Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

Turim plaučių uždegimą. Atrodo, jau buvo ir anksčiau, kai labai prakaitavo, bet kad visiem dzin, turim patys viską suprasti ir diagnozuoti, nes po chemijos pasirodo kapstykis kaip išmanai, niekam nerūpi. Gerai, kad gera šeimos gydytoja, visada gali į ją kreiptis.
Atsakyti
Pulora, sveikatos sūnui. Svarbu atitaikyti antibiotikai, greit pagerės. Po chemoterapijos nusilpęs jautresnis organizmas, greit kimba ligos. Mes jei ką gydančiam skambinam, tiek kad kraujas dažnai tai ir pakontroliuot greičiau, jei kas kimba.
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 04 22, 18:28)
parasysiu po KT kur bus rytoj. Gero man likimo! Jums irgi

Gerų tyrimų 4u.gif
Pulora sveikatos sūnui 4u.gif Renaciukes tėčiui 4u.gif
Angele, kad greičiau ta "komandiruotė" ateitu 4u.gif
Šiandien teko darbe apsilankyti, tai viena bendradarbė kažkaip protą susuko blush2.gif sako kad po specifinio gyd. per 3mėn. galiu pasinaudoti sanatorija g.gif Po spinduliavimo sakė kad nepriklauso, tik kam limfostazė. Gal ankščiau visoms priklausė g.gif
Ir dar klausimas kas duoda siuntimus tyrimams, onkologas ar šeimos gyd. g.gif gimdos echo darot onko ar savo poliklinikoje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 22 balandžio 2015 - 21:45
QUOTE(Pulora @ 2015 04 22, 20:45)
Turim plaučių uždegimą. Atrodo, jau buvo ir anksčiau, kai labai prakaitavo, bet kad visiem dzin, turim patys viską suprasti ir diagnozuoti, nes po chemijos pasirodo kapstykis kaip išmanai, niekam nerūpi. Gerai, kad gera šeimos gydytoja, visada gali į ją kreiptis.

Labai gaila,kad taip jauciates:(
Mano mamai po chemiju net kelis kartus ir gydytoja ir dienos stacionaro sesute pakartojo, kad jei sukiltu temperatura, nieko nelaukti kviesti greitaja ir reikalauti,kad su renomobiliu veztu i kauna, i klinikas ( mat gyvena provincijoj), ir jokiais budais nesitenkintu vietine ligonine.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2015 04 23, 00:32)
Labai gaila,kad taip jauciates:(
Mano mamai po chemiju net kelis kartus ir gydytoja ir dienos stacionaro sesute pakartojo, kad jei sukiltu temperatura, nieko nelaukti kviesti greitaja ir reikalauti,kad su renomobiliu veztu i kauna, i klinikas ( mat gyvena provincijoj), ir jokiais budais nesitenkintu vietine ligonine.

Sake ir mums ta pati , jei sukyltu temperatura virs 38 butina kviest greituke ir i Santariskes. Zinot bet pasirodo kad net isreikalaut to neimanoma... po to kai mama karsciavo savaite, patys vezem i ligonine, kur priimamajame pagrasino kad teks uz viska susimoket, mes aiskinom kad greitoji jokios pagalbos neteikia, tai pasake matyt nera butinybes.... tada ejau kryziaus kelius, skambinau i chemoterapini, prasiau kad kas priimtu paziuret, ir isitikinau, kad onkologiniai ligoniai yra visiskai nurasyti, ju kratosi , visi stumia nuo saves... Linkiu nesusidurti su abejingumu, ir kad gydymas visoms atnestu tik geru , laukiamu rezultatu, isgyjimo, ir ramybes smile.gif
Laikikytes mielosios, tik i prieki !!!!!
Atsakyti
Drambiuke, labai gaila dėl jūsų patirties ir kitų, kai abejingumas aukščiau už žmogiškumą. To neturėtų būti, nesvarbu kuo žmogus serga turi teisę į gydymą ir elementarią medicininę pagalbą.

Mums gal pasisekė, kad pateikėm faktus bei buvusias komplikacijas ir vežė, kaip priklauso. Išrašuose taip pat tokie atvejai kas kart įrašomi, kraujo rodikliai kurie krentantys ir korekcijos, kai tam tikrą ribą pasiekia. Karščiavimas+ antibiotikai iškarto, jei didesnė temperatūra ir ilgiau ligoninė. Tiesa kelis kart buvo, tai važiavo į dienos stacionarą, ten tyrimai ir guldymas. Kai vos paėjo tai tada greitoji. Prie visų ligų gali būti, bet kraujo ligoms pavojingiausia infekcijos, kai svarbu laiku gydymą gauti.

Gal ir negausiai čia kraujo ligomis sergančių ir artimųjų skaitančių, artėja kraujo diena, gal kam įdomu bus sudalyvauti. Mes šeimos gydytojams pasakėm, nes jiems ir konferencija atskira Konferencija "Kraujo diena"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 23 balandžio 2015 - 10:07
Drambiuke, kad nebetektu susidurti su tokiu abejingumu 4u.gif
Seniau norėjau duoti kraujo, bet svoris mažas buvo blush2.gif prisiauginau svorio bet nebespėjau verysad.gif
Atsakyti
Ingriga, po chemoterapijų ir spinduliavimo man rodos bent metai, o gal ir daugiau kraujo neima, nors gal pasenę žinios.
Neskubėk, atsigauk.
Prisiminiau rašei dėl echo berods, man ginekologė poliklinikos daro citologinį kas metai ir echoskopą turi kabinete, pasižiūri. Dėl kitokių siuntimų net nežinau.

kastuve, kaip sekasi savanoriauti. Žiemą neatlankiau kursų, o dabar nors vyras ir stipresnis, vaikus dažnai tenka jam pažiūrėti. Bet tai pati be jėgų, kad galėčiau kažkam kokybišką laiką skirti, kai vaikams stinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 23 balandžio 2015 - 10:59
Kastuve matau "kabi", nepamenu ar rašei blush2.gif bet gal gali plačiau papasakoti apie savanoriu kursus. Kaip, kur vyksta blush2.gif Ar čia vienkartiniai buvo g.gif
Atsakyti
Vyksta mokymai savanorių nuo praeitos savaitės Draugų kalendorius
Jei labai nori gal dar priimtų, skambinkis psichologei Eglei.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 04 23, 12:02)
Jei labai nori gal dar priimtų, skambinkis psichologei Eglei.

Vis pagalvoju, bet kai ne Vilnietė, kaip su tuo važinėjimu g.gif
Atsakyti
O kaip dėl to dexametasono? Dėl ko jis skiriamas? Gal kas žino pagrindinę priežastį? Nes google pateikia vis kitokius aprašymus apie šį vaistą. Mano mama sakė jį leidžia ligoninėj savo TBC ligoniukams kai pradeda dusti. Ir suprask dabar žmogau. Domiuosi, nes 20 kg užsikraut per nepilnai 6 mėnesius man yra tragedija. Nebuvau liesutė niekada, bet dabar tai jau išvis. Jei jį dėl energijos man skiria tai ačiū, turiu jos į valias. Bet jei dexametasonas turi kažkokią gydomą galią prie mano ligos tai teks gerti, svoris palauks.
Atsakyti