Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(Karme @ 2015 04 21, 17:04)
Sveikos ir sveiki visi. Turėjau labai sunkų mėnesį, po širdiescpriepuolio, o dėl netektų keturių onkodraugų nebegalėjau eiti į forumą, buvau praradus norą gyvent, kankino nerimas. Vieninelis užsiėmimas -  nukopijavau keturis linksmus paveikslus, piešiau gyvenime pirma karta. Dabar baigiu kaulų spinduliavimo dešimtuką, juciuosi geriau, bet dar kervirtadienį darys galvos KT. Turiu pažadą 10 menesiųsmile.gif
Buvau pas psicologe individualiai, patiko, grįžus iš Palangos kita savate vel susitiksiu
Sėkmės ir optimizmo!

Labai gera jus matyt sugrizusia 4u.gif galvojau apie jus.Sveikatos jums.palankaus tyrimu rezultatu.
Papildyta:
QUOTE(une @ 2015 04 21, 16:30)
Taip nefaina, kad rodos, ateini cia parasyt,tik tada,kai paklaust ko reikia.... unsure.gif  bet kad is tiesu, patirtis ir zinios dar tokios menkos,kad nelabai ka turiu pasakyt...

Mano mamyte biskiuka atsigavo. Antra chemija, buvo nepalyginamai lengvesne. Dabar triju savaiciu petrauka ir lasins toliau. Jauciasi irgi daug geriau, neskaitant bendro silpnumo ir nuovargio, kazkas labai stipriai nevargina. Tik rytais labai stipriai is nosies kraujas bega, su kresuliais net. Nors spaudimas normalus. Mama stresavo,kada plauku prades netekt, bet po dvieju chemiju, jokiu pokyciu. As labai dziaugiuosi,nes manau tais mazais zingsneliais susitaikyt su liga yra lengviau, nei butu iskarto ir visi blogumai po chemijos ir plaukuciu netekimas, kas naturaliai papildoma demesi is kaimynu ir pazistamu sukeltu... O dabar Po truputi suzino "naujiena " giminaiciai Ir pazistami... Nors ne pats smagiausias reikalas siaip..

Remedy , ir Pulora sunui greiciau atsigaut po  chemijos! 4u.gif

Tas kraujavimas is nosies su v... juk gali buti visai nesusijes.gal parodykit Lor gydytojui.panasu i pazeista kraujagysle.Savaime gali ir nepraeit.
Atsakyti
Karme 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mes dar kamuojami ,,chemijos pagirių''. Ir dar kas neramina, kad jis gavęs labai daug morfino injekcijų ir phentanilio pleistrų. O dabar nieko neskauda, tai jų nenaudojam. Gal dar prisidėjo ,,abstinensijos sindromas''?
Dar klausimukas. Viena pažystama rekomendavo EMEND vaistukus prieš chemiją, sako, visai kitas reikalas, daug legviau būna. Kiek radau informacijos, tai vaistas nuo pykinimo ir vėmimo, o pas mus to nėra. Ar kas naudojot, ar galit ką papasakot?
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 04 21, 21:30)
Labutis, mes dar kamuojami ,,chemijos pagirių''. Ir dar kas neramina, kad jis gavęs labai daug morfino injekcijų ir phentanilio pleistrų. O dabar nieko neskauda, tai jų nenaudojam. Gal dar prisidėjo ,,abstinensijos sindromas''?
Dar klausimukas. Viena pažystama rekomendavo EMEND vaistukus prieš chemiją, sako, visai kitas reikalas, daug legviau būna. Kiek radau informacijos, tai vaistas nuo pykinimo ir vėmimo, o pas mus to nėra. Ar kas naudojot, ar galit ką papasakot?

Mano vyras naudoja.tikrai del pykinimo.net zofrano neleidziam.kai pradejo vartoti.Kazkaip atrodo ir lengviau pernesa..
Atsakyti
Dėl EMEND pritariu tikras stebuklas, gaudavau su topotekanu ir jokių blogumų nebuvo, dabar negavau tai kaip ir rašiau, vos atsipaipaliojau verysad.gif šiandien lašinuosi tai pasiprašiau EMEND, žiūrėsim kaip čia bus.

Karme, malonu matyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remedy: 22 balandžio 2015 - 11:04
Mergytės kaip laikotės? Gera, kad pasirodė Karme, Nera, gera skaityti, kad Tulpes mama atsigauna. Pulorai ir sūnui stiprybės! Ida1, kaip vyras, ar padeda antibai? Mes tėtį išvežėm šeštadienį į ligoninę. Smarkiai duso. Ligoninės gydytoja baisiai nepatenkinta, sako tik lovą užima, niekuo padėti negali, liepia guldyti į slaugos ligoninę. Tai nesuprantu. Visų pirma NVI pulmonologė pati išraše parašė, kad pablogėjus sveikatai guldyti į terapinį skyrių. Manau tėtei uždegimas vėl koks, tą rodo ir kraujas, duoda antibiotikų, tai kodėl tėtei čia vietos nėra. Dabar tėtė vidaus ligų skyriuje, tai gal mums į terapinį skyrių prašytis, ar Antakalnyje tokio nėra? Nesuprantu dar aš nieko....
Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2015 04 22, 12:41)
Mergytės kaip laikotės? Gera, kad pasirodė Karme, Nera, gera skaityti, kad Tulpes mama atsigauna. Pulorai ir sūnui stiprybės! Ida1, kaip vyras, ar padeda antibai? Mes tėtį išvežėm šeštadienį į ligoninę. Smarkiai duso. Ligoninės gydytoja baisiai nepatenkinta, sako tik lovą užima, niekuo padėti negali, liepia guldyti į slaugos ligoninę. Tai nesuprantu. Visų pirma NVI pulmonologė pati išraše parašė, kad pablogėjus sveikatai guldyti į terapinį skyrių. Manau tėtei uždegimas vėl koks, tą rodo ir kraujas, duoda antibiotikų, tai kodėl tėtei čia vietos nėra. Dabar tėtė vidaus ligų skyriuje, tai gal mums į terapinį skyrių prašytis, ar Antakalnyje tokio nėra? Nesuprantu dar aš nieko....

Matot, ligonines nelabai nori priimti onkologiniu ligoniu. Kodel? Jei numirtu pacientas-jiems visokie patikrinimai, auditai, isvados... Naturalu, kad to jie nenori, tad onkologiniu ligoniu kratosi kaip velnias kryziaus. O vis tik tokius ligonius reikia kazkur hospitalizuoti. Tam yra sukurtos Slaugos ligonines, kur patekes zmogus gauna visa ta pati gydyma(antibiotikai, priesuzdegiminiai, lasalines, atliekami tyrimai, duodami nuskausminamieji, jei reikia, prijungiami aparatai, deguonies kaukes ir t.t. salygos ten geresnes, prie kiekvienos palatos yra wc, zodziu nereikia pacientams eiti per visa koridoriu iki higienos kambariu), bet jei pacientas ten numirsta-Slaugos ligonine neturi tokio antpludzio tikrintoju.
Slaugos ligonines bijoti nereikia 4u.gif Niekas ten specialiai nenumarina, mociute mano pagulejo, ten ir krauja perpyle, pasveiko ir isejo savom kojom, o stai teveliui buvo suteikta visa medicinine pagalba oriai palikti si pasauli.

Karme, smagu jus matyti wub.gif
Atsakyti

Kosti maniskis tikrai maziau.krsuja darys kita savaite pries chemija.Terapinis ir yra vidaus ligu skyrius.vedeja patepima megsta.Tada apie dvi savaites palaikytu...Slsugos nezinau kur Vilniuj gera.drauges mama menesi gulejo Sapiegos slaugos ligoninej.tai visiska tragedija...
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 04 22, 13:04)
Kosti maniskis tikrai maziau.krsuja darys kita savaite pries chemija.Terapinis ir yra vidaus ligu skyrius.vedeja patepima megsta.Tada apie dvi savaites palaikytu...Slsugos nezinau kur Vilniuj gera.drauges mama menesi gulejo Sapiegos slaugos ligoninej.tai visiska tragedija...

Aaaaa matai čia kaip. Gyveni ir mokaisi. O ant vedėjos durų taigi ženklas užpildytas, kad geriausia padėka gydytojui -ačiū. Tai net nedrįsau su vokeliu eiti... O jei rimtai, šiandien su patepimu iki pirmadienio palaikys. O kas po to-nežinau. Ar mes pajėgsime tėtei namie gyventi padėti? Nes dusulys beviltiškai toks, net sėdėti negali. Kaip jį tokį parsivežti? Bėgsiu į nvi, su pulmonologe jo kalbėsiu, žinau kad dar ten reabilitologai yra, gal jie turės pasiūlymų kaip mums toliau būti. O į slaugos ligoninę turbūt irgi taip paprastai nepaims greitai, eilės ten... Ir širdis ten netraukia, kelis giminaičius lankiau. Bet jei reiks tai reiks, ką čia prisikalinėsi.....
Liūdna labai kad tas dusulys toks beviltškas, negerėja, matyt dar labiau plaučiai surandėjo.
Laikykitės, girdėjau sakuros pražydo ir šiluma ateina. Megaukimės kiekviena akimirka, kuri tik leidžia savimi pasimėgauti 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, parasysiu po KT kur bus rytoj. Gero man likimo! Jums irgi
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 04 22, 16:28)
Aciu uz palaikyma, parasysiu po KT kur bus rytoj. Gero man likimo! Jums irgi

Gerų atsakymų jums rytoj 4u.gif

Merginos, ar galit man žmogiškai paaiškinti apie Dexametason, vaistas tai ar vitaminas biggrin.gif ? Kodėl ir kada jį skiria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remedy: 22 balandžio 2015 - 18:18
Ingriga, NERA, ačiū, vyrui "komandiruotė" atsideda, nuo rudens visi guldymai atsidėdavo, tai ir šį kart tas pats. Rodos gerai jaučiasi, bet dar kursą tamiflu teks sugerti. Planavom per sūnaus gimtadienį visi būti, bet dabar rodos būsim atskirai. Svarbiausia sklandžiai lašinimai praeitų.
Kada jums patikrinimai? Kaip jaučiatės po visų gydymų?

Remedy, mielai apkeliautumėm ir mes, daug ir toli, kiek tik akys mato ir širdis geidžia. Šie planai ateičiai, ir jūs svajokit, planuokit smile.gif Vyras travel kanalų mėgėjas, tai prisiplanuoja, nors kada galėsim įgyvendinti ir klausimas.

Karme, stiprybės jums ir daug sveikatos, gerų KT tyrimų. Tiek daug išgyvenimų, laikykitės.

pulora, gal ir gali būti abstinencija. Paskaitykit simptomai kokie būna.

Sveikatos jūsų tėčiui. O galimybė gultis ten kur gydomas, santariškėse berods? Gal kitoks požiūris būtų?
Kai vyrui buvo bloga greitajai pasakėm kokia liga ir kur gydosi, išrašus ir vežė į santariškes, šiaip priklausytų kita ligoninė. Bet gydymo jam reikia spec.
Pirmiausia jums numalšinti uždegimą, jei gydymas antibiotikais leidžiamais turėtų bent gydymą baigti, mano supratimu. Slaugos ligoninę Giedrė rekomendavo hospisą, pusiau privatus, bet apmoka ligonių kasos. Jei reikalingas nuolat deguonis ir medicininės intervencijos, papraščiau kai medikai šalia. Gal yra kas ir namie susitvarko.
Dar yra Mickevičiaus ligoninėj slaugos skyrius.
Atsakyti