Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Sveiki, 3 ir 5 metu vaikams ieskoma aukle vasarai Dainavos raj, nepilnai dienai, nuo mazdaug 10 ryto. Gali buti studente, moksleive. Rasykite a.z.
Atsakyti
Sveiki,
ieškome auklės nuolatiniam darbui, pilnai darbo dienai, Kaune, 1 metų mergytei.
Darbas nuo rugpjūčio mėnesio. Būtų idealu, jei dar pavyktų sutarti dėl liepos mėnesio pirmų dviejų savaičių, po pusę dienos.
Atlyginimas fiksuotas.
Darbas Šilainiuose, Kaune.
Tel. 861554284

Ieškome tvarkingos, mylinčios vaikus,atsakingos ir patikimos auklės.
Darbo patirtis ir rekomendacijos būtų didelis pliusas.
Atsakyti
QUOTE(ingrida1979 @ 2016 05 24, 07:46)
Esu 37 metų, dviejų vaikučių mama. Sūnui 10 o dukrytei 4 metukai širdis kadangi darželio nelankome ieškome sau žaidimų draugės arba draugo  smile.gif 
Auklyte dirbu jau metai laiko. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dvi mergytes , vienai 2,4 metukai kitai greitai 3. Su didžiaja mergyte jau greitai atsisveikinsime (06.20) nes pradės lankyti darželį o mažaja ir toliau prižiūrėsiu.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais  smile.gif Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo. Namuose jokių gyvūnų nelaikome tik auksinę žuvelę. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ... biggrin.gif
Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingi  4u.gif  Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia 2 mergyčių kompanija kreipkitės pagelbėsime smile.gif 
Galiu dirbti tiek valandine tiek pastovia auklyte.

Atsakyti
2,5 metų linksma, judri mergytė ieško draugės -auklytės ligos dienomis palaikyti kompanijai.
Arba išleisti kartais vakarais ar savaitgaliais tėvelius.
Tad reikėtų valandinės auklės:)
Kaunas -Dainava
860070155
Atsakyti
Ieškome auklės galinčios kartais pagloboti vieną-du vaikus savaitgaliais. Vaikai jau nebe kūdikėliai sūnui 10 metų, dukrai 9-eri, tačiau jai reikalingas padidintas dėmesys, todėl ieškome švelnios auklės tikrai mėgstančios bendravimą su vaikais, gebančios ne virti ir namus tvarkyti,o užimti ir sudominti vaiką. Būtų puiku, jei auklė turėtų darbo patirties ir rekomendacijų.
Atvykti reikėtų pas mus,- gyvename Kaune Vilijampolėje. Susidomėjusias prašom rašyti až arba kreiptis telefonu 861524902.
Atsakyti
Ieskome mielos ir draugiskos aukles dviems aktyvioms sesems 3 ir 5 metu, nuo liepos pabaigos iki rugsejo 1 d reiketu dazniausiai pilnai darbo dienai, o nuo rugsejo 1 d. ligos atveju, kadangi lanko darzeli. Geriausia butu is aplinkiniu rajonu: Dainava, A.Sanciai ir pan., Petrasiunai. smile.gif
Atsakyti
SKUBIAI....Ieškom EXTRA auklytės (i savaite 2-3 dienos) priziureti du vaikus vasaros atostogu metu. Vaikams 10 ir 7 metai, gyvename Mastaiciuose, butu geriau is aplinkiniu rajonu.
Labai laukiu AZ 4u.gif
Atsakyti
Ieškau auklės darbo liepos mėnesiui (nepertraukiamai laisva esu iki rugpjūęio 4 d. ir dalį rugpjūčio). Galiu dirbti standartinėmis valandomis nuo ryto iki 16:30-17 val + vakarais bei sutartais savaitgaliais. Tiktų pasiūlymai su poreikiu dirbti tik po kelias dienas per savaitę, nebūtinai standartinėmis valandomis. Rugsėjo-birželio mėn. galiu dirbti aukle max 2 darbo dienas per savaitę + suderintais savaitgaliais. Įprastai dirbu valandine aukle pagal (ne)pastovų poreikį.

Aukliauju dešimtus metus, dirbu auklėtoja, LEU baigiau pedagogikos ir ikimokyklinio ugdymo studijas. Papildomai galiu mokyti lietuvių kalbos, turiu lietuvių filologijos bakalauro išsilavinimą.

Esu savo rogėse, kas mane skatina kokybiškam ugdymui, įdomiam laiko leidimui ir spalvingos vaikystės kūrimui. Su manimi susisieksite el. paštu auklėspaslaugos@gmail.com arba telefonu +37065330705
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2016 07 01, 18:54)
Ieskome mielos ir draugiskos aukles dviems aktyvioms sesems 3 ir 5 metu, nuo liepos pabaigos iki rugsejo 1 d reiketu dazniausiai pilnai darbo dienai, o nuo rugsejo 1 d. ligos atveju, kadangi lanko darzeli. Geriausia butu is aplinkiniu rajonu: Dainava, A.Sanciai ir pan., Petrasiunai. smile.gif

Laba diena, rasau Jums del aukles darbo, jei dar ne pervelu. Mano mama dabar kaip tik uzaugino savo du priziurimus vaikucius ir iesko darbo. Turi daugiau kaip 10m. darbo patirties su ivairaus amziaus vaikais. Ji mylinti savo darba, sazininga, aktyvi, tvarkinga. Moka rasti bendra kalba net ir su sunkiau sukalbamais vaikais. Savo zmogaus girti nenoriu, bet jei dar ieskote aukles, tai rekomenduociau paskambinti ir tuo isitikinti 8- 646 33873. Grazios dieneles!
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Labai noriu rekomenduoti Jums savo 48metu auklyte, kuri uzaugino
mano 2 mergytes, po to 5 metus draugavo su 2 berniukais smile.gif
Dabar ieskome nauju vaikuciu, kuriems reikia draugiskos,
su vaikais gerais sutarancios ir juos labai mylincios, tvarkingos, be
zalingu iprociu, saziningos auklytes !!!
Ieško auklyte darbo Garliavoje, Mastaiciuose, Aleksote (na gal dar
sutartumete ir del Senamiescio bei Centro).

Skambinkite ir kalbėkite asmeniškai tel. 868209854.
Ji laukia Jusu skambuciu ir Jusu vaikuciu draugystes !!!

Atsakyti
Ieškome valandinės auklytės 3,4 metukų mergytei. Gyvename Dainavos raj. Auklytė reikalinga nuo rugpjūčio paskutinės savaitės, o nuo rugsėjo reiktų mergytę paiminėti iš darželio nuo pietų ir pabūti kol grįš tėveliai, ligos atveju pabūti visą dieną. (Lankėme darželį, tai sloga dažnas svečias). Darželis šalia namų. Jokio namų tvarkymo ar kitokių namų ruošos darbų atlikti nereikės, tik užsiimti su mergyte. Darbas nėra kasdien nuo ryto iki vakaro +37061821297
Atsakyti
Sveikos mamytės !Nuo rugsėjo mėnesio ieškau aukles darbo ,esu lsmu universiteto būsima ketvirtakurse studente ,aukles darbo patirties turiu tikrai nemažai smile.gif kadangi esu dieniniu studijų studente ,galėčiau pagelbėti šeimynai ,kuriai reikia popietines aukles ,arba valandines smile.gif
Atsakyti