2 mergaites (5m. Ir 1m 3men.) auginanti šeima ieško auklytes. Gyvename Domeikavoje. Vyresnioji mergaite lanko darzeli,taciau daznai "sirguliuoja",taigi buna namie.
Kol kas ieškome valandines aukles,dirbti mazdaug 12-20 val.per savaite,veliau,kai mamyte išeis i darba,bus reikalinga pagalba pilna darbo diena.
Tikimės rasti patikima,atsakinga žmogų,jaucianti pašaukimą dirbti su vaikais,turinti kantrybes,jėgų ir noro panesioti,pamyluoti mazyle, mokanti gaminti maistą. Butu puiku, jei aukle turetu galimybe retkarčiais pažiūrėti vaikus ir vakare ar savaitgali.Rekomendacijos ir automobilis butu privalumas.tel.861871707
Sveiki, ieškau auklės darbo Kaune, pilnu etatu. Galiu dirbti centre, senamiestyje, dainavos, kalniečių, eigulių ir žaliakalnio rajonuose. Turiu patirties prižiūrint vaikus nuo vienų metukų. Patirtis 8 metai, be auklės darbo esu dirbusi pradinių klasių mokytoja 22 metus. Prižiūrėdama vaikus skatinu jų kūrybiškumą, motorinius gebėjimus, padedu lavinti atmintį. Tėvų pageidavimu galiu padėti paruošti vaikus mokyklai (skaityti, skaičiuoti). 2 prižiūrėti berniukai, pradėjo skaityti 4 ir 5 metų. Mielai pagaminu vaikui valgyti, esant tėvų sutikimui - išeiname pažaisti į lauką. Be žalingų įpročių, vairuotojo pažymėjimo neturiu. Darbo užmokestis sutartinis. Galiu pradėti dirbti nuo spalio vidurio.
Mano tel. nr: 867977391, jeigu norėtumėte daugiau išgirsti apie mano darbą arba išgirsti atsiliepimą, susisiekus asmeniškai galėsiu pateikti buvusių tėvelių telefono numerį, kuriems dirbau 3 metus
Mano tel. nr: 867977391, jeigu norėtumėte daugiau išgirsti apie mano darbą arba išgirsti atsiliepimą, susisiekus asmeniškai galėsiu pateikti buvusių tėvelių telefono numerį, kuriems dirbau 3 metus
Esu 37 metų, dviejų vaikučių mama. Sūnui 10 o dukrytei 4 metukai širdis Kadangi darželio nelankome ieškome sau žaidimų draugės arba draugo šypsena
Auklyte dirbu jau metai laiko. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dar vieną mergytę 2,5 metukų.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais. Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo;) Namuose jokių gyvūnų nelaikome tik auksinę žuvelę. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ...didelė šypsena Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingigėlė Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia 2 mergyčių kompanija kreipkitės pagelbėsime primerkęs akį
Vaikučio amžius nuo +-1,5 metukų , svarbu kad vaikščiotų patsšypsena
Dirbu tik Pastovia auklytegėlė valandine ir tik ligos atveju nedirbu...
Kainos: nuo 1.20 iki 1.50 eur. Maistas būtų mūsų, norėčiau kad tik kokį skanumyną, jodurtuką ar sūrelį atsineštumėte savo.
Auklyte dirbu jau metai laiko. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dar vieną mergytę 2,5 metukų.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais. Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo;) Namuose jokių gyvūnų nelaikome tik auksinę žuvelę. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ...didelė šypsena Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingigėlė Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia 2 mergyčių kompanija kreipkitės pagelbėsime primerkęs akį
Vaikučio amžius nuo +-1,5 metukų , svarbu kad vaikščiotų patsšypsena
Dirbu tik Pastovia auklytegėlė valandine ir tik ligos atveju nedirbu...
Kainos: nuo 1.20 iki 1.50 eur. Maistas būtų mūsų, norėčiau kad tik kokį skanumyną, jodurtuką ar sūrelį atsineštumėte savo.
Esu kūrybinga, sąžininga, komunikabili, neturinti žalingų įpročių. Dirbu su meile ir įvairaus amžiaus vaikais, rūpinuosi jų lavinimu ir užimtumu. Tad Jūsų mažylis su manimi tikrai nenuobodžiaus, skaitysime knygutes, darysime įvairius darbelius, mokysimės eilėraštukų, dainelių ir pan. Turiu nemažai tėvelių rekomendacijų. Jūsų vaikutis bus apgaubtas šiluma ir dėmesiu. Gyvenu Dainavos rajone, galimi ir aplinkiniai rajonai. Ieškau darbo pilnai darbo dienai arba pirmai dienos pusei.
Laba diena,
reikalinga valandinė auklė Šilainiuose vienerių metų berniukui. Gali būti studentė, bet atsakinga ir mokanti bendrauti su tokio amžiaus vaikais. Kam aktualu - smulkesnė informacija asmenine žinute
reikalinga valandinė auklė Šilainiuose vienerių metų berniukui. Gali būti studentė, bet atsakinga ir mokanti bendrauti su tokio amžiaus vaikais. Kam aktualu - smulkesnė informacija asmenine žinute
Sveikos mamytes, rekomenduoju aukle, kuri padejo uzauginti man 2 vaikucius. Tai nuosirdus, atsakingas, mylintis vaikus zmogus Aukles tel. 860594948, Angele, gyvena A. Sanciuose.
QUOTE(jollicasa @ 2016 09 23, 11:19)
Laba diena,
Sveiki,
Esu 4 m. berniuko mama, kuris jau keliauja i darzeli. Pati siuo metu jau pradejau ieskotis nuolatinio darbo ir turiu daug laisvo laiko dienos metu. Galeciau pagelbeti Jums dienomis, bent jau kol susirasite kazka pastovaus.
Rekomenduojam savo numyleta auklyte. 20m patirtis. Gyvena prie Telekomo,gali priziureti vaikuti jusu ir savo namuose. Labai atsakinga,mylinti vaikus,megsta buti ilgai lauke su vaikuciu. Mums ir namucius apkuopdavo,ir valgyt vaikuciui padarydavo. Noretu dirbi ne pilna darbo diena. 869929181 Vaida
QUOTE(supermamyte9 @ 2016 10 07, 11:46)
Rekomenduojam savo numyleta auklyte. 20m patirtis. Gyvena prie Telekomo,gali priziureti vaikuti jusu ir savo namuose. Labai atsakinga,mylinti vaikus,megsta buti ilgai lauke su vaikuciu. Mums ir namucius apkuopdavo,ir valgyt vaikuciui padarydavo. Noretu dirbi ne pilna darbo diena. 869929181 Vaida
Vaikų dienos centre galėtų dirbti?
Sveikos mamytes!esu 23metu LSMU studente nuo lapkricio menesio galeciau pagelbeti priziurint jusu leliuka :)labai myliu vaikus ir turiu sukaupusi 6metu patirti ne beda trys,keturi vaikai seimoje moku rasti bendra kalba su visais vaikais ir visokio amziaus :)myliu visus mazus vaikucius,visi man mieli ir prie visu labai prisirisu kadangi esu paskutinio kurso studente,galeciau pagelbeti 2-3dienas per savaite,dazniausiai po pietiniu laiku.Taip pat puikiai sutatiame del naktinio laiko bei savaitgaliu su teveliais.