Ieškau valandinės auklės 5 metų mergaitei. Pagrindinis poreikis auklytei - paslaugyti ligos atveju (pilna darbo diena). Būtų idealu, jei auklė kartais galėtų paimti mergaitę iš darželio ar pavaduoti mamą porą valandų vakarais. Gyvename Vilijampolėje.
AŽ
Ieškau auklės, Kaune Šilainiuose, Baltų pr. Keletui vakarų per savaitę ir keletą valandų savaitgaliais ir ligos atveju, kai nelankomas darželis 2 metų berniukui.
8 662 49669
8 662 49669
IEŠKAU AUKLĖS DARBO! (Pilna darbo diena.) Esu nuoširdi, paprasta ir draugiška. Turiu nemažai patirties, dirbu su įvairaus amžiaus vaikais (nuo kūdikystės iki ikimokyklinės vaikystės). Myliu vaikus ir mėgstu savo darbą. Man svarbu užmegzti šiltą ryšį su šeima, kurioje dirbu. Su prižiūrėtais vaikučiais ir jų šeimomis bendrauju iki šiol ir tuo labai džiaugiuosi. Žalingų įpročių neturiu. Pageidaučiau dirbti Žemuosiuose (arba Aukštuosiuose) Šančiuose, Centre, Žaliakalnyje ir aplinkiniuose rajonuose. Galiu pateikti rekomendacijų.
Ona (57 m.), skambinti tel. nr. 868439252.
Ačiū!
Ona (57 m.), skambinti tel. nr. 868439252.
Ačiū!
Noriu parekomenduoti mano sūnaus auklytę. Mano berniuką prižiūrėjo du metus ir nei karto neteko nusivilti. Tikrai atsakinga, tvarkinga, pareiginga ir mylinti vaikučius moteris. Vaikučius prižiūri jau daugiau nei 8 metai, moka su vaikais užsiimti, sudominti. Gyvena Garliavoje, galėtų dirbti pilną darbo dieną. Auklytės vardas Monika, tel. 8-674 49873.
Jeigu reikėtų platesnės informacijos iš manęs, susisiekime per AŽ.
Jeigu reikėtų platesnės informacijos iš manęs, susisiekime per AŽ.
QUOTE(sallyte @ 2015 09 24, 19:27)
Ieškome auklytės 4m mergaitei ligos atveju! Gyvename Romainiuose.
Tel.nr. 868680005
Ieskom aukles Romainiuose. Reiktu du kartus per savaite priziureti paaugusias jau mergytes triju ir sesiu meu
Esu 29 metu aukle, turinti darbo patirties su ivairaus amziaus vaikuciais. Esu kantri, draugiska, pozityvi, atsakinga. Gyvenu dainavos rajone, esu vairuojanti, tad galiu atvaziuoti ir i kitus rajonus. Ieskau darbo pilnai darbo dienai arba pirmai dienos pusei.
Norėčiau pasiūlyti savo nuostabiąją auklytę.
Mums ji labiau draugė nei auklytė: mergytės visada užimtos, ėjimas į lauką, o ne sėdėjimas namuose.
Ji suspėdavo pagaminti valgyti ne tik vaikams, bet ir tėvams, be galo nuoširdi, kupina entuziazmo.
Auklei apie 60 metų, gyvena ji netoli Saulėtekio. Darbas - visai darbo dienai. Pageidautina Dainavos, Kalniečių, ir kiti artimi rajonai. Gali saugoti jūsų vaikutį ir pas save namuose.
Auklės telefono Nr. 8 613 05465
Jei kils klausimų rašykite man AZ.
SEKMĖS
Mums ji labiau draugė nei auklytė: mergytės visada užimtos, ėjimas į lauką, o ne sėdėjimas namuose.
Ji suspėdavo pagaminti valgyti ne tik vaikams, bet ir tėvams, be galo nuoširdi, kupina entuziazmo.
Auklei apie 60 metų, gyvena ji netoli Saulėtekio. Darbas - visai darbo dienai. Pageidautina Dainavos, Kalniečių, ir kiti artimi rajonai. Gali saugoti jūsų vaikutį ir pas save namuose.
Auklės telefono Nr. 8 613 05465
Jei kils klausimų rašykite man AZ.
SEKMĖS
QUOTE(linamoc @ 2015 09 16, 14:25)
Ieskome aukles dukrytei (siuo metu 1,7 m. amziaus) nepilnai darbo dienai, nes lanko darzeli puse dienos todel reiketu pasiimti is darzelio (darzelis prie Kauno kliniku, gyvename Tvirtoves alejoje, Zaliakalnyje) ir pabuti madaug iki 17.30. Vaikas darzelyje pavalgo pietus, parsivedus nebereikia duoti valgyti, o grizusi eina miegoti pieteliu mazdaug iki 15.30-16 val.
Taip pat reiketu priziureti vaikucius (mazyle ir 5 metu sese) ligos atveju. Tel. 862020012
Taip pat reiketu priziureti vaikucius (mazyle ir 5 metu sese) ligos atveju. Tel. 862020012
siek tiek pasikeite situacija, auklytes ieskome tik ligos atveju...Galima tartis gal tam tikra mokesti moketi per menesi, nepriklausomai, ar vaikai sirgtu, ar ne, kad butu kazkokios pastovios pajamos auklytei. Tariames telefonu ar per AZ
Mano mama apie 60 m. judri moteris, dirbusi ankščiau auklyte įvairiose šeimose, ieško darbo ne visai darbo dienai arba ne kasdien.... Gyvena Eigulių rajone.
Jos tel. 8 675 80066.
Jos tel. 8 675 80066.