Ilsėkitės ramybėje ,šiandien besišypsanti
Kaip liūdna... Ilsėkis ramybėje, Besišypsanti
Užuojauta artimiesiems
Besišypsanti, ilsėkis ramybėje...
Besišypsanti, ilsėkis ramybėje...
Tikiu, kad Besišypsančiai dabar ramu ir gera. Užuojauta artimiesiems.
Jaučiu skausmą, lyg būčiau netekusi artimojo.
Jaučiu skausmą, lyg būčiau netekusi artimojo.
Ilsėkis ramybėje, šiandien besišypsanti...
Ką tik netekom Willow, dabar besišypsanti išėjo... ašaros pačios rieda...
Buvom pas žolininkę Balvočiūtę, parsivežėm daug visokio gėrio, jos žodžiais tariant nėra neišgydomos ligos. Teta irgi atrodo tiki pasveikimu. O man kažkoks nerimas širdy, pati nelabai žinau kodėl, tikriausiai dėl to, kad ta jos atsivėrusi žaizda neduoda ramybės. Mažėja mano viltis...
Ką tik netekom Willow, dabar besišypsanti išėjo... ašaros pačios rieda...
Buvom pas žolininkę Balvočiūtę, parsivežėm daug visokio gėrio, jos žodžiais tariant nėra neišgydomos ligos. Teta irgi atrodo tiki pasveikimu. O man kažkoks nerimas širdy, pati nelabai žinau kodėl, tikriausiai dėl to, kad ta jos atsivėrusi žaizda neduoda ramybės. Mažėja mano viltis...
Mes karta buvom susitikus kavineje. Ji buvo tokia aktyvi, optimiste... Ech...
Labai netiketa zinia...
QUOTE(waterfall @ 2015 04 07, 18:34)
Per Sv. Velykas netekome Siandien Besisypsancios...
Ilsėkis ramybėje
amžinąjį atilsį
jos zinute is paskutiniu :"Aš tai tikiu, kad gyvenimas nesibaigia čia ir dabar. Neesu praktikuojanti katalikė, bet ligos metu sutikau dvasingų žmonių (tame tarpe kunigų, vienuolių ir šiaip) ir nžn ar jų dėka, bet mirties nebijau. Ai...man dar knygos padėjo. Žodžiu, mirties ne laukiu, bet priimu ją kaip neišvengiamą. Bet dar ne dabar ;-) "
Labai labai liudna ...
jos zinute is paskutiniu :"Aš tai tikiu, kad gyvenimas nesibaigia čia ir dabar. Neesu praktikuojanti katalikė, bet ligos metu sutikau dvasingų žmonių (tame tarpe kunigų, vienuolių ir šiaip) ir nžn ar jų dėka, bet mirties nebijau. Ai...man dar knygos padėjo. Žodžiu, mirties ne laukiu, bet priimu ją kaip neišvengiamą. Bet dar ne dabar ;-) "
Labai labai liudna ...
Užuojauta šiandien besišypsančios šeimai. Tikiuosi ji šiandien šypsosi.