Mergytės
Matyt esu viena iš tų forumo rašytojų, kurios, kai blogai, tai rašo, o kai gerai, tai tik skaito. Todėl ir dingau, nes tėtei po pulmonologo skirto gydymo savijauta buvo pasitaisiusi, dusulys buvo ne toks varginantis, be to džiugino, kad nieko čia blogo nevyksta. Šiomis dienomis vėl prasčiau - dusulys didėja ir sako mama, lyg sunku jam ryti kartais būna. Tėtė įsitikinęs, kad pablogėjo sveikatėlė nuo gydytojos prirašyto MEGACE pienelio, na jis šalutinius skaito visų instrukcijose, tai ten visokių prirašyta. et ar gali taip būti - na kad netinka tas jam MEGACE? Gal susidūrėte kuri nors su tokiu poveikiu neigiamu? Patariau tėtei jo kurį laiką negerti, tiesiog pastebėti ar pagerės savijauta, nors savivaliauju matyt, gal tas pienelis ne tik apetitui, bet šiaip būtinas, jei gydytoja prirašė. Nes tėtė valgo visai normaliai.
O dėl svarstymų, ar gydyti plaučių vėžį, ar ne - čia kiek žmonių tiek nuomonių. Mano tėvukui 73 metai, jam antra stadija, ir operuoti negalima, bet net nesvarstėm nesigydyti. Jei tėvukas būtų gerai jautęsis, ir va taip galima būtų nugyventi ramiai ir kokybiškai, kiek liko laiko - kas ten žino. Bet juk pažeidžiamas gyvybiškai svarbus organas... Be gydytojų pagalbos vargu ar apseitume. Tik aišku niekada nebus galima pasakyti, kas būtų, jei... Tėtei švitinimas praėjo lengvai, jautėsi geriau, ir emociškai atsigavo, po to duobė buvo, po to vėl geriau. Dabar gal ir vėl kažkur krentam, bet lipam, kapstomės, man būtų sunku žinoti, ir tėtei būtų sunku žinoti, kad jis tik tempia, o dabar bent psichologiškai - vyksta gydymas, tai jam daug duoda. O juk kiekvienam individualiai, ar ne. Čia tik mūsų istorija....