Reikalinga patikima, mylinti vaikus, tvarkinga, energinga, kantri auklė 1,5 m. mergaitei (Vilijampolė).
Pageidautina su patirtimi ir rekomendacijomis. Rugpjūčio mėn. dalis darbo dienos, nuo rugsėjo pilna darbo diena.
Reikės su vaiku žaisti, bendrauti, pasivaikščioti lauke, gaminti vaikui maistą ir pan.
Plačiau telefonu. SMS nebendrauju. 8 611 262O7 Skambinti nuo 16 val.
Ieškom auklytės 1 metų berniukui. Darbas būtų nepilnai dienai. Nuo 7 val ryto iki 12 val. kas antrą savaitę. Tel. 8 603 24474
Sveikos mamytės !Nuo rugsėjo mėnesio ieškau aukles darbo ,esu lsmu universiteto būsima ketvirtakurse studente ,aukles darbo patirties turiu tikrai nemažai(6metai)esu priziurejusi vaikus, kuriu amzius svyruoja nuo 2men-7m. Taip pat nera problema ir keli vaikai seimoje. Be proto myliu vaikus kadangi esu dieniniu studijų studente ,galėčiau pagelbėti šeimynai ,kuriai reikia popietines aukles , domintu pastovumas, daugiau informacijos pateiksiu asmeniskai
Sveiki
Esu vaikučių auklė, žaidimų draugė, mokytoja, turiu patirties su įvairaus amžiaus mažyliais, nuo pat kūdikių ir vyresniais mokyklinukais. Įgijusi aukštąjį pedagoginį-psichologinį išsilavinimą (ir filologinį).
Mielai pasirūpinsiu bet kokio amžiaus Jūsų vaikučiais:
rytais (kartais iki 10.30, kartais iki 12.30 val.);
vakarais ~ nuo 19 val. (penktad. kartais anksčiau nuo 17 val.);
savaitgaliais (bet kuriuo metu, kad ir per naktį).
Gyvenu Kulautuvoje, kasdien važiuoju į Kauno centrą, bet nesunku atvykti ir į kitą vietą.
Lauksiu a. ž., arba galime susisiekti tel. 8 671 72 862
Gražių akimirkų!
Viktorija
Esu vaikučių auklė, žaidimų draugė, mokytoja, turiu patirties su įvairaus amžiaus mažyliais, nuo pat kūdikių ir vyresniais mokyklinukais. Įgijusi aukštąjį pedagoginį-psichologinį išsilavinimą (ir filologinį).
Mielai pasirūpinsiu bet kokio amžiaus Jūsų vaikučiais:
rytais (kartais iki 10.30, kartais iki 12.30 val.);
vakarais ~ nuo 19 val. (penktad. kartais anksčiau nuo 17 val.);
savaitgaliais (bet kuriuo metu, kad ir per naktį).
Gyvenu Kulautuvoje, kasdien važiuoju į Kauno centrą, bet nesunku atvykti ir į kitą vietą.
Lauksiu a. ž., arba galime susisiekti tel. 8 671 72 862
Gražių akimirkų!
Viktorija
Sveikos mamos,
Auklė (47 m.) ieško pastovaus darbo.
Turinti ilgametės patirties, be žalingų įpročių, sąžininga ir atsakinga.
Ieško darbo Garliavoje, Aleksote ir ten, kur pasiekiama miesto transportu.
Jos tel. 868209854
Drąsiai rekomenduoju, mes draugavome 5 metus, padėjo mums užauginti du berniukus. Puikiai sutaria su vaikais ☺
Gražių dienų
Auklė (47 m.) ieško pastovaus darbo.
Turinti ilgametės patirties, be žalingų įpročių, sąžininga ir atsakinga.
Ieško darbo Garliavoje, Aleksote ir ten, kur pasiekiama miesto transportu.
Jos tel. 868209854
Drąsiai rekomenduoju, mes draugavome 5 metus, padėjo mums užauginti du berniukus. Puikiai sutaria su vaikais ☺
Gražių dienų
Sveiki, ieskau aukles 1 metuku berniukui darbo dienomis nuo 8 iki 15-16val. Dainavos mikrorajonas, nuo rugsejo men. Gal kas galite rekomenduoti?
Laba diena,
ieškome auklės pilnai darbo dienai, pilnai darbo savaitei Užliedžiuose, 1 metų mergaitei. Darbo pradžia gruodžio mėn. Kreiptis tel. 861024575.
ieškome auklės pilnai darbo dienai, pilnai darbo savaitei Užliedžiuose, 1 metų mergaitei. Darbo pradžia gruodžio mėn. Kreiptis tel. 861024575.
Skubiai ieskome aukles Kalnieciuose 1 metu vaikui. Pilnai dienai.
Gal turite ka parekomenduoti?
Gal turite ka parekomenduoti?
Ieskau aukles ligos atveju berniukui 2,3m
Pirmi metai darzelyje, tai manau sirgs nemazai
Gyvenam Eiguliuose Siaures pr. 8
Tel 861230206
Pirmi metai darzelyje, tai manau sirgs nemazai
Gyvenam Eiguliuose Siaures pr. 8
Tel 861230206