Kaip skaudu, nenusakomas jausmas. Ilsėkis ramybėje. O taip norėtųsi skaityti žinutes apie išgijimus. Neseniai aš čia, bet jau antra mirtis...
Mes laikomės. Daviau ir aš kraują DLV. Ta proga pagaliau pasidariau visus tyrimus, esu visiškai sveika. Pasirodo iš sūnaus kraujo pagamino tik 4 vakcinas, mažai monocitų buvo, jie ten svarbiausi. Dabar iš mano pagamins trūkstamą kiekį. Po kaulų čiulpų persodinimo pradėsim imunoterapiją. Tikiuosi, ji mums padės.
Te būna lengva tau žemelė, šiandien besišypsanti.
Skaudiu be proto..ilgas kelias nueitas.Besisypsanti..isliksit musu sirdyse.o jusu optimizmas ir viltis Gyventi telydi mus visas.Uzuojauta seimai.Ilsekites ramybej.
Amžiną atilsį ...
Tečio neturiu nuo spalio men. Bet iš temos nepavyksta išeiti...
Visas atsimenu,apie visas paskaitau.
Amzina atilsi, uzuojauta Besisypsancios seimai... Nepamenu, koks v jai buvo ir kiek metu ji kovojo, gal zinot kuri.. tiesiog idomu..
Ida, kaip jusu vyras, ar nukrito temperatura, kokie toliau gydymo planai, kaip su mityba, ar maitinasi vis dar pagal ta knyga?
Angele, kaip jusu vyras, kaip sesuo?
Kazin kaip Karme laikosi, negirdet...
Pulora, kada sunui pirma vakcina suleis? Mano draugui kaip tik DLV tyrimas kita savaite, praejo 9 men po suleidimo, turetu but vakcinos veikimo pikas, idomu, kokie bus atsakymai... Ar daug prisidaugino tu lasteliu kovotoju..
Nera, is jusu postu man atrodo, kad arba jus pati turit kazka negero su sveikata, arba dar kazkas is artimuju?
Rasu lanka, kaip jusu vyras?
Leonile, Kastuve kaip jus, stiprejat, viskas gereja, nuotaika vis dar tokia pat gera?
Ir visos kitos, kaip laikotes?
Ida, kaip jusu vyras, ar nukrito temperatura, kokie toliau gydymo planai, kaip su mityba, ar maitinasi vis dar pagal ta knyga?
Angele, kaip jusu vyras, kaip sesuo?
Kazin kaip Karme laikosi, negirdet...
Pulora, kada sunui pirma vakcina suleis? Mano draugui kaip tik DLV tyrimas kita savaite, praejo 9 men po suleidimo, turetu but vakcinos veikimo pikas, idomu, kokie bus atsakymai... Ar daug prisidaugino tu lasteliu kovotoju..
Nera, is jusu postu man atrodo, kad arba jus pati turit kazka negero su sveikata, arba dar kazkas is artimuju?
Rasu lanka, kaip jusu vyras?
Leonile, Kastuve kaip jus, stiprejat, viskas gereja, nuotaika vis dar tokia pat gera?
Prisidedu prie Caskados klausimų
Už lango vis daugiau saulės Tegu ji atneša kuo daugiau geros nuotaikos
Mane tai kosulys kamuoja, šiandien einu pas gyd., gal nieko rimto nesinori rentgeno bet kartais bando mintis kvaila įlysti
Už lango vis daugiau saulės Tegu ji atneša kuo daugiau geros nuotaikos
Mane tai kosulys kamuoja, šiandien einu pas gyd., gal nieko rimto nesinori rentgeno bet kartais bando mintis kvaila įlysti
Nukrito temp vyrui.snd chemija baigia lasintis.liks dar vienas kartas.kas po jos nezinau.Maitinasi pagal ta knyga.kaip ir viskas tas pats.Dare Kraujo tyrima labau daug Ig.net 6.nerandu info apie juos.bet jaucou.kad kazkas negero gal kas zinot ?
QUOTE(ida1 @ 2015 04 09, 12:16)
Nukrito temp vyrui.snd chemija baigia lasintis.liks dar vienas kartas.kas po jos nezinau.Maitinasi pagal ta knyga.kaip ir viskas tas pats.Dare Kraujo tyrima labau daug Ig.net 6.nerandu info apie juos.bet jaucou.kad kazkas negero gal kas zinot ?
kažką biški radau: http://tavosveikata....nu-padidejimas/
Angliškai plačiau parašyta: http://www.webmd.com...immunoglobulins
Šiaip jaučiu daktarės paklauskit, kas čia ir ką reiškia, nes kiekio interpretacijų daug gali būt, kiek akimis permečiau.
Papildyta:
QUOTE(Caskada @ 2015 04 09, 11:12)
Amzina atilsi, uzuojauta Besisypsancios seimai... Nepamenu, koks v jai buvo ir kiek metu ji kovojo, gal zinot kuri.. tiesiog idomu..
Aš pamenu, jai kiaušidžių vėžys buvo, kaip ir man bei Leonilei... Kovojo ji kelerius metus, tiksliai jau nesuskaičiuoju.
Mano nuotaikos nekokios, nes sveikata griūna dėl menopauzės. Bet praeis, susitvarkysiu viską ir bus geriau. Po mėnesio dar viena patikra, žiūrėsim kas bus.
QUOTE(ida1 @ 2015 04 09, 13:16)
Kiek skaičiau granuliocitų skaičius padidėja esant ūmioms infekcijoms, uždegimams, temperatūra neseniai baigėsi, pokytis išliko. Aiškiau gydytoja pakomentuotų pokyčius.Cascada, linkim gerų rezultatų, gero atsako
Vyras kiek pajėgia darbais užsiima tvarkymaisis, lysvę daržovėms susiruošė.
Sesuo chemiją sugėrė, visokių nuotaikų būna. Jau kažkas minėjo veikla atitraukia, oras šyla ir darbų daugiau apie namus bus.
QUOTE(ANETELE @ 2015 04 08, 16:56)
Amžiną atilsį ...
Aš mamos neturiu jau nuo 2014 sausio, bet dar vis čia. Šiandien besišypsančiai kiaušidžių vėžys. Jau 2012 birželio mėnesį ji mane konsultavo apie chemikus.
Skaudu... ilsėkis ramybėje, šiandien besišypsanti
Taip, šiandien besišypsanti kiaušidžių v. buvo, kai aš susirgau 2012 pradžioje, jai panašiu laiku atkritimas jau buvo...
o man šiandien turėjo ketvirtoji chemija lašėt, bet kraujas neatsistatė... atidėjo pirmadieniui. Nelengva man ši chemija, gal kad 5 dienas reikia lašintis, širdutė vis duoda apie save žinot ir mėšlungis labai blauzdas traukia. Dabar geriu biokalį ir biomagnį, lyg pagerėjo. balandžio 30 KT laukia, žiūrėsim kaip čia man šįkart chemija suveiks...
Kastuvai, o kas dėl menopauzės?
Visoms ir visų artimiesėms sveikatos tikrai saulytė turėtų šiek tiek pagelbėt
Taip, šiandien besišypsanti kiaušidžių v. buvo, kai aš susirgau 2012 pradžioje, jai panašiu laiku atkritimas jau buvo...
o man šiandien turėjo ketvirtoji chemija lašėt, bet kraujas neatsistatė... atidėjo pirmadieniui. Nelengva man ši chemija, gal kad 5 dienas reikia lašintis, širdutė vis duoda apie save žinot ir mėšlungis labai blauzdas traukia. Dabar geriu biokalį ir biomagnį, lyg pagerėjo. balandžio 30 KT laukia, žiūrėsim kaip čia man šįkart chemija suveiks...
Kastuvai, o kas dėl menopauzės?
Visoms ir visų artimiesėms sveikatos tikrai saulytė turėtų šiek tiek pagelbėt
QUOTE(kastuvas @ 2015 04 09, 12:50)
Aš pamenu, jai kiaušidžių vėžys buvo, kaip ir man bei Leonilei... Kovojo ji kelerius metus, tiksliai jau nesuskaičiuoju.
Mano nuotaikos nekokios, nes sveikata griūna dėl menopauzės. Bet praeis, susitvarkysiu viską ir bus geriau. Po mėnesio dar viena patikra, žiūrėsim kas bus
Mano nuotaikos nekokios, nes sveikata griūna dėl menopauzės. Bet praeis, susitvarkysiu viską ir bus geriau. Po mėnesio dar viena patikra, žiūrėsim kas bus
Aš visas besišypsančios žinutes/postus perskaičiau, kaip ir daugelio iš jūsų.
Ji prisijungė prie šio forumo 2012m.bet tada ji rašė, kad kovojo su v jau du metus. T.y.pradžia 2010.
Laikykis kastuviuk jau tiek atkentėjom, pakentėsim ir dėl tos menopauzės. Kaip aš sakau svarbu, kad tik blogiau nebūtų....
Ką tau tikrins, KT darys? ar markerį tik?