Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

Sveikos mamytės! Esu Lietuvos sveikatos mokslų universiteto studentė.Laisvu nuo paskaitų metu prižiūriu vaikus,kadangi labai juos myliu smile.gif šiuo metu dirbu vienoje šeimoje,kurioje džiaugiuosi trim pipiriukais smile.gif galėčiau pagelbėti dar vienai šeimynai kelias valandas per dieną.Gyvenu netoli Lampėdžių karjero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunegr @ 2015 12 18, 00:20)
Sveiki, didelę patirtį su vaikučiais turinti 55 metų moteris ieško auklės darbo. Gali dirbti pilną darbo dieną arba pagal jūsų poreikius. Gyvena Ežerėlyje, Kauno raj., tačiau pati vairuoja. Gali pateikti rekomendacijas. Tel.: 863001207 Justina

Sveikos mamytės,
Tik noriu perspėti, kad atsargiai su šia moterim. Pas mus ji prabuvo 1,5 savaitės, pasiėmė pinigus, kuriuos sumokėjau avansu, užpyliau kuro, o po kelių valandų paskambino, pasakė, kad neateis ir padėjo ragelį. Ir, žinoma, išjungė telefoną...
Labai liūdna, kad tokie nesąžiningi žmonės priverčia vėliau abejoti gerais žmonėmis sad.gif
Atsakyti
Sveiki.
Esu Aistė, man 23 metai, šiuo metu esu 4 kurso studentė, studijuoju viešąją komunikaciją. Paskaitas turėsiu tik ketvirtadieniais, tad galiu drąsiai derinti studijas ir darbą. Ieškau valandinės auklytės darbelio. Labai myliu vaikus, todėl galėčiau prižiūrėti Jūsų mažylį.
Patirties turiu su įvairaus amžiaus vaikais. Neturiu jokių žalingų įpročių. Gyvenu Sargėnuose, dažnai būnu Eiguliuose. Galėčiau dirbti Šilainiuose, Vytėnuose, Domeikavoje, Giraitėje, Romainiuose, Eiguliuose, Centre. Esu vairuojanti.
Jei sudominau, lauksiu žinučių į AŽ.
Iki malonaus! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pueella @ 2016 01 05, 17:40)
Sveiki,

ieškome auklės savo 1-erių metukų sūneliui pusei dienos (5 val) nuo 08:00 iki 13:00 kasdien Šilainiuose, netoli 2 ligoninės. Turime draugišką šuniuką smile.gif Dėl smulkesnių sąlygų skambinti telefonu 8614 32723.

Jau radome smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

man 31 metai. Ieškau auklytės darbelio. Labai myliu vaikus, todėl galėčiau prižiūrėti Jūsų mažylį savo namuose.
Patirties turiu su įvairaus amžiaus vaikais. Esu sąžininga, pareiginga, tvarkinga, moku elgtis su vaikais, labai myliu vaikus. Pati esu mama. Neturiu jokių žalingų įpročių.

Galit rašyti į až arba egle.luk@gmail.com smile.gif

Atsakyti
Reikalinga auklė Eiguliuose vaiko ligos metu. Berniukui 3.5 m.,serga dažnai. Tel.nr.860531707
Atsakyti
Laba diena,
Esu visų pirma jau suaugusios merginos mama ir mažos mergytės(3m.)50 metų močiutė, tačiau energinga ir jaunatviška, labai myliu vaikus, jau daugiau kaip 15 metų dirbu aukle, esu prižiūrėjusi ir 2 ir 3 vaikučius vienoje šeimoje, todėl didelis būrys mažųjų man nėra iššukis, moku su didele kompanija susikalbeti, ir užimti, ir dar tuo pat metu palaikyti tvarką ir švarą namuose, pagaminti valgyti. Galėčiau būti ne tik auklė, bet ir puiki šeimos pagalbininkė 4u.gif smile.gif
Esu vairuojanti(stažas 18metų), turiu savo automobilį, neturiu žalingų įpročių.

Šiuo metu dar dirbu,bet nuo vasario 1d. jau baigiu savo kadenciją šeimoje ir būsiu laisva, todėl ieškau naujo mažojo draugo ar draugų. Vaikutį galėčiau prižiūrėti ir šeimos namuose, ir savo namuose( gyvenu labai vaizdingoje vietoje, toliau nuo miesto centro, gamtos apsuptyje.) 4u.gif

863876096 Laima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MiDi @ 2016 01 07, 18:28)
Ieškau valandinės auklės 1,2 metų berniukui. Linksmas, draugiškas, savarankiškas ir judrus smile.gif Kartą per savaitę pusdieniui (dieną pasiderintume),  kurį nors vakarą, ir kartais kelioms valandoms savaitgalį. Lauksiu žinutės, jei susidomėjote smile.gif Kaunas, Gričiupis.

Atsakyti
QUOTE({Laumė} @ 2016 01 27, 22:25)
Laba diena,
Esu visų pirma jau suaugusios merginos mama ir mažos mergytės(3m.)50 metų močiutė, tačiau energinga ir jaunatviška, labai myliu vaikus, jau daugiau kaip 15 metų dirbu aukle, esu prižiūrėjusi ir 2 ir 3 vaikučius vienoje šeimoje, todėl didelis būrys mažųjų man nėra iššukis, moku su didele kompanija susikalbeti, ir užimti, ir dar tuo pat metu palaikyti tvarką ir švarą namuose, pagaminti valgyti.  Galėčiau būti ne tik auklė, bet ir puiki šeimos pagalbininkė 4u.gif  smile.gif
Esu vairuojanti(stažas 18metų), turiu savo automobilį, neturiu žalingų įpročių.

Šiuo metu dar dirbu,bet nuo vasario 1d. jau baigiu savo kadenciją šeimoje ir būsiu laisva, todėl ieškau naujo mažojo draugo ar draugų. Vaikutį galėčiau prižiūrėti ir šeimos namuose, ir savo namuose( gyvenu labai vaizdingoje vietoje, toliau nuo miesto centro, gamtos apsuptyje.) 4u.gif

863876096 Laima  ax.gif

Draugą jau radau 4u.gif
Atsakyti
Ieškome auklės darželį lankančioms 2,5 ir 5metų mergaitėms ligos atveju Eiguliuose, Ukmergės g. Mergaitės labai savarankiškos. 867435333
Atsakyti
Ieškome valandinės auklės beveik 4 metų mergytei, auklė bus reikalinga ligos atveju. Mergaitė lanko darželį,tačiau serga dažnai. Auklė būtų reikalinga nuo 9.30 iki 16val. tik darbo dienomis, jokių papildomų darbų,tik vaiko priežiūra. Gyvename aleksote, prie fredos miestelio,nevairuojančioms labai patogus susisiekimas viešuoju transportu. Atlygis sutartinis.
Savo prisistatymą siųsti el.paštu auklyte2016@gmail.com arba asmenine žinute. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
siūlau savo paslaugas tėveliams, kuriems reikia, kad jų vaikučiai būtų ne tik prižiūrimi, bet ir lavinami. Esu 37 m., trijų vaikų mama. Be žalingų įpročių, atsakinga, turiu pedagogės ir kineziterapeutės profesijas. Turiu patirties ir su kūdikiais, ir su vyresniais vaikais, todėl galiu prižiūrėti įvairaus amžiaus vaikučius savo namuose. Vaikučius galiu prižiūrėti visą darbo dieną arba kelias valandas. Taip pat galiu prižiūrėti vaikus, tuo metu kai serga.
Gyvenu Panemunėje, todėl galiu prižiūrėti vaikučius iš A. ir Ž. Šančių, Panemunės, Vaišvydavos ar kitų miesto raj.

868571828 Igna
Atsakyti