Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

Dexametazoną skiria dėl galimo anafilaksinio šoko, reakcijos į chemiją, kažkas rašė. Sesuo naudojo dėl galimos edmos. Vyras ir geria kursais po 5 dienas kartu su viena chemija po 25 tabletes. Buvo laikas kai gėrė po 80 per dieną, bet svoriui kažkaip neatsiliepė, nors jam labai trūko svorio, tik veidas putlus atrodė, praėjo.

Ingrigaa, gal vėliau organizuos arčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 23 balandžio 2015 - 11:16
Labas, seku jusu tema puse metu, kai suzinojau apie mamos liga, gal musu atvejis kazkam prides taip reikalingos vilties. Mamos vezis pasitrauke, tikiuosi visiskai. Jei kas susidomes, parasiau apie tai sioje temoje:http://www.supermama...;#entry68933170, labai bijau, kad niekas nepasikeistu, bet turbut reikia apie tai rasyti.
Labai noreciau, kad kuo daugiau butu geru rezultatu, sveikateles visiems.
Atsakyti
Dėkui Angele smile.gif Matyt praleidau kažkieno postą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 04 23, 12:15)
Ingrigaa, gal vėliau organizuos arčiau.

Arčiau tikrai nebus, nes beveik vienodai Vilnius, Kaunas, Panevėžys mirksiukas.gif
Pasiskambinau, pasikalbėjom. Suplanuoti tik šie 2. Ar bus dar ir kada neaišku.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 04 23, 12:11)
O kaip dėl to dexametasono? Dėl ko jis skiriamas?

Dexametazonas-priesinfekcinis, priesalerginis, priesuzdegiminis hormoninis vaistas. Angele parase, kad ji skiria del soko, man ji leido, kai buvo itarta bronchine astma ir dusau.
Dexametazona vyrui leido, kai stuburo isvarza buvo. Zodziu, vaistas nuo visu ligu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus " dramos" tesiasi:(
Vyro teciui zarnyne darinys. Siuncia i Kauna pas chirurga onkologa. Gal galetumet rekomenduot, pas ka registruotis? 4u.gif

( net paskaityt ,ka siandien paraset, nespeju:( )
Atsakyti
QUOTE(une @ 2015 04 23, 14:06)

console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2015 04 23, 13:06)
Pas mus " dramos" tesiasi:(
Vyro teciui zarnyne darinys. Siuncia i Kauna pas chirurga onkologa. Gal galetumet rekomenduot, pas ka registruotis? 4u.gif

( net paskaityt ,ka siandien paraset, nespeju:(  )

gal nieko blogo neras, gal tiesiog polipas 4u.gif
Atsakyti
Kastuve, paskaičius apie tavo tyrimą fb mielai siūsčiau vyrą po 5 metų smile.gif Laiko mašinos reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 04 24, 08:50)
Kastuve, paskaičius apie tavo tyrimą fb mielai siūsčiau vyrą po 5 metų smile.gif Laiko mašinos reik biggrin.gif

Visiem jin praverstų smile.gif Ech. blush2.gif

Tai va, čia prašėt papasakot, ar jau savanoriauju, tai truputį jau pradedam. Kol kas visišku fiasko. Mano kolegė psichologė Santariškėse atlieka praktiką ir nusprendė, kad reikia pravesti meno terapiją. Pasikvietė mane talkon. Pasiruošėm, gavom auditoriją, reikėjo tik norinčiųjų dalyvauti. Ir ką jūs manot, apėjom visus chemoterapijos skyrius, visas palatas, kalbinom žmones ir niekas nesutiko doh.gif
Tikiuos, ateityje seksis geriau, bet jau pradedu abejoti, ar visokie filmų peržiūrių vakarai ir kitos smagybės, kurias planuojame daryti, sulauks pasisekimo. g.gif
Atsakyti
Kastuve, atsispausdinkit lankstinukų jei finansai leidžia ir palikit prie registratūrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 04 24, 10:30)
Visiem jin praverstų smile.gif Ech.  blush2.gif

Tai va, čia prašėt papasakot, ar jau savanoriauju, tai truputį jau pradedam. Kol kas visišku fiasko. Mano kolegė psichologė Santariškėse atlieka praktiką ir nusprendė, kad reikia pravesti meno terapiją. Pasikvietė mane talkon. Pasiruošėm, gavom auditoriją, reikėjo tik norinčiųjų dalyvauti. Ir ką jūs manot, apėjom visus chemoterapijos skyrius, visas palatas, kalbinom žmones ir niekas nesutiko  doh.gif
Tikiuos, ateityje seksis geriau, bet jau pradedu abejoti, ar visokie filmų peržiūrių vakarai ir kitos smagybės, kurias planuojame daryti, sulauks pasisekimo.  g.gif

nenuleisk rankų, pradžia visada tokia, aš labai seniai aktyviai dalyvavau Kraujas bendrijos veikloje, iš patirties galiu pasakyt, kad tik mezgant artimą bendravimą, netgi draugystes gali prikviesti žmones į renginius. Šiaip ir, iš patirties, pirmiausia mezgi santykius su skyrium: i sesutėm, daktarais, tada jau ir ligonius įtrauki ir tada juos dar personalas paskatina, kad va čia tai tikrai gerai, faina, reikia, nueikit... ir tik tada organizuojami jau renginiai.

Ir aišku seksis, pradžia sunki labai, šiaip dalyvavimas toje veikloje, o jei dar ir turi diagnoze yra žiauriai sunkus, po kažkiek metų vis kas nors atsiriboja. Man atrodo, kad netgi pačioje draugijoje daug labai senbuviu nebedalyvauja veikloje.
Atsakyti