Sveikos mamytes!esu 23metu LSMU studente.prasidejus naujiems metams galeciau pagelbeti priziurint Jusu mazuosius labai myliu vaikus ir turiu 6metu patirti ,ne beda trys,keturi vaikai seimoje :)moku rasti bendra kalba su visais vaikais ir visokio amziaus :)kadangi esu paskutinio kurso studente,galeciau pagelbeti dazniausiai popietiniu laiku, detaliau papasakociau asmenine zinute.Taip pat puikiai sutariame del naktinio laiko bei savaitgaliu su teveliais.Kaunas
Auklyte dirbu jau metai laiko. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dar vieną mergytę 2,5 metukų.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais. Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo;) Namuose jokių gyvūnų nelaikome tik auksinę žuvelę. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ...didelė šypsena Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingigėlė Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia 2 mergyčių kompanija kreipkitės pagelbėsime primerkęs akį
Vaikučio amžius nuo +-1,5 metukų , svarbu kad vaikščiotų patsšypsena
Dirbu tik Pastovia auklytegėlė valandine ir tik ligos atveju nedirbu...
Kaunas šilainiai
Veiksmas Kaune, Dainavos rajone, netoli PC"SAVAS".
Noriu rekomenduoti musu auklyte Onute. Aukle labai myli vaikucius, priziuri, zaidzia su jais. Moteris jau pensijoje, tad nori prisidurti pinigeliu. Noretu dirbti Zaliakalnyje (Savanoriu pr., netoli telekomo, akluju sankryzos, Hyper maximos) ne visa darbo diena nuo ryto iki pietu.
Jos tel. 867192392
ieškau auklės ligos atveju savo 3,4 m. sūnui. Taip pat reikalui esant reiktų prižiūrėti beveik 7 metų sesę. Pageidautina, kad auklė turėtų patirties. Auklės ieškom ilgesnei draugystei. Kaunas, Eiguliai. Rasykite asmeniškai.
Ačiū