Na va ir maniskis guli su 39.labai tikiuosi.kad tai tik persalimas..
QUOTE(Angele @ 2015 04 03, 10:24)
NERA, norėčiau...
Na va, jau dviese kojom tabaluojam. Ida, eikš ir tu, nors trumpam atsikvėpti
QUOTE(NERA @ 2015 04 03, 15:42)
tai nieko ir nelieka kaip kojom tabaluot
NERA aš irgi norėčiau ant vaivorykštės
Šiandien išvyka galvojau bus trumpa, nuvažiuoju pasikalbu su gyd. ir namo.
Kraujas dėl žymens paimtas, vaistai į pilvą suleisti, pas genetiką apsilankyta, kraujas dėl paveldimumo priduotas Maža kad spaudimas antrą dieną mažas, tai dar dvi kolbas kraujo nuleido
Mano gyd. prieš visus papildus ir selenus ir žoles, gal tikrai nieko nevartoti
Šiandien išvyka galvojau bus trumpa, nuvažiuoju pasikalbu su gyd. ir namo.
Kraujas dėl žymens paimtas, vaistai į pilvą suleisti, pas genetiką apsilankyta, kraujas dėl paveldimumo priduotas Maža kad spaudimas antrą dieną mažas, tai dar dvi kolbas kraujo nuleido
Mano gyd. prieš visus papildus ir selenus ir žoles, gal tikrai nieko nevartoti
Nagi pasislinkit
Idut, nepanikuok, gi pavasaris, visokie virusai aplink, o imuniteto ne prūdai pas vyrą tai ir paguldė patalan.
Idut, nepanikuok, gi pavasaris, visokie virusai aplink, o imuniteto ne prūdai pas vyrą tai ir paguldė patalan.
QUOTE(Remedy @ 2015 04 03, 16:47)
Nagi pasislinkit
Aciu remedy.nieks manes iskyrus willow idut nevadindavo
Sakykit, kaip įpūsti mamai optimizmo? Ji tartum įdiegė sau į pasąmonę programą, kad ligos neįveiks ir griežtai tos programos laikosi. Visi tyrimai parodė, kad v nebėra, bet mama įsitikinusi, kad yra. Sako, kad vis dar jaučia deginimą stemplėje. Tyrimu netiki, nes neėmė biopsijos. Be to stemplės v neišgydomas. Čia taip ji sako. Mergaitės, ką man daryti, sakyti? Jokios mano kalbos ir veiksmai jos neįtikina. Norisi ir verkti, ir pykti. Jaučiasi ji gana gerai, atrodo puikiai, bet psichologinė būsena Na, ji neverkia, nedejuoja, bet vis laikosi įsikibusi minties, kad nepasveiks.
QUOTE(Nireglina @ 2015 04 03, 19:20)
Sakykit, kaip įpūsti mamai optimizmo? Ji tartum įdiegė sau į pasąmonę programą, kad ligos neįveiks ir griežtai tos programos laikosi. Visi tyrimai parodė, kad v nebėra, bet mama įsitikinusi, kad yra. Sako, kad vis dar jaučia deginimą stemplėje. Tyrimu netiki, nes neėmė biopsijos. Be to stemplės v neišgydomas. Čia taip ji sako. Mergaitės, ką man daryti, sakyti? Jokios mano kalbos ir veiksmai jos neįtikina. Norisi ir verkti, ir pykti. Jaučiasi ji gana gerai, atrodo puikiai, bet psichologinė būsena Na, ji neverkia, nedejuoja, bet vis laikosi įsikibusi minties, kad nepasveiks.
O pas psihologa ji buvo?Gal pagelbetu pokalbiai.ar medikamentai..Negerai juk taip.
QUOTE(ida1 @ 2015 04 03, 19:34)
O pas psihologa ji buvo?Gal pagelbetu pokalbiai.ar medikamentai..Negerai juk taip.
būtinai kreipkitės, stiprybės
Oi mergytės, aš irgi aš irgi ant tos vaivorykštės. Na ir kas kad naktis, na ir kas kad lietus. Jūs geruolės fainuolės protinguolės. Ačiū kad palaikėt. Neatidėliojom vizito pas nvi pulmonologą, nors gydytoja patarė palaukti. Šiandien buvom. Na ką. Kaip ten mums antakalnyje sakė - vėžio griuvimas blogąja prasme, stipri onkologinė intoksikacija. O ką mums pasakė pulmonologė - pagal rentgeno nuotrauką gydymas vyksta sėkmingai. Tik labai surandėjo plaučiai. Todėl sumažėjo tūris ir taip tėtė dūsta. Daug vaistų nuo dusulio ir deguonies aparatas. Jeigu ir buvo organizmo intoksikacija tai labiausiai dėl deguonies trūkumo. Va mano vaivorykštė!!!!!
Pulora. Valio!!!!!
ida1, pas mus visi su kosuliais ir snargliais, regis ir senai jau kostim ir snargliuojam, o vis daugiau aplink prisijungia. Gal oras toks. Laikykitės.
Laukiame Velykų. Tos atgimstančios gamtos šventės. Su vaivorykštėm ir saule. Tegul pavasaris pas jus visas visas visas ateina.
Pulora. Valio!!!!!
ida1, pas mus visi su kosuliais ir snargliais, regis ir senai jau kostim ir snargliuojam, o vis daugiau aplink prisijungia. Gal oras toks. Laikykitės.
Laukiame Velykų. Tos atgimstančios gamtos šventės. Su vaivorykštėm ir saule. Tegul pavasaris pas jus visas visas visas ateina.
QUOTE(Nireglina @ 2015 04 03, 19:20)
Jusu mamai prasidejo gailestis sau Nu buna pas kiekviena toks periodas, kai imames saves gailetis, kad mums nenusiseke gyvenimas, kad mus uzpuole visos pasaulio bedos ir ligos, kad mus prakeike/nuziurejo/nukalbejo-prisipazinkit, ar kuriai taip nebuvo? Man daznai Tik ima kur skaudeti, spekit, kokia diagnoze sau piesiu? Ir kol nepatvirtina bent keli daktarai, kad nieko baisaus, tol as testamenta rasau ir turta dalinu
Taip ir jusu mamai Kazin, o jei ne bandyti ja perkalbeti, o atvirksciai, tam kartui pasiduoti ir jos pagaileti bei apie mirti pakalbeti? Kai zmogus serga-tada nelaikas apie tai kalbeti, tada reikia kovoti tik ir nugaleti bjaurybe, o stai kai vezys aprimsta, pats laikas pakalbeti apie tuos egzistencinius klausimus, kurie neduoda ramybes. Pasakys, jog stemples vezys nepagydomas, paklauskit, o ka jums dabar daryti? Ja dabar gyva i kapus nuvezti? Uzkasti? Ko ji tikisi is jusu, vaiku? Gal turi kokiu noru slaptu, kuriu bijo garsiai issakyti? Kita vertus, bandyti su ja kalbeti apie Dieva, kad jis irgi numire ant kryziaus del musu nuodemiu ir atgime, taip ir mamai gal skirtas tas kryzius uz jus, uz vaikus, kad dabar Dievas Velyku -Atgimimo sventes proga jos pagailejo, "prikele" naujai misijai, naujam gyvenimui. Svarbiausia, nebandyti jos perkalbeti, nes busit apsaukti nieko nesuprantanciais, bejausmiais padarais. Zmogui, pristabdanciam vezi, labai sunku tuo stebuklu patiketi, jis tikisi, kad kazkur yra uzslepta beda, kad kazkur jo kune yra baisiau ir pavojingiau, o daktarai nieko nemato.
QUOTE(renaciute @ 2015 04 04, 00:10)
Oi mergytės, aš irgi aš irgi ant tos vaivorykštės. Na ir kas kad naktis, na ir kas kad lietus. Jūs geruolės fainuolės protinguolės. Ačiū kad palaikėt. Neatidėliojom vizito pas nvi pulmonologą, nors gydytoja patarė palaukti. Šiandien buvom. Na ką. Kaip ten mums antakalnyje sakė - vėžio griuvimas blogąja prasme, stipri onkologinė intoksikacija. O ką mums pasakė pulmonologė - pagal rentgeno nuotrauką gydymas vyksta sėkmingai. Tik labai surandėjo plaučiai. Todėl sumažėjo tūris ir taip tėtė dūsta. Daug vaistų nuo dusulio ir deguonies aparatas. Jeigu ir buvo organizmo intoksikacija tai labiausiai dėl deguonies trūkumo. Va mano vaivorykštė!!!!!
Viena laime, kad nelauket kitos savaites, va kokia smagi bus Velyku svente
Mielosios mano likimo drauges Kaip ir nebetureciau lankytis sioje temoje, ale brangios tapot visos, artimos, jusu bedos tapo mano bedomis, pergyvenu, "sergu" kartu su jumis, maldose miniu kiekviena, kad Dievas butu gailestingas ir suteiktu malone Sv. Velyku proga kiekvienai siunciu Vilties, Tikejimo, Ramybes vaivorykste
gal kas nors galetu pasakyti, kada segant plauciu veziu 4st seimos gydytojas israso siuntima del nedarbingumo nustatymo. buvo taikyta paliatyvi radioterapija, israse nurodyta, kad gydymas baigtas, taciau numatomas tolimesnis paliatyvus gydymas chemoterapija. Jau praejo dvi savaites nuo israsymo is onkologinio, taciau seimos gydytojas neraso siuntimo. tik ranka trina ir sako, kad israsysiu. Nedarbingumo tarnyboj man sake, kad greiciausiai bus skirta grupe, bet vat kad siuntimo negaunam. aciu uz atsakymus