimti su jais. Gyvename šilainiuose. Dirbame su vyru abu nuo 8 iki 17val. tad ir auklytės reiktų visai darbo dienai.
Eglė 861491191.
Atsakyti
Sveiki,

noriu dirbti valandine aukle, esu įgijusi aukštąjį išsilavinimą, turiu patirties su vaikais. Apskritai labai myliu vaikus, esu atsakinga, darbšti, be žalingų įpročių. Pati esu iš Kalniečių, todėl labiausiai tiktų aplinkiniai rajonai.
Kadangi esu dirbanti, galiu dirbti po darbo (17h) ir savaitgaliais. Išsamesnė info tel 867510527 arba asmenine žinute smile.gif

Atsakyti
[quote=pavardene,2015 04 03, 17:03]
Nuo šio mėnesio ieškau auklės darbelio- valandiniu grafiku( ne visai dienai ar ne visai savaitei, pan) darbo dienomis.Vakarais dirbti negaliu,savaitgaliais- taip pat- ne..Ieškau-MOLO rajone;Urmo bazės rajone;Taikos pr;Savanorių pr;Kalniečių rajone;Centre,Senamiestyje;Šilainių bažnyčios rajone.Ligos atvejai- netinka.Į AZ.

Taip gavosi,kad privalau seniūnijoje atidirbti už gaunamą socpašalpą iki gegužės maždaug 20-osios.Todėl darbelio ieškau tik po gegužės 20-osios.Tiktų rytinis arba ne visos savaitės ar kas antros savaitės grafikas.Jei netoli Urmo bazės ar Krėvės pr ,Partizanų g- galiu dirbti iki maždaug 14-liktos valandos.Tinka tokio pat grafiko laikas ir ,jei ieškote tik iki rugsėjo mėn.867522429,atsakau ir sms.
Atsakyti
Ieškau nuoširdžios, tvarkingos, atsakingos ir mylinčios vaikus auklės dirbti Kaune, Romainiuose. Be žalingų įpročių, labai gerai būtų vairuojanti. Berniukui 3 m. vaiką reikėtų kartais paimti iš darželio, aptvarkyti namus. Skambinkite tel 866353666.
smile.gif
Atsakyti