Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

QUOTE(julyte_s @ 2016 01 14, 19:19)
Ieškome auklės pilnai darbo dienai 1 metų berniukui  Vijūkuose Aluonos g.  (rajonas tarp Giraitės ir Romainių).
Taip pat turime 5 m. brolį, kuris lanko darželį, retais ligos atvejais liktų namuose.
Darbas nuo 7:30 ar 8 val. ryto iki 17:30 mūsų namuose. Atlygį sutarsime (tame tarpe kuro sąnaudų/viešojo transporto išlaidų padengimą).
Idealu, jei auklė būtų vairuojanti, nes ieškome žmogaus ilgam laikui, ne tik iki kol mažasis pradės lankyti darželį. Ateityje norėtume, kad darbo metu mūsų auklytė padėtų parsivežti vaikus iš darželio ar suvežiotų juos į burelius, bei su jais pabūtų, kol tėvai grįš iš darbo.

Darbo pradžia - iškart atsiradus tinkamam žmogui, t.y. sausio antra pusė/vasario pradžia.
Susidomėjus, rašyti į Až arba skambinti telefonu 867458042

Auklę radome.
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif
Esu vaikučių auklė, žaidimų draugė, mokytoja, turiu patirties su įvairaus amžiaus mažyliais, nuo pat kūdikių ir vyresniais – mokyklinukais. Įgijusi aukštąjį pedagoginį-psichologinį išsilavinimą (ir filologinį).

Mielai pasirūpinsiu bet kokio amžiaus Jūsų vaikučiais. Šiuo metu esu laisva bet kuriuo metu, o nuo vasario 22 d. pagelbėti galėsiu:
rytais (iki 10.30, kartais iki 12.30 val.);
vakarais ~ nuo 19 val. (penktad. kartais anksčiau – nuo 17 val.);
savaitgaliais (bet kuriuo metu, kad ir per naktį).

Gyvenu Kulautuvoje, kasdien važiuoju į Kauno centrą, bet nesunku atvykti ir į kitą vietą.
Lauksiu a. ž., arba galime susisiekti tel. 8 671 72 862

Gražių akimirkų! smile.gif
Viktorija
Atsakyti
QUOTE(aisteek @ 2016 01 23, 22:17)
Sveiki.
Esu Aistė, man 23 metai, šiuo metu esu 4 kurso studentė, studijuoju viešąją komunikaciją. Paskaitas turėsiu tik ketvirtadieniais, tad galiu drąsiai derinti studijas ir darbą. Ieškau valandinės auklytės darbelio. Labai myliu vaikus, todėl galėčiau prižiūrėti Jūsų mažylį.
Patirties turiu su įvairaus amžiaus vaikais. Neturiu jokių žalingų įpročių. Gyvenu Sargėnuose, dažnai būnu Eiguliuose. Galėčiau dirbti Šilainiuose, Vytėnuose, Domeikavoje, Giraitėje, Romainiuose, Eiguliuose, Centre. Esu vairuojanti.
Jei sudominau, lauksiu žinučių į AŽ.
Iki malonaus! wink.gif

Laba diena,
Jei dar ieskote aukles darbo paskambinkite, prasau, tel nr 8-600-61674
Ausra
Atsakyti
Laba diena,
Ieskau aukles vaiku ligos atveju, vaikai serga daznai, darbas ilgalaikis. Vaiku amzius 2,5m. (dvynukai). Darbas Vaisvydavoje. Patirtis, nuosirdus demesys vaikams, rupestingumas privalomas. Aukles amzius iki 25m., gali buti studente, vairuojanti automobili. Detalesne informacija pateiksiu telefoninio pokalbio metu. Susidomejusiu prasau skambinti tel nr 8-600-61674 . Aušra.
Atsakyti
Sveiki,
reikalingas zmogutis,kuris galetu pavezioti mergyte i bureli,nes pasigimdziau leliuka, tai kol kas sunku suspeti. Labiausiai reikia antradieniais ketvirtadieniais. Burelio pradzia 18.30 ir trunka 1 val. Tai laikas butu kazkur nuo 18 val iki 20 val. Mes gyvenam kalnieciu raj.
Atsakyti
Labas, reikalinga auklytė 2.5metų berniukui, kuris lanko darželį. Patogiausia, jei būtų gyvenanti Šilainiuose.
Auklės nuolat reikia pirmadienio vakarais 17.15 - 20.30.
Kartais prašyčiau pagalbos ir kitais vakarais savaitės dienomis, bei savaitgaliais porai valandų. Ligos atveju, kai nelankysim darželio, papildomai rytais ar dienos metu.
Daugiau informacijos tel 8-662 49669.
Atsakyti
Esu, dvyliktokė, man 18 metų, esu atsakinga, darbšti, rūpestinga ir labai myliu vaikus, ieškau auklės darbo vakarais ir savaitgaliais.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ieškau auklės 9mėn. mergytei 3d./savaitę. (Dienas galime kintamas arba visada tas pačias sutarti, tas reikšmės neturi).
Mergytė pradedanti vaikščioti, miega kartą per dieną pietų.
Namie būna ir brolis, juo rūpintis nereikės.
Vieta - Aleksotas.
Prašome kreiptis AŽ.

Atsakyti
Sveiki, ieskome aukles 5 metu berniukui 1-2 kartus per savaite vakarais, nes seneliai gyvena toli, o teveliai dar jauni ir nori kartais iseiti i zmones :)Gyvenam Europos prospekte, susisiekimas prastas.. Tad reiktu vairuojancios auklytes. Laukiame zinuciu arba skambuciu 867083286
Atsakyti
Labai atsakingai rekomenduoju pensijinio amziaus aukle-moteris be galo tvarkinga, sazininga,atsakinga, mokanti susikalbet su bet kuriuo mazyliu. Jein norit aukles, kuri atstotu jusu vaikuciui tikra mociute, kreipkites-860960919, Vilhelma.
Aukle gyvena Savanoriu prospekte,taciau ne kliutis atvykt ir i kitus rajonus, bet ne i uzmiesti. Pageidauja priziuret tik viena vaika. Rekomendacijas turi.
Atsakyti
Sveikos mamytes ! Esu 20 metu mergina , gyvenu Kaune netoli Kalnieciu. Galiu priziureti 1-2 vaikucius betkada , pilna darbo diena , vaikui susirgus , ar netgi vakarais ir savaitgaliais kadangi niekur nesimokinu ir nedirbu.
Turiu patierties su ivairaus amziaus vaikais , esu dirbusi aukle. Jeigu sudomino , paskambinkite ar parasykite 860104754 smile.gif
Atsakyti
Ieškome auklytės, 2 metų mergytei arba 7 metų berniukui, ligų metų mažoji eina į darželi, bet dažnai suserga), arba atostogų metu. Vasarą reikės daugiau su berniuku pabūti, kadangi jam visa vasara atostogų, bet kažkiek ir patys atostogausim. Gyvenam Užliedžiuose, gali būti studentė, tinka įvairūs deriniai, iki pietų, nuo pietų ir pan., ne kasdien. Atlygis nuo patirties, gali būti nedirbus, svarbu didelis noras retkarčiais užsidirbti, svarbu būti geranoriškai ir mylinčiai, kantriai ir švelniai asmenybei, be žalingų įpročių . Berniukas savarankiškas, su juo lengviau būtų. susidraugavus, reikėtų žmogaus keliems metams mažiausiai, taip pat gal kokį vakarą tėvelius kur išleistų pavakaroti. Lauksiu asmeninių žinučių.
Atsakyti