Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Ieškome nuolatinės auklės Kaune, Vytėnuose, būtinai vairuojančios automobilį, su patirtimi. Galima kreiptis ir tel.: 867815330.
Atsakyti
Sveikos,
ieskome aukles 2,5 m amziaus berniukams. Reikalinga valandine ir ligos atveju (kai pikas ligos jau praejes). Auklyciu skambuciu lauksiu tel 860831476
Atsakyti

Sveikos mamytes!esu 23metu LSMU studente.prasidejus naujiems metams galeciau pagelbeti priziurint Jusu mazuosius :) labai myliu vaikus ir turiu  6metu patirti ,ne beda trys,keturi vaikai seimoje :)moku rasti bendra kalba su visais vaikais ir visokio amziaus :)kadangi esu paskutinio kurso studente,galeciau pagelbeti dazniausiai popietiniu laiku, detaliau papasakociau asmenine zinute.Taip pat puikiai sutariame del naktinio laiko bei savaitgaliu su teveliais.Kaunas :)

Atsakyti
Esu 37 metų, dviejų vaikučių mama. Sūnui 10 o dukrytei 4 metukai širdis Kadangi darželio nelankome ieškome sau žaidimų draugės arba draugo šypsena
Auklyte dirbu jau metai laiko. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dar vieną mergytę 2,5 metukų.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais. Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo;) Namuose jokių gyvūnų nelaikome tik auksinę žuvelę. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ...didelė šypsena Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingigėlė Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia 2 mergyčių kompanija kreipkitės pagelbėsime primerkęs akį
Vaikučio amžius nuo +-1,5 metukų , svarbu kad vaikščiotų patsšypsena
Dirbu tik Pastovia auklytegėlė valandine ir tik ligos atveju nedirbu...
Kaunas šilainiai
Atsakyti
Sveiki, ieškome auklės 8 menesiu berniukui pilnai dienai, ligos atveju kartais tektu priziuret ir 4,5 metu broli, kuris lanko darzeli. Jei kas turite rekomendacijų - labai lauksiu.
Veiksmas Kaune, Dainavos rajone, netoli PC"SAVAS".
Atsakyti
Ieskau aukles darbo Kaune.Esu dirbus aukle.Galiu buti su,bet kokio amziaus vaikais. Tel:860386805
Atsakyti
Ieškome auklės 1 m mergaitei Kauno raj. Užliedžiuose. Pilnai darbo dienai. Tel. 861024575.
Atsakyti
Ieskom svelnios, mylincios vaikus aukles 1.2 metuku mergytei, darbo dienomis nuo 8.30 iki 13 val. Gyvename dainavos raj, prie Draugystes parko.
Kreiptis az arba tel 867550434
Atsakyti
Ieškome valandinės auklės 5 metu vaikinui ligos atveju. Vieta Šilainiai.
Atsakyti
Ieškau patikimos auklės Kaune, Vaišvydavoje, prižiūrėti vaikutį ligos atveju visą darbo dieną.
Atsakyti

Noriu rekomenduoti musu auklyte Onute. Aukle labai myli vaikucius, priziuri, zaidzia su jais. Moteris jau pensijoje, tad nori prisidurti pinigeliu. Noretu dirbti Zaliakalnyje (Savanoriu pr., netoli telekomo, akluju sankryzos, Hyper maximos) ne visa darbo diena nuo ryto iki pietu. 

Jos tel. 867192392

Atsakyti
Laba diena smile.gif 4u.gif ,

ieškau auklės ligos atveju savo 3,4 m. sūnui. Taip pat reikalui esant reiktų prižiūrėti beveik 7 metų sesę. Pageidautina, kad auklė turėtų patirties. Auklės ieškom ilgesnei draugystei. Kaunas, Eiguliai. Rasykite asmeniškai.

Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti