Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(Angele @ 2015 04 09, 15:21)
Kiek skaičiau granuliocitų skaičius padidėja esant ūmioms infekcijoms, uždegimams, temperatūra neseniai baigėsi, pokytis išliko. Aiškiau gydytoja pakomentuotų pokyčius.

Cascada, linkim gerų rezultatų, gero atsako  4u.gif
Vyras kiek pajėgia darbais užsiima tvarkymaisis, lysvę daržovėms susiruošė.
Sesuo chemiją sugėrė, visokių nuotaikų būna. Jau kažkas minėjo veikla atitraukia, oras šyla ir darbų daugiau apie namus bus.

Tikimes geru atsakymu.. ir MRT penktadieni...
Smagu tas pavasaris, inesa siek tiek gaivesniu minciu, geresniu emociju, su gamta ir mes visi atbundam po niurios ziemos..
Angele, o kaip sesuo, nepasikeite jos budas, asmenybe, minciu reiskimas, susikoncentravimas? Gal ir ne g.gif nes jai juk operuotas auglys, gal taip nepakeite asmenybes...

Laikykites visos visos, darykit, bandykit viska kas imanoma, kad tik pasveikti, kad tik nugaleti.. 4u.gif Man labai patinka sie zodziai:
Nesakyki, kad viskas pražuvo,
Jei turi dar akis ir rankas,
Jeigu aukso kasyklos užgriuvo,
Reikia imt ir iš naujo atkast.

Laimei reikia nedaug, tiktai ryžto,
Bet pralaimi visai ne tasai,
Kurs iš lemiamo mūšio negrįžta,
O tasai, kurs pabėga patsai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caskada: 09 balandžio 2015 - 15:41
QUOTE(Leonilė @ 2015 04 09, 16:11)
Laikykis kastuviuk console.gif jau tiek atkentėjom, pakentėsim ir dėl tos menopauzės. Kaip aš sakau svarbu, kad tik blogiau nebūtų....

Laikykitės merginos, kovokit 4u.gif ir dėl savęs, savo šeimų, o tuo pačiu kiek stiprybės suteikiat tik pradėjusioms kovą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Mergaites, priminkit man - laseliniu reikia prasyt is karto pries chemo sulasinima pas savo chemoterapeute ? Kada tuos skyscius sulasina - iskart po chemoterapijos sulasinimo?
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 04 11, 08:56)
Labas rytas  4u.gif  Mergaites, priminkit man - laseliniu  reikia prasyt is karto pries chemo sulasinima pas savo chemoterapeute ? Kada tuos skyscius sulasina - iskart po chemoterapijos sulasinimo?

Ta diena kai lasina chemo buna ir papildomi skysciai lasinami.galima paprasyti.kad Kita diena po chemijos dar palasintu.Tada gal maziau pasaliniu.stipriau mama jaustusi.Tikiuosi taip supratau klausima 4u.gif Visom grazios dienos.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 04 11, 10:59)
Ta diena kai lasina chemo buna ir papildomi skysciai lasinami.galima paprasyti.kad Kita diena po chemijos dar palasintu.Tada gal maziau pasaliniu.stipriau mama jaustusi.Tikiuosi taip supratau klausima 4u.gif Visom grazios dienos.

Aciu Ida1 - tas man ir rupejo 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Toks gražus oras wub.gif išsivaliau langus, negalvojau kad taip sveikatos neturiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas. Dar vienas klausimas, gal kas zinot ... pradejus chemoterapija - ar pats savaime sumazeja ascitas ? Nes gydytojai rekomendavo kuo ilgiau "istempti" be nuleidimo , tai kolkas mamukas tempia... O tai kaip veliau - jis apmazes po chemoterapijos ar visgi ne?
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 04 12, 08:41)
Labas rytas. Dar vienas klausimas, gal kas zinot ... pradejus chemoterapija - ar pats savaime sumazeja ascitas ? Nes gydytojai rekomendavo kuo ilgiau "istempti" be nuleidimo , tai kolkas mamukas tempia... O tai kaip veliau - jis apmazes po chemoterapijos ar visgi ne?

Sako, kai pradeda nutraukinėti, tai ir reikia tada dažniau. Bet būna, kad žmonės su tuo ascitu gyvena. Sako nueina nusitraukia skysčius ir vėl toliau iki kritinės ribos.
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 04 12, 08:41)

Po chemoterapijos, jei ji veiksminga, turi sumažėt.
Atsakyti
Aciu 4u.gif ziuresim kai cia bus - ryt pirma chemija... labai labai neramu sad.gif
Atsakyti
Mano mama labai sunkiai pernesa chemoterapija...sad.gif
Antradieni sulasino, bet dar siandien is lovos pakilt nepajegia. Nukrito 5 kg per tas dienas, galva i kelias dalis dalinasi, nors spaudimas geras, vemia istisai...
Man toks klausimas, ar gali buti ,kad netinka vaistai ar visa tai tiesiog salutinis poveikis? Ir jei netinka,mtai kaip " atsekti" , kad tai ne salutinis poveikis?
Taip beviltiskai jauciuosi nezinodama kaip galiu padet...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2015 04 13, 10:48)
Mano mama labai sunkiai pernesa chemoterapija...sad.gif
Antradieni sulasino, bet dar siandien is lovos pakilt nepajegia. Nukrito 5 kg per tas dienas, galva i kelias dalis dalinasi, nors spaudimas geras, vemia istisai...
Man toks klausimas, ar gali buti ,kad netinka vaistai ar visa tai tiesiog salutinis poveikis? Ir jei netinka,mtai kaip " atsekti" , kad tai ne salutinis poveikis?
Taip beviltiskai jauciuosi nezinodama kaip galiu padet...

Manau, kad šalutinis, nežinau ką turit omeny su "netinka vaistai". Kokia chemiją lašina?
Atsakyti