Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

QUOTE(justina G @ 2015 08 20, 10:30)
Ieskome auklės Eiguliuose 1m3 mėn. mergytei nuo rugsėjo 7 dienos. Darbas butu apie 20-30 valandu per savaitę. Kaina 2 eurai uz valanda. tel... 864524356.

Aukle jau radome.
Atsakyti
IEŠKOME AUKLĖS 2,5 METŲ BERNIUKUI LIGOS ATVEJU NUO DARŽELIO. REIKĖTŲ NUO SPALIO MĖNESIO. PRADĖSIM LANKYTI PIRMUS METUS DARŽELĮ, TAD MANAU DAŽNAI BŪSIM NAMIE.
GARLIAVA /JonuČiai(prie Jonučių mokyklos).
tel.861171690
Atsakyti
Laba diena,
rekomenduoju savo sūnaus auklytę, nes mes jau keliaujame į darželį. Labai tvarkinga, rūpestinga ir mylinti vaikus 47 metų moteris. Vardas Rūta, tel.: +37060795504.
Atsakyti
Sveiki! Esu 22metų studentė, mokausi LSMU veterinarinę mediciną. Myliu vaikus, todėl noriu auklės darbo. Esu aktyvi, randu lengvai bendrą kalbą su mažiukais, sugebu juos 'iškrauti':) dėl mokslų negaliu dirbti visomis dienomis, bet jei ieskote auklės, kuri paimtų vaiką iš mokyklos ar iš darželio, prižiūrėtų savaitgaliais ar tada kai tėveliai nori laiką skirti sau - susisiekite su manimi! Išskirtinais atvejais galėčiau prižiūrėti ir ligos metu.
Ugnė,860646285 arba asmeninė žinutė!
Atsakyti
QUOTE(pavardene @ 2015 07 30, 11:00)
Nuo paskutinės rugpjūčio savaitės arba nuo rugsėjo pradžios ieškau valandinio auklės darbelio- ne ligos atvejams.Patirtis, be žalingų įpročių,draugiška,rami,atsakinga.Nevairuojanti.Domeikavos,Sargėnų,Aleksoto,Fredos,Karmėlavos,Palemono-nesiūlyti.Vaikučio amžius-gali būti nuo maždaug 2 su puse mėnesių.Atlyginimo norėčiau 1-1,5 euro už valandą.Šiuo metu atsakau tik sms 867522429.

Romainių taip pat nesiūlyti.
Atsakyti
Sveiki,
esu jauna, kad būčiau energinga, pilna gyvenimo džiaugsmo, žingeidi ir aktyvi, bet pakankamai subrendusi, tad galiu save vadinti atsakinga, rūpestinga ir kvalifikuota tam tikrose srityse (27m.) smile.gif
4 metus dirbu ikimokyklinėje įstaigoje, paskutiniuosius 3m. privačiame darželyje dirbau kaip pavaduotoja ugdymui ir auklėtoja 2-4m. vaikų amžiaus grupėje.
O prieš oficialų darbą, dar būdama studentė dirbau valandine auklyte, prižiūrėjau vaikučius trijose šeimose (vaikų amžius buvo 1-3m.).
Taip jau nutiko, kad persikraustome į Kauną, todėl ieškau iš anksto sau darbo. Jeigu kam nors reikia kvalifikuotos auklės su patirtimi - susisiekime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu rekomenduoti mylima aukle, kuri gyvena zaliakalnio raj. Ji teikia pirmenybe priziureti vaikuti savo namuose. Turi nuosava kiema, kuriame leidome daug laiko:)

Labai dziaugiames ja rade, nes mano mergaite su malonumu leido ten laika... Mes su ja draugavome du metus. Tikrai rekomenduoju!

Del daugiau informacijos galite man skambinti 861818022 ar rasyti i A.Ž., jei turit kokių klausimų.
Atsakyti
Laba diena,
Jeigu ieškote auklės (patikimos, atsakingos ir su rekomendacijomis), lauksiu Jūsų žinutės.
Atsakyti
[quote=rammac,2015 08 08, 19:03]
Sveiki,
Esu 52 metų moteris, be žalingų įpročių, dirbu aukle jau 13 metų, šiuo metu saugoma mergaitė jau nuo rugsėjo 1d. išeina į darželį,tad jau nuo rugsėjo 1d galėčiau prižiūrėti jūsų vaikutį pilną darbo dieną ar pusę dienos bei ligos atveju. turiu rekomendacijas iš kitų šeimų. Gyvenu šilainiuose, baltijos g., tad būtų gerai kur netoli. Platesnė informacija telefonu 864653241

Atsakyti
Sveikos mamytės,

Noriu rekomenduoti savo mažosios dukrytės auklytę, mes iškeliaujame į darželį, todėl mūsų auklytė laisva, labai atsakinga, mylinti vaikučius ir pareiginga. Norėtų darbo Šilainiuose, Kaune pilnai darbo dienai. Tel. 860379244. Zita
Atsakyti
Sveiki,
65m moteris,turinti pedagoginį išsilavinimą bei didelę patirtį su vaikais,ieško auklės darbo Kalniečių ar Eigulių rajonuose.Teirautis 861521457.
Atsakyti
Sveiki,

Ieskome atsakingos, be zalingu iprociu, kantrios ir vaikus mylincios auklytes vaikams ligos atveju. Turime 5m mergyte ir 2m berniuka (kris ka tik pradejo lankyti darzeli). Vaikuciai tiketina, kad ziema sirgs neretai, taigi butu reikalingas patikimas zmogus. kuriam galetume palikti apsirgusi vaikuti.
Atsakyti