Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(neja @ 2015 04 13, 22:31)
as va cia skaiciavau:)visai kitokie skaiciai gaunas:) http://www.medprakti...irsiaus_plotas/

cia kazkas ne to schmoll.gif
zmogaus pavirsiaus plotas yra apie 2kv.m. tarkim tai yra 180cm ir 80kg zmogaus plotas smile.gif
dar cia yra skaiciuokle, kuri atitinka mano anksciau pateiktaja 4u.gif
pavirsiaus ploto apskaiciavimo formule yra labai sudetinga, skaiciuotuvu neapskaiciuotsit, nes keliama trupmeniniu laipsniu. medikai turi spec lenteles, pagal kurias apsiskaiciuoja zinodami ugi ir svori.
galit skaiciuot pagal sita biggrin.gif
KPP (m2) = √ (ūgis (cm) × kūno svoris (kg) / 3600)
4u.gif
Atsakyti
Mano teta savaitgalį grįžo iš ligoninės, perpylė kraują, dabar jaučiasi stipriau. Kaip ir anksčiau, koja sutinusi visa, tempia ir maudžia. Džiaugiuosi tik, kad ji pati tiki pasveikimu. Geria žolininkės Balvočiūtės žoleles. Vat taip ir slenka dienelės.
Nireglina, smagu, kad mamos nuotaikos jau geresnės.
Kaip kitos laikotės?
Atsakyti
Vėl buvo mums stuburo operacija. Kad ir kaip gerai atrodė tyrimas, zaraza per savaitę įlindo į stuburo kanalą ir vėl viską užspaudė. Jau sūnutis atsigavo, gal ryt pagaliau ketvirtą chemiją pradės. Tempiasi mums laikas mūsų nenaudai.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 04 14, 21:56)
Vėl buvo mums stuburo operacija. Kad ir kaip gerai atrodė tyrimas, zaraza per savaitę įlindo į stuburo kanalą ir vėl viską užspaudė. Jau sūnutis atsigavo, gal ryt pagaliau ketvirtą chemiją pradės. Tempiasi mums laikas mūsų nenaudai.

Tai pakartotina operacija dar buvo? verysad.gif Laikykites.kad galetumet testi chemija ir gydytis toliau.Merginos kur jus?Rasu lanka kaip vyras?Nera gal atostogaujat g.gif ?Renaciute kaip tecio sveikata?Nieks neberasot...
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

turiu klausimėlį, gal kas žinot kokį gerą psichologą Žemaitijos pusėje (Klaipėda, Plungė ir pan) jaučiu kad tiem mano tėveliui tiek mamai reikėtų truputį pagalbos...
Sveikatėlės visoms kuo didžiausios 4u.gif
Atsakyti
Pulora, laikykitės ir stiprybės Jums.
Atsakyti
Pulora stiprybės 4u.gif ir žinoma visoms kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2015 04 15, 07:55)
turiu klausimėlį, gal kas žinot kokį gerą psichologą Žemaitijos  pusėje (Klaipėda, Plungė ir pan) jaučiu kad tiem mano tėveliui tiek mamai reikėtų truputį pagalbos...
Sveikatėlės visoms kuo didžiausios 4u.gif

Aš iš Žemaitijos, bet nieko negaliu pasiūlyti.
Mama rytoj išvažiuoja į Vilnių. Penktadienį pradės kapsėti penktoji chemija. Kad tik nekankintų verysad.gif

Pulora, stiprybės jums visiems.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Šiandien trečia diena mamai po pirmos chemoterapijos. Ar normalu (ar čia toks šalutinis požymis gali būt), kad nepakelia nei rankos, nei kojos, iš lovos visai negali išlipt. Net nebendrauja - ko paklausi - neatsko, tik sunkiai sunkiai kvėpuoja ... Kiek laiko tai tęsis - kada pradės mažėti blogumai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 04 15, 13:27)
Sveikos mergaites  4u.gif  Šiandien trečia diena mamai po pirmos chemoterapijos. Ar normalu (ar čia toks šalutinis požymis gali būt), kad nepakelia nei rankos, nei kojos, iš lovos visai negali išlipt. Net nebendrauja - ko paklausi - neatsko, tik sunkiai sunkiai kvėpuoja ... Kiek laiko tai tęsis - kada pradės mažėti blogumai? verysad.gif

Na, paprastai 3 ir 4 dienos blogiausios, vėliau ims sparčiai gerėti. Nežinau ar normalu, jei net nekalba... Aš atsakydavau, ir iki tualeto nueidavau, bet jėgų nebuvo juodai. Po tokios "kelionės" valandą miegodavau...
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 04 15, 14:29)
Na, paprastai 3 ir 4 dienos blogiausios, vėliau ims sparčiai gerėti. Nežinau ar normalu, jei net nekalba... Aš atsakydavau, ir iki tualeto nueidavau, bet jėgų nebuvo juodai. Po tokios "kelionės" valandą miegodavau...

Kai jinai pas mane "pleputė" - tai man jau atrodo, kad nekalba sad.gif Na, tiksliau į visus klausimus atsako vienu žodžiu labai labai tyliai atsako -NE. Klausiu - skauda - NE, bloga-NE, o kai paprašau pasakyt ką nors - tyli ...
Atsakyti

Sveiki, aš naujokė šioje temoje. Gal kas galit patarti? Vyro tėčiui nustatė plaučių vėžį, jam 74 metai, metastazių nėra, kuri stadija irgi kol kas neaiški. Ar yra šansų jį nugalėti? Kadangi vyro mama labiau linksta, kad neliečiant to vėžio su juo ilgiau pragyventum, nei pradejus gydymus chemoterapija ar švitinimu. Aš linkstu, kad reik kovoti ir kuo greičiau gydytis. Iš aplinkinių vyro mama prisiklausė pasakojimų, kad pradėjus gydymą su tokia diagnoze labai greit žmogus palieka artimuosius.
Atsakyti