Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(ida1 @ 2015 04 16, 10:39)
Tulpe kaip mama snd?Gal geriau?Gal tikrai kokia neurologija jai.kad net koju ranku nekelia.Labai baisu... verysad.gif Laikykites.

Sveika Ida1 4u.gif Na, pagal ją tai taip pat, o mano supratimu jai jau šiek tiek geriau. Ir į tualetą atsikelia, ir jau šiadien šaukštelį sriubos suvalge rolleyes.gif Nu tikrai jau ne kaip vakar - galbūt pirmą kart gyvenime nežinojau ką daryt, nes niekada nebuvau su panašia situacija susidurusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulpė: 16 balandžio 2015 - 12:41
Mergytės smile.gif Matyt esu viena iš tų forumo rašytojų, kurios, kai blogai, tai rašo, o kai gerai, tai tik skaito. Todėl ir dingau, nes tėtei po pulmonologo skirto gydymo savijauta buvo pasitaisiusi, dusulys buvo ne toks varginantis, be to džiugino, kad nieko čia blogo nevyksta. Šiomis dienomis vėl prasčiau - dusulys didėja ir sako mama, lyg sunku jam ryti kartais būna. Tėtė įsitikinęs, kad pablogėjo sveikatėlė nuo gydytojos prirašyto MEGACE pienelio, na jis šalutinius skaito visų instrukcijose, tai ten visokių prirašyta. et ar gali taip būti - na kad netinka tas jam MEGACE? Gal susidūrėte kuri nors su tokiu poveikiu neigiamu? Patariau tėtei jo kurį laiką negerti, tiesiog pastebėti ar pagerės savijauta, nors savivaliauju matyt, gal tas pienelis ne tik apetitui, bet šiaip būtinas, jei gydytoja prirašė. Nes tėtė valgo visai normaliai.

O dėl svarstymų, ar gydyti plaučių vėžį, ar ne - čia kiek žmonių tiek nuomonių. Mano tėvukui 73 metai, jam antra stadija, ir operuoti negalima, bet net nesvarstėm nesigydyti. Jei tėvukas būtų gerai jautęsis, ir va taip galima būtų nugyventi ramiai ir kokybiškai, kiek liko laiko - kas ten žino. Bet juk pažeidžiamas gyvybiškai svarbus organas... Be gydytojų pagalbos vargu ar apseitume. Tik aišku niekada nebus galima pasakyti, kas būtų, jei... Tėtei švitinimas praėjo lengvai, jautėsi geriau, ir emociškai atsigavo, po to duobė buvo, po to vėl geriau. Dabar gal ir vėl kažkur krentam, bet lipam, kapstomės, man būtų sunku žinoti, ir tėtei būtų sunku žinoti, kad jis tik tempia, o dabar bent psichologiškai - vyksta gydymas, tai jam daug duoda. O juk kiekvienam individualiai, ar ne. Čia tik mūsų istorija....
Atsakyti

Sveiki , ačiū už patarimus. Pirmadienį važiuojam su uošviu į santariškes, kažkaip lengviau, kad pradėsim ieškoti gydymo. Visiems daug sveikatos ir jėgų kovoti.
Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2015 04 16, 16:14)
Mergytės smile.gif Matyt esu viena iš tų forumo rašytojų, kurios, kai blogai, tai rašo, o kai gerai, tai tik skaito. Todėl ir dingau, nes tėtei po pulmonologo skirto gydymo  savijauta buvo pasitaisiusi, dusulys buvo ne toks varginantis, be to džiugino, kad nieko čia blogo nevyksta. Šiomis dienomis vėl prasčiau - dusulys didėja ir sako mama, lyg sunku jam ryti kartais būna. Tėtė įsitikinęs, kad pablogėjo sveikatėlė nuo gydytojos prirašyto MEGACE pienelio, na jis šalutinius skaito visų instrukcijose, tai ten visokių prirašyta. et ar gali taip būti - na kad netinka tas jam MEGACE? Gal susidūrėte kuri nors su tokiu poveikiu neigiamu? Patariau tėtei jo kurį laiką negerti, tiesiog pastebėti ar pagerės savijauta, nors savivaliauju matyt, gal tas pienelis ne tik apetitui, bet šiaip būtinas, jei gydytoja prirašė. Nes tėtė valgo visai normaliai.

O dėl svarstymų, ar gydyti plaučių vėžį, ar ne - čia kiek žmonių tiek nuomonių. Mano tėvukui 73 metai, jam antra stadija, ir operuoti negalima, bet net nesvarstėm nesigydyti. Jei tėvukas būtų gerai jautęsis, ir va taip galima būtų nugyventi ramiai ir kokybiškai, kiek liko laiko - kas ten žino. Bet juk pažeidžiamas gyvybiškai svarbus organas... Be gydytojų pagalbos vargu ar apseitume. Tik aišku niekada nebus galima pasakyti, kas būtų, jei... Tėtei švitinimas praėjo lengvai, jautėsi geriau, ir emociškai atsigavo, po to duobė buvo, po to vėl geriau. Dabar gal ir vėl kažkur krentam, bet lipam, kapstomės, man būtų sunku žinoti, ir tėtei būtų sunku žinoti, kad jis tik tempia, o dabar bent psichologiškai - vyksta gydymas, tai jam daug duoda. O juk kiekvienam individualiai, ar ne. Čia tik mūsų istorija....

Megace daznai skiria prie onko.daznai prie plauciu v....Del apetito.o dazniau del svorio netekimo.Vyrui mano visada raso.as irgi neduodu..dabar jau.net neisrasinejam.Nieko gero ten jame nera.bet buvo laikas po svitinimo kai valgyt nenorejo visai
.tai padejo jis tada.Pasitarkit su gydytoju.kaip daryt.Jusu pulmonologe Joku.....iene?Visom sveikatos 4u.gif Ir visiems jusu artimiesiems.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 04 17, 14:36)
Megace daznai skiria prie onko.daznai prie plauciu v....Del apetito.o dazniau del svorio netekimo.Vyrui mano visada raso.as irgi neduodu..dabar jau.net neisrasinejam.Nieko gero ten jame nera.bet buvo laikas po svitinimo kai valgyt nenorejo visai
.tai padejo jis tada.Pasitarkit su gydytoju.kaip daryt.Jusu pulmonologe Joku.....iene?Visom sveikatos 4u.gif Ir visiems jusu artimiesiems.

Ida1, taip ta pati pulmonologe. Įtariu, kad ne nuo pienelio tėtei blogumai, gal ir vėl koks uždegimas prasidėjo. Dūsta labai iki tualeto sunku nueiti. Keisčiausia, kad nelabai padeda deguonies aparatas, sako nejaučia skirtumo ypatingo kai kvėpuoja deguonimi. gal jis ką ne taip daro? mums nieko ypatingai neaiškino kaip juo naudotis...
Atvirai pasakius net nežinau su kuo tartis ar kalbėti. Šeimos gydytojas skėsčioja rankomis, tik siuntimus rašyti gali, pats gydymo nelabai kokio siūlo, pulmonologė mus žiūri kas mėnesį, bet kad ir to mėnesio neištraukiam be nuotykių. Kažkaip likau nesupratusi, ar mes turime kokią gydytoją, į kurią galime kreiptis, kai pablogėja, ar lieka tik ligoninė... ech nežinau.... g.gif Mano mama tai kietuolė, sako "gal praeis?"... Nu laukiam. Iki rytdienos. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2015 04 17, 18:12)
Ida1, taip ta pati pulmonologe. Įtariu, kad ne nuo pienelio tėtei blogumai, gal ir vėl koks uždegimas prasidėjo. Dūsta labai iki tualeto sunku nueiti. Keisčiausia, kad nelabai padeda deguonies aparatas, sako nejaučia skirtumo ypatingo kai kvėpuoja deguonimi. gal jis ką ne taip daro? mums nieko ypatingai neaiškino kaip juo naudotis...
Atvirai pasakius net nežinau su kuo tartis ar kalbėti. Šeimos gydytojas skėsčioja rankomis, tik siuntimus rašyti gali, pats gydymo nelabai kokio siūlo, pulmonologė mus žiūri kas mėnesį, bet kad ir to mėnesio neištraukiam be nuotykių. Kažkaip likau nesupratusi, ar mes turime kokią gydytoją, į kurią galime kreiptis, kai pablogėja, ar lieka tik ligoninė... ech nežinau.... g.gif Mano mama tai kietuolė, sako "gal praeis?"... Nu laukiam. Iki rytdienos. blink.gif

Gal galima butu anksciau kreiptis pas pulmonologe.ji pablogejus buklei tikrai priims anksciau.Seimos gydytoja aisku nieko negali.Jei bloges turbut reik vaziuot i ligonine.Arba kaip mama sako kita diena bus geriau...
Atsakyti
Man kvėpavimo sunkumai kelia baimę, į ligoninę vežčiau spėju.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 04 14, 20:56)
Vėl buvo mums stuburo operacija. Kad ir kaip gerai atrodė tyrimas, zaraza per savaitę įlindo į stuburo kanalą ir vėl viską užspaudė. Jau sūnutis atsigavo, gal ryt pagaliau ketvirtą chemiją pradės. Tempiasi mums laikas mūsų nenaudai.

Stiprybės sūnaitėliui ir visai šeimai. Ar gaunat jau chemiją?Ką gaunat? Kaip dėl DLV?

QUOTE(ida1 @ 2015 04 15, 07:31)
Nera gal atostogaujat g.gif ?

Aš truputį pabėgus buvau-labaio reikėjo gryno oro gurkšnio.

QUOTE(Deganti @ 2015 04 15, 17:26)
jau buvau pasiryžus čia neberašyt,

Labai prašau, parašyti, kad jums gerai sekasi-jūs esat tikėjimo gera baigtimi ambasadorės.

QUOTE(Remedy @ 2015 04 15, 20:59)
Deganti, nu kas čia per mintys? Ar blogai supratau?

Ir aš sunerimau unsure.gif Kaip tau sekasi?
Tulpe, kaip mama šiandien?
une, smagu, adk stiprėjat.
ida, angele, kaip vyrai?
ingriga, jei galit tęskit biuletenį, finansiškai labiau "apsimoka", kiek girdėjau.
kastuvėli, gal jau savanoriauji?
Atsakyti
Nera kaip gera.kad grizot 4u.gif Maniskis kosti.antra kursa antibiotiku baigia..Gal vis dar uzdegimas tikiuosi...Sugalvojo po pora valandu i darba eiti blush2.gif .nezinau kaip cia seksis.Dziaugiuosi kad veiklos turi.Vairuoja.o juk sausio menesi medikai prognozavo regejimo sutrikimus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 04 20, 10:00)
Tulpe, kaip mama šiandien?

Labas rytelis visoms 4u.gif Šiandien jau lygiai savaite po pirmos chemijos. Ačiū dievui - lyg ta didžioji krizė praėjo. Tikriausiai ir pražilt per tą savaitę spėjau blush2.gif Jau ir kelis žingsnius per namus padaro, ir valgyt po truputį pradeda. Tik didžiausia problema - pilvas... Mums gydytojai minėjo - kad kuo įmanoma ilgiau ištemt ir nenuleisdinėt skysčių - gal chemija "pramuš" ir "išsivaikčios"- tai geriam skysčius varančius vaistus, tai lyg ir kvėpuot pradėjo lengviau, gal visgi mažėja tų skysčių... Gal kas susidūrę esat - ar gali ascitas "išsivaikčiot" jei chemija veiksminga pasirodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 04 20, 11:54)
Labas rytelis visoms  4u.gif  Šiandien jau lygiai savaite po pirmos chemijos. Ačiū dievui - lyg ta didžioji krizė praėjo. Tikriausiai ir pražilt per tą savaitę spėjau  blush2.gif Jau ir kelis žingsnius per namus padaro, ir valgyt po truputį pradeda. Tik didžiausia problema - pilvas... Mums gydytojai minėjo - kad kuo įmanoma ilgiau ištemt ir nenuleisdinėt skysčių - gal chemija "pramuš" ir "išsivaikčios"- tai geriam skysčius varančius vaistus, tai lyg ir kvėpuot pradėjo lengviau, gal visgi mažėja tų skysčių... Gal kas susidūrę esat - ar gali ascitas "išsivaikčiot" jei chemija veiksminga pasirodo?  g.gif

Susirasinejau su viena nare , kurios mamytes istorija buvo panasi i mano mamos, tai jos mamai keik atsimenu taike chemija , kuri buvo sumazinusi ascita smile.gif Linkiu, kad jums irgi chemija suveiktu, nes mano mamyte baisiai vargo del ascito...
Atsakyti
Šeštadienį baigėm ketvitą chemiją, tokia labai ilga buvo, visokių chemikalų primakalavo. Anos trys praėjo sklandžiai, o dabar gavom kažką naujo, kažkokius kitokius mišinius, nes jau nebežino, ką lašinti, kad padėtų, tai dabar eksperimentuoja. Bet kaip sūnučiui dabar bloga, kaip jis kankinasi, nežinau, ką ir bedaryti. Šiandien pastačiau lašelinę, ryte palašinom, vakare vėl laša, bet jam LABAI blogai. KĄ DARYTI? Neturiu net ko klausti, šeimos gydytoja patarė lašelinę, ir tai visa pagalba, daugisu nežinau, ką daryti. Nepykina, nevemia, labai prakaituoja. Kas jam darosi, nesuprantu, tik sako, kad MAN LABAI BLOGAI. Ir labai psichologiškai blogai jaučiasi.
Atsakyti