QUOTE(AusrineS @ 2015 04 28, 17:56)
ivetacom, o sakykite kokia dieta? Ar gydytojai paskyrė ar ieškojote kur ar dar kas? Visiška naujokė esu su onkologija, ieškau informacijos laisvu laiku, bet tiek visko,kad nebesuvirškinu visko. Visa medicinė terminologija gula i "wordo" lapus, nes reikia domėtis ir žinoti. Kalbėjau su babyte šiandien, šiek tiek geresnės nuotaikos, žadėjo nusiimti ryt pinigėlių ir ruoštis ligoninei...bent jau nekalba apie tai,kad jai nieko nebereikia
Merginos jūs visos esat tokios šaunuolės, pačios einat sunkiais keliais,bet randat stiprybės dalintis informacija ir padėti kitiems.
Maža aš patarėja,bet kraujo stiprinimui labai padeda žali kokteiliai. Turėjau bėdos, kad pasilpo kraujas dėl streso ir mitybos, tai pradėjau sukti visokius "marmalus".Primetu špinatu, kivių, kriaušių dar spanguolių ir šiek tiek medaus.Užpilu viską vandeniu virintu (šaltu tik) ir kokteilinė plaka.Gal placebas, bet po kiek laiko kartojau tyrimą ir buvo žymiai geriau (bent gygytoja taip sakė). Aišku nežinau ar tinka tokie produktai
As irgi sios temos naujoke, tik skaitau visa informacija, o mityba musu mazaangliavandene, apie tai mano ankstesnei zinutei:
QUOTE(ivetacom @ 2015 04 23, 11:25)
Labas, seku jusu tema puse metu, kai suzinojau apie mamos liga, gal musu atvejis kazkam prides taip reikalingos vilties. Mamos vezis pasitrauke, tikiuosi visiskai. Jei kas susidomes, parasiau apie tai sioje temoje:
http://www.supermama...;#entry68933170, labai bijau, kad niekas nepasikeistu, bet turbut reikia apie tai rasyti.
Labai noreciau, kad kuo daugiau butu geru rezultatu, sveikateles visiems.
O mociutei tikrai papasakokite musu atveji, gal jai suteiks nors kiek vilties. Bent jau mano mama pernese chemija nelabai sunkiai, kazkiek pikino, padejo ''cerukalis'', o nuo svitinimo keleta dienu buvo viduriavimas, bet greitai viskas liovesi. Manau sis gydymo budas geresnis, negu is kart operacija, o veliau stipria chemija .
Kazkas neseniai rase, kad tokiu metodu gydesi, idomu butu suzinoti, gal irgi gerai suveike.