Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

Pulora stiprybės, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Pulora, sveikatos sūnui. O kaip spaudimas, pulsas? Laikykitės, kad suveiktų mišinukas.

NERA, kaip tavo pačios sveikata? Vyrui ryt tyrimai, bus matyt rezultatai po gripo, tikimės gaus leidimą ir nuo ketvirtadienio chemija. Komandiruotė pailsėt nuo vaikų triukšmo smile.gif
Atsakyti
Pulora, stiprybės sūnui, jis ne vienas, aš irgi mūčinuosi po paskutinės chemo, kai atėjo blogumaiį antrą dieną taip ir nepaleidžia, o trečjadienį vėl chemo doh.gif ir dar keturios priešaky. Pernai lyg lengviau pernešiau, o gal pasimiršo.

NERA kaip jūs laikotės?

Angele, Jezus kaip aš norėčiau pabėgt su šeima, pakeliaut po Ameriką kokią, jau ir įsivaizduoju kaip lekiam Route 66 keliuku, kemšam burgerius kas antroj degalinėj, juokiamės ir apie nieką negalvojam. Ech..bet su tokia š#@$a sveikata viskas taip ir liks svajone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 04 20, 23:00)
bet  su tokia š#@$a sveikata viskas taip ir liks svajone  verysad.gif

Laikykitės tos svajonės ir ateis laikas kai ji išsipildys mirksiukas.gif Kad tas blogumas greičiau pasitrauktu 4u.gif
Angele tikiuosi vyras gaus tą leidimą 4u.gif
Net gėda man čia skųstis savo problemom palyginti tokiom mažytėm blush2.gif
Visoms -iems sveikatos ir stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 04 20, 22:00)
Pulora, stiprybės sūnui, jis ne vienas, aš irgi mūčinuosi po paskutinės chemo, kai atėjo blogumaiį antrą dieną taip ir nepaleidžia, o trečjadienį vėl chemo  doh.gif  ir dar keturios priešaky. Pernai lyg lengviau pernešiau, o gal pasimiršo.

NERA kaip jūs laikotės?

Angele, Jezus kaip aš norėčiau pabėgt su šeima, pakeliaut po Ameriką kokią, jau ir įsivaizduoju kaip lekiam Route 66 keliuku, kemšam burgerius kas antroj degalinėj, juokiamės ir apie nieką negalvojam. Ech..bet  su tokia š#@$a sveikata viskas taip ir liks svajone  verysad.gif

Taigi baigsi chemijas ir apskeliausi doh.gif kas čia per mintys.
Kada finišas nusimato?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 04 20, 21:27)
Taigi baigsi chemijas ir apskeliausi  doh.gif kas čia per mintys.
Kada finišas nusimato?

Gegužės pabaigoj, bet apie sveikatą turėjau omeny tai kad ne vakar, ne šiandien o apskritai š@##a ir kad kažkur toliau ir ant ilgesnio laiko keli metai tikrai neišvažiuosi. Nu nebesi tas laisvas, sveikas žmogus kaip ankščiau. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
atsiprasau kad as gal ne I tema, bet jus tikrai daug zinote, o ryt kai eisiu pas gydytoja rezultatu aptarimui nenoriu but zalia blush2.gif nes kaip zinia pas mus jei pats neissimusi nepaklausi nereikalausi tai ir negausi doh.gif . Tai vat pagal simptomus atrodo streikuoja kasa, padare daug tyrimu, bet jokiu pakitimu neranda, bet man tai nelengviau kad neranda! Tai vat savo iniciatyva pasidariau CA19-9 zymeni jo rezultatas 9,62. Ar jeigu man nieko rimto anot gydytoju tai ar neturetu tas zymuo buti 0? g.gif o gal vistik kazka gali reiksti? Dekoju labai uz atsakymus ir pastebejimus
Atsakyti
QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2015 04 21, 09:58)
Laba diena,
atsiprasau kad as gal ne I tema, bet jus tikrai daug zinote, o ryt kai eisiu pas gydytoja rezultatu aptarimui nenoriu but zalia  blush2.gif  nes kaip zinia pas mus jei pats neissimusi nepaklausi nereikalausi tai ir negausi  doh.gif . Tai vat pagal simptomus atrodo streikuoja kasa, padare daug tyrimu, bet jokiu pakitimu neranda, bet man tai nelengviau kad neranda! Tai vat savo iniciatyva pasidariau CA19-9 zymeni jo rezultatas 9,62. Ar jeigu man nieko rimto anot gydytoju tai ar neturetu tas zymuo buti 0?  g.gif o gal vistik kazka gali reiksti? Dekoju labai uz atsakymus ir pastebejimus

Neturėtų. Norma yra iki 37. Kai kyla aukščiau, tada gal kažkas ir negerai. Ultragarsą bent jau darė vidaus organų? Na ar kokį radiologinį tyrimą? Jei tu čia sau bandai onko susirgimą prisipaišyt, tai kompiuterinė tomografija (kasai - magnetinis rezonansas) daug tiksliau nei visi šitie markeriai, kurie gali rodyt kai nėra, nerodyt kai yra ir pan.
Atsakyti
Tai echo dare sako gerai viskas, bet kalba eina apie mazo miestelio echoskopa kuris tikrai ne pirmos jaunystes, o kasa paslaptingas reikalas! Magnetinio rezonanso be siuntimo nedaro g.gif , o siusti nenori tipo neprisigalvok! O gal man tikrai paklausyti ir jau galva gydyti! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2015 04 21, 11:04)
Tai echo dare sako gerai viskas, bet kalba eina apie mazo miestelio echoskopa kuris tikrai ne pirmos jaunystes, o kasa paslaptingas reikalas! Magnetinio rezonanso be siuntimo nedaro  g.gif , o siusti nenori tipo neprisigalvok! O gal man tikrai paklausyti ir jau galva gydyti!  doh.gif

Nežinau ką patart.. Konsultuotis pas kitus gydytojus arba nepagalėt 300lt ir privačiai magnetinį rezonansą pasidaryt...
Atsakyti
Taip nefaina, kad rodos, ateini cia parasyt,tik tada,kai paklaust ko reikia.... unsure.gif bet kad is tiesu, patirtis ir zinios dar tokios menkos,kad nelabai ka turiu pasakyt...

Mano mamyte biskiuka atsigavo. Antra chemija, buvo nepalyginamai lengvesne. Dabar triju savaiciu petrauka ir lasins toliau. Jauciasi irgi daug geriau, neskaitant bendro silpnumo ir nuovargio, kazkas labai stipriai nevargina. Tik rytais labai stipriai is nosies kraujas bega, su kresuliais net. Nors spaudimas normalus. Mama stresavo,kada plauku prades netekt, bet po dvieju chemiju, jokiu pokyciu. As labai dziaugiuosi,nes manau tais mazais zingsneliais susitaikyt su liga yra lengviau, nei butu iskarto ir visi blogumai po chemijos ir plaukuciu netekimas, kas naturaliai papildoma demesi is kaimynu ir pazistamu sukeltu... O dabar Po truputi suzino "naujiena " giminaiciai Ir pazistami... Nors ne pats smagiausias reikalas siaip..

Remedy , ir Pulora sunui greiciau atsigaut po chemijos! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki visi. Turėjau labai sunkų mėnesį, po širdiescpriepuolio, o dėl netektų keturių onkodraugų nebegalėjau eiti į forumą, buvau praradus norą gyvent, kankino nerimas. Vieninelis užsiėmimas - nukopijavau keturis linksmus paveikslus, piešiau gyvenime pirma karta. Dabar baigiu kaulų spinduliavimo dešimtuką, juciuosi geriau, bet dar kervirtadienį darys galvos KT. Turiu pažadą 10 menesiųsmile.gif
Buvau pas psicologe individualiai, patiko, grįžus iš Palangos kita savate vel susitiksiu
Sėkmės ir optimizmo!
Atsakyti