QUOTE(Karme @ 2015 04 21, 17:04)
Sveikos ir sveiki visi. Turėjau labai sunkų mėnesį, po širdiescpriepuolio, o dėl netektų keturių onkodraugų nebegalėjau eiti į forumą, buvau praradus norą gyvent, kankino nerimas. Vieninelis užsiėmimas - nukopijavau keturis linksmus paveikslus, piešiau gyvenime pirma karta. Dabar baigiu kaulų spinduliavimo dešimtuką, juciuosi geriau, bet dar kervirtadienį darys galvos KT. Turiu pažadą 10 menesių
Buvau pas psicologe individualiai, patiko, grįžus iš Palangos kita savate vel susitiksiu
Sėkmės ir optimizmo!
Buvau pas psicologe individualiai, patiko, grįžus iš Palangos kita savate vel susitiksiu
Sėkmės ir optimizmo!
Labai gera jus matyt sugrizusia galvojau apie jus.Sveikatos jums.palankaus tyrimu rezultatu.
Papildyta:
QUOTE(une @ 2015 04 21, 16:30)
Taip nefaina, kad rodos, ateini cia parasyt,tik tada,kai paklaust ko reikia.... bet kad is tiesu, patirtis ir zinios dar tokios menkos,kad nelabai ka turiu pasakyt...
Mano mamyte biskiuka atsigavo. Antra chemija, buvo nepalyginamai lengvesne. Dabar triju savaiciu petrauka ir lasins toliau. Jauciasi irgi daug geriau, neskaitant bendro silpnumo ir nuovargio, kazkas labai stipriai nevargina. Tik rytais labai stipriai is nosies kraujas bega, su kresuliais net. Nors spaudimas normalus. Mama stresavo,kada plauku prades netekt, bet po dvieju chemiju, jokiu pokyciu. As labai dziaugiuosi,nes manau tais mazais zingsneliais susitaikyt su liga yra lengviau, nei butu iskarto ir visi blogumai po chemijos ir plaukuciu netekimas, kas naturaliai papildoma demesi is kaimynu ir pazistamu sukeltu... O dabar Po truputi suzino "naujiena " giminaiciai Ir pazistami... Nors ne pats smagiausias reikalas siaip..
Remedy , ir Pulora sunui greiciau atsigaut po chemijos!
Mano mamyte biskiuka atsigavo. Antra chemija, buvo nepalyginamai lengvesne. Dabar triju savaiciu petrauka ir lasins toliau. Jauciasi irgi daug geriau, neskaitant bendro silpnumo ir nuovargio, kazkas labai stipriai nevargina. Tik rytais labai stipriai is nosies kraujas bega, su kresuliais net. Nors spaudimas normalus. Mama stresavo,kada plauku prades netekt, bet po dvieju chemiju, jokiu pokyciu. As labai dziaugiuosi,nes manau tais mazais zingsneliais susitaikyt su liga yra lengviau, nei butu iskarto ir visi blogumai po chemijos ir plaukuciu netekimas, kas naturaliai papildoma demesi is kaimynu ir pazistamu sukeltu... O dabar Po truputi suzino "naujiena " giminaiciai Ir pazistami... Nors ne pats smagiausias reikalas siaip..
Remedy , ir Pulora sunui greiciau atsigaut po chemijos!
Tas kraujavimas is nosies su v... juk gali buti visai nesusijes.gal parodykit Lor gydytojui.panasu i pazeista kraujagysle.Savaime gali ir nepraeit.