Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Ieškoma valandinė auklė Šilainiuose. Darbo pobūdis: prižiūrėti po kelias valandas kelis kartu per savaitę (kartais dienos metu, kartais vakare) 1 metų ir 3,5 metų vaikus. Vyresnysis lanko darželį, bet ligų atveju gali tekti prižiūrėti ir abu. Namuose yra aktyvus ir draugiškas Labradoro retriveris, todėl prie elementarių reikalavimų auklei prisideda ir papildomas – mylėti ir sutarti su gyvūnais.
Lauksiu AŽ.
Atsakyti
Sveiki,

sąžiningai, atsakingai, gerumu prižiūresiu mažą vaikutį Kaune. Pageidauju 7 - 8 val. į dieną.
Esu tikra, kad mano rūpestingai prižiūrimas Jūsų vaikutis nesirgs, bus lavinamas pagal amžių, pagal ugdymo programas. Turiu rekomendacijas iš Amerikos.
Tel. 8612 49585 Pirmam pasimatymui kviečiu į savo namus, kad galėtumėte geriau susidaryti nuomonę apie auklę.
Atsakyti
Laba diena. Mano anyta (pensijinio amžiaus) gali dirbti aukle su 2 m. ir vyresniais vaikais; tiek visą dieną, tiek valandinį darbą. Jos vardas Irena, tel. nr. 860295645
Atsakyti
Sveiki. Ieskome valandines auklytes 1 m. berniukui. Darbas 2-3 kartus per savaite po 3-4 valandas. Gyvename Silainiuose, tad ir zmogaus ieskome gyvenancio netoliese.

Lauksiu zinuciu.
Atsakyti
Sveiki
Nuo rugsejo men ieskome aukles 1 m mergaitei. IESKOME TIK SAZININGO ZMOGAUS. GYVENAME KALNIECIUOSE. GAL KAS GALI PAREKOMENDUOTI SAVO AUKLYTE? A.Z
Atsakyti
Sveikos mamos,

Artėja mūsų atsisveikinimas su aukle, tad įdedu skelbimą:
Auklė (47 m.) ieško pastovaus darbo nuo liepos mėn.
Turinti ilgametės patirties, be žalingų įpročių, sąžininga ir atsakinga.
Ieško darbo Garliavoje ir Aleksote.

Skambinkite ir kalbėkite asmeniškai tel. 868209854

Drąsiai rekomenduoju, mes draugavome 5 metus, padėjo mums užauginti du berniukus. Puikiai sutaria su vaikais ☺
Atsakyti
Ieškome auklės Žaliakalnyje (gyvename prie Sporto halės). Darbas būtų nepastovus ir iš anksto neprognozuojamas, tik vaiko (-ų) ligų atveju, kai negalėtų eiti į darželį, o kiek dažnai ar kaip ilgai sirgtų - šito nenumatysim. Todėl mums reikalingas nedirbantis ar dirbantis sau/laisvu grafiku žmogus, galintis ekstra atvejais greitai koreguoti savo užimtumą ir norintis tik retkarčiais užsidirbti papildomai, t.y. neieškantis pastovaus nuolatinio darbo. Geriausia būtų, jei gyventų kažkur kaimynystėje. Skambinkti tel.: 868638607.
Atsakyti
Sveiki siuo metu ieskau auklytes darbo.Esu sazininga,mylinti vaikus,esu dirbusi vaiku darzely.Tiktu Kalnieciu,EIGULIU,Dainavos mikrorajonai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta M. @ 2016 03 03, 10:17)
Nuo rugsejo menesio ieskom aukles 1metuku vaikui, darbui nuo 7:30 iki 15 val. Laikas apytikslis. Partizanu mikrorajonas :-) Gal kas turit rekomenduoti savo auklyte ar pazistama, kuri myletu vaikus, butu atsakinga ir tvarkinga :-)

LABA DIENA ESU AUKLYTE GYVENU PARTIZANU G-VE PRIE IKI PARDUOTUVES.JEIGU ESAME KAIMYNES,BET KURI MAMA JUM MANE PAREKOMENDUOS. 867163129.
Atsakyti
Reikalinga aukle prižiūrėti vienerių metukų mergaitę. Darbo laikas nuo 7.30 iki 17.30, darbo dienomis. Gyvename netoli Alekstoto turgavietės, penktame aukšte. Mergaitė dar nevaikšto, yra nevalgi. Atlygis nuo 300eur permeneėsį. Skambinti mob. tel.: 861454936
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2016 04 23, 17:32)
Sveiki siuo metu ieskau auklytes darbo.Esu sazininga,mylinti vaikus,esu dirbusi vaiku darzely.Tiktu Kalnieciu,EIGULIU,Dainavos mikrorajonai. smile.gif

Labas, ieskom aukles 864178145
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Esu 16 metu mergina, gyvenu Kaune prie KTU studentu miestelio. Ieskau darbelio vasarai su vaikuciais smile.gif Beproto myliu vaikus, moku su jais elgtis, moku gaminti valgyti, galiu tvarkyti namus, esu saugojusi nemazai vaikuciu ir visos mamytes buvo patenkintos smile.gif Neturiu jokiu zalingu iprociu smile.gif labai labai laukiu mamyciu su pasiulymais smile.gif
Atsakyti