Sveiki,
Ieškome auklės savo 4 metų mergaitei, kuri lanko darželį. Taigi auklė būtų reikalinga per vasaros atostogas ir visus metus, kai sergam (einant į darželį, tai gana dažnas reiškinys).
Gyvenam Vijūkuose, netoli Romainių. Dirbit galėtumėt nuo liepos galo.
Rašykite į AŽ arba skambinkite tel: 861560679
Sveiki. Ieskau aukles darbelio nuo rugsejo menesio. Esu priziurejusi ir viena ir du vaikucius. Su vaikais uzsiimti patinka, zaisti zaidimus, mokinti. Taip pat galiu dirbti ivairius namu ruosuos darbus. Darbo ieskau tik pilnai darbo dienai. Dainavos, kalnieciu, zaliakalnio ar aplinkiniuose rajonuose. Esu vairuojanti.
QUOTE(DelRey @ 2015 07 09, 09:48)
Ieškau auklės darbo, Kaune. Patirtis - savo vaikas kuriam jau 17metų, bei brolio du vaikai 1m ir 6 m.
jaučiu kad mes ieškom auklės, kadangi mūsų auklė dingo be žinios - neatsiliepia telefonu kuriam rajone gyvenate? mums reikėtų nuo 08.01 iki 09.01
QUOTE(snapiai @ 2015 07 13, 11:10)
jaučiu kad mes ieškom auklės, kadangi mūsų auklė dingo be žinios - neatsiliepia telefonu kuriam rajone gyvenate? mums reikėtų nuo 08.01 iki 09.01
Ar dar reikia Jums auklės ir kokiame rajone?
Laba diena,
Kadangi mūsų auklytė padėjo užauginti jau trečią mano sūnų, atėjo laikas mums atsisveikinti ir noriu jai padėti surasti naują šeimą. Tikiu ir žinau, kad ne tik šeimai svarbu patikima auklytė, bet ir auklytei reikalinga darna ir sutarimas ne tik su vaiku, bet ir su tėveliais. Auklytei šiemet sueis 60 m. Darbelio ieško nuo rugsėjo, tik pilnai darbo dienai. Mokėdavome sutartą mėnesinį atlygį, lygiomis dalimis padalinus kas savaitę (mokėjome ir už jos laisvas dieneles ar mūsų atostogų metu). Patirties turi jau daug metų. Per visus bendravimo metus tapo mūsų (tėvelių) mama. Labai atidi vaikui, daug būna lauke, paruošia vaikams valgyti, daug su vaiku bendrauja - kalbasi, aiškinasi įvairius smalsučių klausimus, mokinasi eilėraštukus. Gyvena prie Čečėnijos aikštės, tai darbelis tiktų aplinkiniuose rajonuose, tačiau esant geram susisiekimui viešuoju transportu vyksta ir toliau.
Jei kyla klausimų mielai atsakysiu telefonu 861017674. Auklytės Vandos telefonas - 860950023.
Kadangi mūsų auklytė padėjo užauginti jau trečią mano sūnų, atėjo laikas mums atsisveikinti ir noriu jai padėti surasti naują šeimą. Tikiu ir žinau, kad ne tik šeimai svarbu patikima auklytė, bet ir auklytei reikalinga darna ir sutarimas ne tik su vaiku, bet ir su tėveliais. Auklytei šiemet sueis 60 m. Darbelio ieško nuo rugsėjo, tik pilnai darbo dienai. Mokėdavome sutartą mėnesinį atlygį, lygiomis dalimis padalinus kas savaitę (mokėjome ir už jos laisvas dieneles ar mūsų atostogų metu). Patirties turi jau daug metų. Per visus bendravimo metus tapo mūsų (tėvelių) mama. Labai atidi vaikui, daug būna lauke, paruošia vaikams valgyti, daug su vaiku bendrauja - kalbasi, aiškinasi įvairius smalsučių klausimus, mokinasi eilėraštukus. Gyvena prie Čečėnijos aikštės, tai darbelis tiktų aplinkiniuose rajonuose, tačiau esant geram susisiekimui viešuoju transportu vyksta ir toliau.
Jei kyla klausimų mielai atsakysiu telefonu 861017674. Auklytės Vandos telefonas - 860950023.
Sveiki,
Ieškau valandinės auklės beveik 8 metų mergaitei. Gyvename Dainavos r, netoli 25-mečio turgelio. Vasarą auklė reikalinga ligos atveju, ar prireikus man išeiti kur su reikalais.
Nuo rugsėjo mėn reikėtų kiekvieną dieną paiiminėti dukrytę iš mokyklos (Paparčio pradinė m-kla) po pamokų (nuo 14 val) ir pabūti kol grįšiu iš darbo.
Noreciau pastovaus žmogaus ir kad mokėtų elgtis su jautresniais vaikais.
Žinučių lauksim į AŽ
QUOTE(Rotoli @ 2015 07 16, 10:35)
Laba diena,
Jus gyvenat aleksote, tai auklyte atvaziuodavo taip toli? Kiek uz menesi mokedavot?
Man nuo rugsejo reikia aukles fredoje. Susitartume del lankstaus grafiko, nepilnos darbo dienos. Vaikuciui 1 m. 3 men.
QUOTE(bitutedidzioji @ 2015 07 13, 09:36)
Sveiki. Ieskau aukles darbelio nuo rugsejo menesio. Esu priziurejusi ir viena ir du vaikucius. Su vaikais uzsiimti patinka, zaisti zaidimus, mokinti. Taip pat galiu dirbti ivairius namu ruosuos darbus. Darbo ieskau tik pilnai darbo dienai. Dainavos, kalnieciu, zaliakalnio ar aplinkiniuose rajonuose. Esu vairuojanti.
Laba diena, o kiokio atlygio pageidautumete uz darba?
Mes turime 3 m berniuka, kuri reiktu parvesti is darzelio, nuvezti i burelius, aptvarkyti namus, pagaminti jam valgyti. Darbas butu 40 valandu per savaite.
QUOTE(Rustė @ 2015 03 05, 12:35)
Sveiki ieskau auklytes 2metu berniukui,Zukausko g.
tel 860886987
Sveiki! Mūsų mažylė jau ruošiasi eiti į darželį, todėl norime rekomenduoti savo puikią auklę. Mūsų mergaitę augino nuo metukų iki dviejų - puikiai sutarė! Auklė turi pedagoginį išsilavinimą, vaikučius prižiūri jau daugiau nei 10 metų. Labai nuoširdi, daug su vaiku užsiimanti, sąžininga, tvarkinga moteris. Visada į darbą ateidavo laiku, žino kaip susidraugauti ir sudominti vaiką, kasdien sugalvoja naujų užsiėmimų, moko vaiką dainelių, piešti ir kt. Auklė vyresnio amžiaus, tačiau labai energinga, visur spėja su vaiku, net ir paskui dviratį Gali pateikti ankstesnių darbdavių rekomendacijas. Susisiekti su aukle galite telefonu 8612 69182.
Sveiki,
Nuo rugsėjo mėn. 1 d. atsilaisvina ir mano vaiko auklė Albina, kadangi eisime į darželį. Susiradome ją čia. Pas mus ji išbuvo vienerius metus ir prižiūrėjo sūnelį, kai jam buvo dar vieneri. Reikalui esant, prižiūrėjo ir abu vaikus bei pagelbėdavo savaitgaliais. Rekomenduoju kaip gerą tvarkingą nuoširdų žmogų.
Albina gyvena Pašilės g., pageidauja pilnos darbo dienos. Jos tel.Nr. 8-614-11861.
Nuo rugsėjo mėn. 1 d. atsilaisvina ir mano vaiko auklė Albina, kadangi eisime į darželį. Susiradome ją čia. Pas mus ji išbuvo vienerius metus ir prižiūrėjo sūnelį, kai jam buvo dar vieneri. Reikalui esant, prižiūrėjo ir abu vaikus bei pagelbėdavo savaitgaliais. Rekomenduoju kaip gerą tvarkingą nuoširdų žmogų.
Albina gyvena Pašilės g., pageidauja pilnos darbo dienos. Jos tel.Nr. 8-614-11861.
Ieškom auklės 2,2 m. berniukui. Gyvenam Aleksote. Dirbti reikės pilną darbo dieną nuo pirmadienio iki penktadienio. Namų tvarkyti ir ruošti maisto šeimai nereikės. Atlyginimas 1,80 - 2 /val. Maitinimo nesiūlom. Yra galimybė atvažiuoti viešuoju transportu (20, 35 autobusai). Auklės ieškome pastoviam darbui, mažiausiai metams, todėl moksleivių ir studenčių prašome nesikreipti.
Tel. 8 623 38586
Tel. 8 623 38586