Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

Lina Rastokaitė bigsmile.gif labai moteriška, labai žavi moteris, figūra nuostabi (vakar spektaklyje ištyrinėjau, labai patraukli moteris). Nuotraukose toks grožis neatsiskleidžia, kaip realiai smile.gif
P.S. Ir aktorė nuostabi:)

user posted image

user posted image

Liucina Rimgailė, tiesiog žavi moteris smile.gif

user posted image

Donata Rinkevičienė smile.gif

user posted image

Kristina Kazlauskaitė smile.gif

user posted image

Natalija Bunkė smile.gif

user posted image

user posted image

Daug tų moterų gražių yra smile.gif)

Atsakyti
Lina Rastokaitė graži moteris, pritariu. Jau Bunkė man tai neee, jokio grožio aš joje nematau, ypač be špakliaus.
Atsakyti
Be špakliaus iš viso nežinau ar žinau išties gražių moterų biggrin.gif tik vyrus cool.gif
Bunkė man nerealiai graži, viena iš tobuliausių moterų per visą pasaulį vertinant. Ji ant tiek prikausto žvilgsnį, turi tokią vidinę charizmą, kad norisi ją stebėti.
Dar labai man graži Joanna Krupa, ji turi tą tokį veido, odos spindesį, kuris yra kartu ir duotybė plius gera mityba, tvarkinga odos priežiūra, tikrai ne vien makiažas, man taip atrodo https://www.google.l.....dDkMbebfliwM:
Rosie Huntington gana panaši netgi sakyčiau, bet jau kiek grubesnė tokia https://www.google.l...osie Huntington
Visiems žinoma J.Lo man dar labai graži, tik kojos ir užpakalis ne, nors jai tinka smile.gif Ir paskutiniu metu jau kiek susigadino sakyčiau, tikriausiai jau ko rimtesnio dėl amžiaus prisileido ir viskas, dingo tas jos jaunatviškas žavesys, tikrumas toks. Dabar gal ir be jokių raukšlių, bet jau tokia kaip be reikiamo gyvumo. Arba tiesiog pakeitė makiažo meistrus, nežinau, bet kažkas nebe to tikrai g.gif
Atsakyti
Emmy Rossum labai simpatiška, man ji dar nuo Operos fantomo įsiminėsmile.gif
Akys išraiškingos.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Driade: 23 rugsėjo 2016 - 14:37
QUOTE(Desire*~> @ 2016 02 12, 10:45)
Lina Rastokaitė 
[
Liucina Rimgailė, tiesiog žavi moteris  smile.gif

Donata Rinkevičienė smile.gif

Kristina Kazlauskaitė smile.gif

Natalija Bunkė smile.gif

Daug tų moterų gražių yra smile.gif)

man šitos moterys gražios nebent vidumi, išore tai ne viena iš jų.. ax.gif
Atsakyti
Man moteriško grožio idealas - Monica Bellucci wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nors ir akivaizdžiai matosi, kiek Monikai Belucci metų, vis tiek labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanų vaivorė @ 2016 09 24, 14:49)
Nors ir akivaizdžiai matosi, kiek Monikai Belucci metų, vis tiek labai graži wub.gif

drinks_cheers.gif Savotiška atgaiva tarp būrio "plastmasinių", niekaip nesenstančių žvaigždžių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanų vaivorė @ 2016 09 24, 15:49)

Ji tikrai žavi wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Violeta R. visada patiko, o tai kaip atrodo siuo metu ypac!
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2016 09 23, 20:03)
Man moteriško grožio idealas - Monica Bellucci wub.gif

pritariu 100 procentų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Catalea' @ 2016 10 07, 16:26)
Violeta R. visada patiko, o tai kaip atrodo siuo metu ypac!

man ji niekad nepatiko ir tokia salta ledine moteris man ji rolleyes.gif
Atsakyti