Mielos auklytes,
Skubiai ieskome atsakingos moters pagelbeti seimai su 2 berniukais 4 m ir 2 savaiciu. Mama su mazyliu siuo metu guli ligonineje, tetis darbo savaite dirba uzsienyje, pagalba reikalinga skubiai. Labai labai ieskome atsakingo, pareigingo ir galincio padeti zmogaus. Del atlygio susitarsime. Gyvename Zaliakalnyje prie kauno kliniku. Skambinkite 864178145.
QUOTE(Gabadriele @ 2016 05 05, 21:14)
Sveikos mamytes,
Esu 16 metu mergina, gyvenu Kaune prie KTU studentu miestelio. Ieskau darbelio vasarai su vaikuciais Beproto myliu vaikus, moku su jais elgtis, moku gaminti valgyti, galiu tvarkyti namus, esu saugojusi nemazai vaikuciu ir visos mamytes buvo patenkintos Neturiu jokiu zalingu iprociu labai labai laukiu mamyciu su pasiulymais
Esu 16 metu mergina, gyvenu Kaune prie KTU studentu miestelio. Ieskau darbelio vasarai su vaikuciais Beproto myliu vaikus, moku su jais elgtis, moku gaminti valgyti, galiu tvarkyti namus, esu saugojusi nemazai vaikuciu ir visos mamytes buvo patenkintos Neturiu jokiu zalingu iprociu labai labai laukiu mamyciu su pasiulymais
Labas, mums reikalinga universali auklyte, paskambink 864178145, aptarsime darbeli. Aciu.
Ieškom auklytės nuo 06.01d po 1 ar 2 dienas i savaite nuo 9 val ryto iki 18 val. priziureti du vaikus vasaros atostogu metu. Vaikams 10 ir 7 metai, gyvename Mastaiciuose, butu geriau is aplinkiniu rajonu.
Labai laukiu AZ
Labai laukiu AZ
Kadangi mūsų auklė išvyksta, skubiai ieškome auklės nuolatiniam darbui, pilnai darbo dienai (7.30-17.00 val), Kaune, 1,3 metų berniukui.
Darbas nuo birželio mėnesio.
Atlyginimas fiksuotas (mėnesio).
Gyvename Raudondvario pl., Kaune.
Tel. 867198544
Patirtis ir rekomendacijos būtų privalumas. Ieškome tvarkingos, gebančios bendrauti su vaiku, patikimos auklės. Darbo pobūdis: vaiko priežiūra, maisto gaminimas vaikui, ėjimas į lauką. Ieškome nuolatinės auklės, taigi studenčių ar moksleivių pasiūlymai tik vasarai - nedomina.
Darbas nuo birželio mėnesio.
Atlyginimas fiksuotas (mėnesio).
Gyvename Raudondvario pl., Kaune.
Tel. 867198544
Patirtis ir rekomendacijos būtų privalumas. Ieškome tvarkingos, gebančios bendrauti su vaiku, patikimos auklės. Darbo pobūdis: vaiko priežiūra, maisto gaminimas vaikui, ėjimas į lauką. Ieškome nuolatinės auklės, taigi studenčių ar moksleivių pasiūlymai tik vasarai - nedomina.
Sveikos mamytės. Esu 16 metų moksleivė, myliu mažylius todėl ieškau vaikučio su kuriuo galėčiau bendrauti vasaros laikotarpiu. Patirties turiu: savanoriavau kauno kūdikių namuose, prižiūrėjau berniuką nuo metukų ir dar vieną berniuką nuo gimimo. Esu baigusi muzikos mokyklą, taigi manau būtų ką veikti ir su vyresniu vaikučiu, netgi galėčiau truputį vyresnius vaikučius pamokinti groti fortepijonu, supažindinti su muzika. Laukiu jūsų žinučių
Esu 37 metų, dviejų vaikučių mama. Sūnui 10 o dukrytei 4 metukai širdis kadangi darželio nelankome ieškome sau žaidimų draugės arba draugo
Auklyte dirbu jau metai laiko. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dvi mergytes , vienai 2,4 metukai kitai greitai 3. Su didžiaja mergyte jau greitai atsisveikinsime (06.20) nes pradės lankyti darželį o mažaja ir toliau prižiūrėsiu.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo. Namuose jokių gyvūnų nelaikome tik auksinę žuvelę. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ...
Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingi Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia 2 mergyčių kompanija kreipkitės pagelbėsime
Galiu dirbti tiek valandine tiek pastovia auklyte.
Auklyte dirbu jau metai laiko. Šiuo metu prižiūriu savo namuose (be dukrytės) dvi mergytes , vienai 2,4 metukai kitai greitai 3. Su didžiaja mergyte jau greitai atsisveikinsime (06.20) nes pradės lankyti darželį o mažaja ir toliau prižiūrėsiu.
Gyvename 3 k. bute, yra kiemas su naujomis supynėmis, uždaroma smėlio dėžė, stadionas netoli. Pati esu atsakinga, draugiška, linksma, be žalingų įpročių greitai randu bendra kalba su vaikučiais Maista gaminu kiekviena diena , dauguma produktų yra iš kaimo. Namuose jokių gyvūnų nelaikome tik auksinę žuvelę. Su vaikais randame begales užsiėmimų tiek namuose tiek lauke ...
Galiu užtikrinti kad vaikučiai jūsų bus saugūs, prižiūrėti, pamaitinti, panešioti ir laimingi Tad kam reikalinga mama-auklytė su nuostabia 2 mergyčių kompanija kreipkitės pagelbėsime
Galiu dirbti tiek valandine tiek pastovia auklyte.
Laba diena, ieskome aukles 1m. 8men berniukui, gyvename Kalnieciuose. Darbas butu pilnai darbo dienai, ilgalaikis. Visas detales galetume aptarti telefonu 863610040
Laba diena, ieskau valandines aukles darbo, arba galeciau dirbti nepilna savaite. Esu 31 metu, dirbu vaiku darzelyje, vasaros laikotarpiu ieskau papildomo darbo (nes dirbsiu nevisu etatu, o liepa atostogausiu). Galeciau dirbti su betkokio amziaus vaikais, ir su kudikiais. Mano tel. Nr 860403206
Ieškau valandinės auklės 6 mėn berniukui. Darbo dienomis nuo 9 iki 14-16 val (pagal susitarimą). Vaiko priežiūra, maitinimas, buvimas gryname ore. Pati taip pat būsiu namie. Šilainiai. Detales aptarsime asmeninėmis žinutėmis.