enenes, o kaip gydo tą žaizdą? Turi būti ypač sterilumas perrišant, būna tepalai su antibiotikais, žinoma gydytojai tiksliau gali pasakyti. Galų gale perrišimai geriau gydymo įstaigoje ar išsikvietus į namus.
Žinot sunku, kai gydymo nesiūlo. Turbūt lieka konsultuotis su kitais gydytojais. Galų gale tas poilsis ir atsigavimas reikalingas, kai organizmas nualintas, chemijos netaiko nusilpus labai. Vyras turėjo 3 mėn tarpą tarp chemijų.
Be ir temoje būta, kad netaikant chemiją gyvena kokybiškiau, sena pažįstama gal patikslins, kaip ten su gydymais buvo.
Buvo rašyta apie žemą spaudimą. Vyrui vakar nukrito spaudimas ir pulsas retas buvo. Vienintelis variantas greitoji, ką dar beprigalvosi, kai žmogui temsta akyse, silpna ir bloga
Angele
QUOTE(Kristule05 @ 2015 04 02, 10:06)
Mano vyras irgi 5 sav gydėsi.Pirmas 4 d. su spinduliais gavo chemijos,pagal Mayo schemą (fluoruracilio +kalcio folinatas) ir ta pati schema 4 kartus pabaigoje spinduliavimo Bet šalutinių jam jokių nebuvo nuo chemijos,tik nuo spinduliavimo oda toje vietoje perštėdavo
O po spinduliavimo,operuos?
O po spinduliavimo,operuos?
Taip, po šių penkių savaičių apie mėnesį pertrauka , o po to operacija. Ar paskui jau reiks normalios chemijos , bus matyti po operacijos.
mergytės, ačiū už palaikymą. iš jūsų žodžių, ingrigos balionėlių, audžiu naują vilties vaivorykštę.
vakar regis Tulpė klausė dėl deguonies balionų. Na aš googlinau, tai matyt ir ji tą patį rado. Tulpe, kaip mama?
vakar regis Tulpė klausė dėl deguonies balionų. Na aš googlinau, tai matyt ir ji tą patį rado. Tulpe, kaip mama?
QUOTE(renaciute @ 2015 04 02, 12:19)
mergytės, ačiū už palaikymą. iš jūsų žodžių, ingrigos balionėlių, audžiu naują vilties vaivorykštę.
Radau jau , užsisakiau čia http://www.deguonies...-aparatu-NUOMA/
Mama prastai, irgi dūsta, tyrimų nėr, nežinau net ką ir daryt
QUOTE(une @ 2015 04 02, 08:53)
Ar galetumet mane apsviesti kaip chemoterapija vyksta? Turim prisistatyt anksti ryte ir gaus pirma. Kiek laiko tai trunka? Ka pasiruost gal reikia?
Jei vienai dienai, tai turbūt dienos centre leis. Pasiimkit kokią knygą ar žurnalų. Įsidėkit atsigerti(galit net ir užkandos pasiimti), teko kartą matyti, kaip picą šveitė chemijai kapsint
QUOTE(Angele @ 2015 04 02, 11:10)
enenes, o kaip gydo tą žaizdą? Turi būti ypač sterilumas perrišant, būna tepalai su antibiotikais, žinoma gydytojai tiksliau gali pasakyti. Galų gale perrišimai geriau gydymo įstaigoje ar išsikvietus į namus.
Žinot sunku, kai gydymo nesiūlo. Turbūt lieka konsultuotis su kitais gydytojais. Galų gale tas poilsis ir atsigavimas reikalingas, kai organizmas nualintas, chemijos netaiko nusilpus labai. Vyras turėjo 3 mėn tarpą tarp chemijų.
Be ir temoje būta, kad netaikant chemiją gyvena kokybiškiau, sena pažįstama gal patikslins, kaip ten su gydymais buvo.
Žaizdą pati namie tvarkosi, turi kažkokius vaistu žaizdai. Jo, tetai labai nusilpusi yra, matyt ir Klaipėdos gydytoja sakė laukti 3 mėn, o paskui žiūrėti, bet kad per tuos 3 mėn ji nei turpučio nesustiprėjo O kKaune vat iš viso sako su tokia sveikata jokių chemijų.
Net nežinau ką dabar daryti
QUOTE(une @ 2015 04 02, 09:53)
Ar galetumet mane apsviesti kaip chemoterapija vyksta? Turim prisistatyt anksti ryte ir gaus pirma. Kiek laiko tai trunka? Ka pasiruost gal reikia?mama versis namo, aisku, ( ta prasme i savo mieteli vaziuot), ar geriau perkalbet,kad liktu pas mus- pagalba gal butina?
Neisivaizduoju kaip viskas vyksta:(
Neisivaizduoju kaip viskas vyksta:(
Lasinimo metu jausis puikiai. Zinau, kad kitos moterys po susilasinimo i teatrus varydavo ar i darba Trecioj dienoj prades ta chemija kankinti, numirti noresis Tad lasinimo diena lai pasiima kokio skaitalo ar mezgimo(ka megsta), pavalgyti, isgerti, paskui ramiai namo lai vaziuoja. Mes vaziuodavom 100km susilasinimui, ta pacia diena tiek pat atgal-100km. Kiti, zinau, net autobusu sugrizta namo.
Zodziu, chemija pirma diena absoliuciai jokiu salutiniu reiskiniu nesukelia.
QUOTE(renaciute @ 2015 04 02, 10:20)
mergiukai labas!
Šį rytą labai džiaugiausi-radau internete laiką tėtei pas nvi pulmonologą rytojui, vadinasi nereikės laukti savaitės ir stebėti kaip jis dūsta. O dabar Antakalnio ligoninės gydytoja sako, kad nereikia taip skubėti, tėtė išrašomas iš ligoninės šiandien, taigi mažas laiko tarpas todėl mūsų nepriims gydytoja. Čia rimtai? norėjau kaip geriau o padariau nesąmonę? gal kas susidūrėt???
Šį rytą labai džiaugiausi-radau internete laiką tėtei pas nvi pulmonologą rytojui, vadinasi nereikės laukti savaitės ir stebėti kaip jis dūsta. O dabar Antakalnio ligoninės gydytoja sako, kad nereikia taip skubėti, tėtė išrašomas iš ligoninės šiandien, taigi mažas laiko tarpas todėl mūsų nepriims gydytoja. Čia rimtai? norėjau kaip geriau o padariau nesąmonę? gal kas susidūrėt???
Laikas-jusu priesas. Dziaukites ir tik verskites pas pulmonologa, gal jau skirs kita savaite gydyma
Visus patarimus "gal dar palaukit, gal nesikreipkit, gal neskubekit" laikiau niekiniais, neprieme per duris, lipau per langus, bet laimejom laiko
QUOTE(enenes @ 2015 04 02, 10:40)
Tetai kai prieš metus nustatė v, buvo 3G, o vakar gydytojas sakė yra 4 stadija ir labai greitai dauginasi, aplink pilna mts, be to papilvėje kuris jau laikas atsivėrusi žaizda, tokia pūvanti ir smirdinti.
Jei gydytoju nuomone kauniskiu ir klaipediskiu sutampa, vargu, ar vilnieciai pasakys ka kita. Dabar reikia tik sustipreti arba...palengvinti paskutinius menesius/savaites.
O vaistus nuo skausmo geria?
QUOTE(Angele @ 2015 04 02, 11:10)
Jokio gydymo nebuvo. Kai nurase mus ir prigasdino, kad liko menuo gyventi, kad ims dusti, kad kraujai pasipils is burnos... Viso to nebuvo. Ir labai dziaugiames, kad tada nevezem i slaugos ligonine, nes namuose su privaciom lasalinem atsalinom(tris savaites intensyviai lasinom), klijavom pleistrus nuo skausmo, iskvietem kuniga ir...atkociojom Sustiprejo, atsigavo. Aisku, be lazdu nevaiksciojo, o ir tolimu reisu nei savom kojom, nei su masina nebedare, bet buvo salia, gyveno, domejosi gyvenimu, patare ivairiais gyveno klausimais.
Grauzia mane sazine is tiesu... Kad va kai sustiprejo, nebevezem jo niekur pertirti ir pritaikyti gydymo.
Po to nurasymo ir pasmerkimo dar nugyveno 9 menesius.
Paradoksalu. Nestumas trunka 9 menesius. Tada ivyksta gimimas. Mums buvo atvirksciai...
Angele, po tamsiu dienu ateina prasvitimas Lai tas prasvitimas ateina kaip galima greiciau
QUOTE(enenes @ 2015 04 02, 13:37)
Žaizdą pati namie tvarkosi, turi kažkokius vaistu žaizdai.
Labai dar svarbu, kokiais vaiztais zaizda tvarko, kartais reikia juos pakeisti, nes vieni vaistai nepadeda.
ingriga, o kodel taip bijot Zoladex'a leisti? Tinkamas vaistas reikiamu laiku. Man ji irgi skyre. As asmeniskai nejauciau jokiu salutiniu poveikiu. Buvo dirbtinis klimaksas, bet nebuvo jokiu klimakteriniu "dziaugsmu". Butinai pasinaudokite sia galimybe sustabdyti kiausidziu veikla.
Kas bus po 2 metu-niekas nezino, tada ir spresite si klausima.
Jeigu Jums idomu, galite pavartyti mano zinutes, rasytas pries 4 metus: daug rasiau apie Goserelina, apie savo baimes, apie savo savijauta.
Aplamai, man rodos, labai naudinga paskaityti zmoniu, isgyvenusiu panasias i Jusu situacija, zinutes. Daug naudos Gal rasite patarimu ir padrasinimu, atsakymu i Jums rupimus klausimus.
Sekmes
Kas bus po 2 metu-niekas nezino, tada ir spresite si klausima.
Jeigu Jums idomu, galite pavartyti mano zinutes, rasytas pries 4 metus: daug rasiau apie Goserelina, apie savo baimes, apie savo savijauta.
Aplamai, man rodos, labai naudinga paskaityti zmoniu, isgyvenusiu panasias i Jusu situacija, zinutes. Daug naudos Gal rasite patarimu ir padrasinimu, atsakymu i Jums rupimus klausimus.
Sekmes
romantike ačiū net pati nežinau kodėl bijau gal paprasčiausia gąsdina klimaksas
ieškojau jūsų žinučių jau anksčiau
ieškojau jūsų žinučių jau anksčiau
QUOTE(NERA @ 2015 04 02, 13:34)
Jei vienai dienai, tai turbūt dienos centre leis. Pasiimkit kokią knygą ar žurnalų. Įsidėkit atsigerti(galit net ir užkandos pasiimti), teko kartą matyti, kaip picą šveitė chemijai kapsint
Maniskis tai dazniausiai snaudzia kai chemija kapsi.sake nera noro kazka skaityt.kalbet.ziuret.Kazkaip psigologiskai sunku.visos mintys apie liga tada.Cia dienos stacionare taip.sake kai moterys susirenka dazniausiai plepa Gerti butinai ima.valgyt neprisireikia.namie pavalgo.Visom sveikateles