Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

tulpe, o mama ligoninėj? Aš kviesčiau greitąją, jei jūs namie.
Būna nusilpimas labai, bet jei kvėpuot sunku, neramu.

Pulora, stiprybės jums ir sveikatos sūnui. Kiek operacijų tenka iškęst, svarbu padėtų.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 04 15, 15:29)
tulpe, o mama ligoninėj? Aš kviesčiau greitąją, jei jūs namie.
Būna nusilpimas labai, bet jei kvėpuot sunku, neramu.

Pulora, stiprybės jums ir sveikatos sūnui. Kiek operacijų tenka iškęst, svarbu padėtų.

mama namie verysad.gif klausiau jos, t.y. užsiminiau kad kviesiu greitąją - tai į tai irgi atsake NE... pasimetus aš verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 04 15, 16:09)
mama namie  verysad.gif  klausiau jos, t.y. užsiminiau kad kviesiu greitąją - tai į tai irgi atsake NE... pasimetus aš  verysad.gif

jau buvau pasiryžus čia neberašyt, pagal visus aprašymus mamai gali būti ir gili depresija, pykinimas, silpnumas būna ir psichologinio pobūdžio, lyg ir minėjot, kad spaudimas normalus, o jai silpna, ji nebendrauja, jai ne tik vaistų nuo ligos reikia, bet ir labai reikia psichologinės pagalbos, žinoma aš galiu ir klysti, bet man tai labai panašu į apatija ir pasidavimą. Gal ji turi kokią gerą draugę su kuria galėtų išsikalbėt, vaikai čia ne ramstis, jiems savo liūdesio ir nerimo neužkraus jokia mama, gal psichologą galima būtu aplankyt, jei Vilniuje gydotės. Man panašu, kad žmogus ryškiai puolęs į neviltį. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrune @ 2015 04 15, 15:28)
Kadangi vyro mama labiau linksta, kad neliečiant to vėžio su juo ilgiau pragyventum, nei pradejus gydymus chemoterapija ar švitinimu. Aš linkstu, kad reik kovoti ir kuo greičiau gydytis. Iš aplinkinių vyro mama prisiklausė pasakojimų, kad pradėjus gydymą su tokia diagnoze labai greit žmogus palieka artimuosius.

Medicinines statistikos(onkochirurgo Ciceno disertacija), o ne VBS(Viena Boba Sake) ziniomis:
1. Negydomas plauciu vezys zmogui gyventi duoda tik nuo 2 menesiu iki 1 metu.
2. Taikant operacija(t.y. ispjaunant pazeista plauti), zmogus jau isgyvena nuo 1 iki 3 metu.
3. Gydant, t.y. operuojant, taikant chemija ar radiacija isgyvenamumas siekia iki 5 metu. Yra tik keli procentai zmoniu, serganciu plauciu veziu, kurie isgyveno 9 metus, bet taikant absoliuciai visa tradicini gydyma.
Jusu sesuro ir jo artimuju valia, kuri varianta pasirinkti, bet turi zinoti tiesa, o ne tiketi pasakom 4u.gif
Mano tetis mire nuo plauciu vezio. Prisiskaiciau visokias imanomas statistikas ir straipsnius, prisiklausiau ir bobuciu pasaku. Dziaugiuosi, kad vis tik sveikas protas ir tikejimas medicina mums teti dovanojo dar 3 metams wub.gif

Atsakyti

QUOTE(Vetrune @ 2015 04 15, 14:28)
Sveiki, aš naujokė šioje temoje. Gal kas galit patarti? Vyro tėčiui nustatė plaučių vėžį, jam 74 metai, metastazių nėra, kuri stadija irgi kol kas neaiški.  Ar yra šansų jį nugalėti? Kadangi vyro mama labiau linksta, kad neliečiant to vėžio su juo ilgiau pragyventum, nei pradejus gydymus chemoterapija ar švitinimu. Aš linkstu, kad reik kovoti ir kuo greičiau gydytis. Iš aplinkinių vyro mama prisiklausė pasakojimų, kad pradėjus gydymą su tokia diagnoze labai greit žmogus palieka artimuosius.

Be gydymo žmogus taip pat kankinasi, gal net ir labiau kai vėžys išplinta po organizmą.
Aš esu už gydymą, o kad be gydymo geriau tai tik mitas.
Juolab, kad pas jūsų vyro tėte nėra metastazių, tegul gydosi, jei tik gydytojai gydo, kol dar nevėlu, vėliau jei ir norėsite gydymo, gydytojai gali ir nebegydyti....
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 04 15, 16:26)
jau buvau pasiryžus čia neberašyt

Deganti, nu kas čia per mintys? Ar blogai supratau?
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus friends.gif
Atsakyti
Labai labai aciu visoms ir atsakymus ir pasvarstymus i mano nuogastavimus! 4u.gif tiek cia, tiek asmeninem zinutem! Labai labai aciu!
Parsiveziau mama pas save,kad galeciau paslaugyti , teko panaudot apgaule truputi, nes butu nevaziavus, nenori manes ir vaiku " savo bedom" mat apkraut doh.gif
Ir tai buvo labai vykes sprendimas. Kokia as ja pamaciau nuvaziavus, tai net rasyt sunku butu... Ir kaip per pora dienu pagerejo situacija wub.gif

Atsiprasau,kad neparasiau anksciau, bet galejau skaityt tik per telefona , nebespejau...sukdamasi tarp mamos, vaiku ir rutinos dar ir pati susirgau doh.gif

Linkiu visoms sveikatos ir stiprybes! Ir labai nuosirdziai dekoju,kad dalinates patirtimi ir ziniomis! Lobis esat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 04 15, 21:59)
Deganti, nu kas čia per mintys? Ar blogai supratau?
Gal per daug netekties g.gif

Vyrui kitą savaitę chemija, tik vėl virusai pripuolė. Bet sugėrus tamiflu, gal leis, nereiks pertraukos šį kartą.

Tulpe, pritariu Degančiai, gal ir depresija gali būti, apatija. Bet kas garantuos, kad nėra kokio neurologinio sutrikimo, primenu, kad tik pasvarstymas.
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2015 04 15, 09:55)
Labas mergaitės 4u.gif

turiu klausimėlį, gal kas žinot kokį gerą psichologą Žemaitijos  pusėje (Klaipėda, Plungė ir pan) jaučiu kad tiem mano tėveliui tiek mamai reikėtų truputį pagalbos...
Sveikatėlės visoms kuo didžiausios 4u.gif

Cia tikrai rasyt pagalbos http://www.onkocentras.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Angele tikiuosi viskas bus gerai, nereikės pertraukos. Une džiugu, kad mamai geriau thumbup.gif
Aš einu į komisiją nedarbingumo pratesimui, žiūrėsim ką pasakys, gal poto jau grupę galma bus tvarkyt g.gif
Visoms -iems geros dienos ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Tulpe kaip mama snd?Gal geriau?Gal tikrai kokia neurologija jai.kad net koju ranku nekelia.Labai baisu... verysad.gif Laikykites.
Atsakyti