Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(rasų lanka @ 2015 04 01, 22:07)
Visoms sveikatėlės - ir slaugančioms , o labiausiai kas gydosi ir stebuklų, kam gydymas jau nepadeda ( arba taip daktarai mano. Dievulis turi savo planų).  wub.gif ax.gif

Tikėkime. heart.gif

Labai noriu tiketi... ka pasiulytumet daryti kai gydytojai sako jei norit kuo ilgiau tureti ja gyva, jokiu daugiau chemiju, tik organizmo stiprinimas.

Siandien mano, poryt tetos gimtadienis ir siandien tokio baisios gydytoju isvados...

Atsiprasau visu... nuotaikos su.....
Atsakyti
Eina sau kaip gaila, kai pradeda zlugdyti viltis:(
Stiprybes!
Atsakyti
enenes, aš turbūt dr į Vilnių važiuočiau dar vienos nuomonės blush2.gif Visos liaudiškos priemonės, poniabudės, maudos(jei jums tinka), arbatos antpyliuki ir t.t.
tulpe, nežinau iš kokio jūs miesto-slaugivita it pan teikia tokias paslaugas.
renaciute, kad ir sušaudyta, bet vis tiek vaivorykštė mirksiukas.gif
leonile, nuostabus postas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2015 04 01, 22:07)
Sveikutės  4u.gif Gydymas pradėtas. Ką tik grįžau namo, o šiaip 3 dienas buvau kartu. Gydymas vyks apie 5 savaites. Šią gauna chemijos, paskui eina spinduliuotis. Kitas 3 savaites vyks tik spindulinis, o paskutinę - vėl , kaip pirmoji. Kol kas jaučiasi gerai, bet perspėjo, kad šalutiniai pradės reikštis kitą savaitę.

Mano vyras irgi 5 sav gydėsi.Pirmas 4 d. su spinduliais gavo chemijos,pagal Mayo schemą (fluoruracilio +kalcio folinatas) ir ta pati schema 4 kartus pabaigoje spinduliavimo 4u.gif Bet šalutinių jam jokių nebuvo nuo chemijos,tik nuo spinduliavimo oda toje vietoje perštėdavo 4u.gif
O po spinduliavimo,operuos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2015 04 01, 23:23)
Atsiprasau visu... nuotaikos su.....

Neatsiprašinėk 4u.gif čia renkamės, kad viną kitą paguostume, palaikytume, padrasintume, informacija pasidalintume mirksiukas.gif
Jei atvirai tai nezinau kaip pasielgčiau jūsų vietoje, ar dar rizikuočiau kankinti su chemiją, ar kreipčiausi į žolininkus, kad pastiprinti schmoll.gif Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Ar galetumet mane apsviesti kaip chemoterapija vyksta? Turim prisistatyt anksti ryte ir gaus pirma. Kiek laiko tai trunka? Ka pasiruost gal reikia?mama versis namo, aisku, ( ta prasme i savo mieteli vaziuot), ar geriau perkalbet,kad liktu pas mus- pagalba gal butina? unsure.gif
Neisivaizduoju kaip viskas vyksta:(
Atsakyti
mergiukai labas!
Šį rytą labai džiaugiausi-radau internete laiką tėtei pas nvi pulmonologą rytojui, vadinasi nereikės laukti savaitės ir stebėti kaip jis dūsta. O dabar Antakalnio ligoninės gydytoja sako, kad nereikia taip skubėti, tėtė išrašomas iš ligoninės šiandien, taigi mažas laiko tarpas todėl mūsų nepriims gydytoja. Čia rimtai? norėjau kaip geriau o padariau nesąmonę? gal kas susidūrėt???
Atsakyti
Keista ta jūsų gydytoja, renaciuke. Tai jai blogai kad auglys griūva, tai pas kitą gydytoją per anksti. Marazmas kažkoks. Eikit jūs rytoj pas tą pulmologą ir nesukit galvos.

Papildyta:
QUOTE(une @ 2015 04 02, 07:53)
Ar galetumet mane apsviesti kaip chemoterapija vyksta? Turim prisistatyt anksti ryte ir gaus pirma. Kiek laiko tai trunka? Ka pasiruost gal reikia?mama versis namo, aisku, ( ta prasme i savo mieteli vaziuot), ar geriau perkalbet,kad liktu pas mus- pagalba gal butina? unsure.gif
Neisivaizduoju kaip viskas vyksta:(

Une,kiekvienam skirtingai. Neaišku ką mama gaus ir kiek laiko užtruks. Būna kad vieną dieną lašina, būna ir tris. Todėl sunku kažką patart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remedy: 02 balandžio 2015 - 09:32
O kur reikėtų gauti poniabudės arba maudos?
Tetai kai prieš metus nustatė v, buvo 3G, o vakar gydytojas sakė yra 4 stadija ir labai greitai dauginasi, aplink pilna mts, be to papilvėje kuris jau laikas atsivėrusi žaizda, tokia pūvanti ir smirdinti.
Apie keliionę į Vilnių teta nenori nei galvoti, vakar iki Kauno vos atlaikė kelionę verysad.gif

Ai žodžiu...ir jums ir sau linkiu daug daug vilties, tikėjimo ir stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2015 04 02, 10:40)
O kur reikėtų gauti poniabudės arba maudos?

Buvau išsisaugojus blush2.gif
"Rusnėje yra žolininkė Valentina Baužienė, paprasta tokia moteriškė, negailinti patarimų q(kas iš Žemaitijos-ji kartais būna Rietavo turguje) paprašius ji sutaiso ir beržo grybą...jei norėsit pabandyti susisiekti, jos telefonas 8 674 42171 Dar iš to krašto yra ir V.Skirkevičius..."
Dar galite pabandyti susisiekti su Jadvyga Balvočiūtę
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Remedy,aciu.
Taip supratau,kad vienos dienos procedura cia bus...
Atsakyti
Ačiū jums ingrida. teta Rietave gyvena, reiks paskambinti tai žolinikei, būtų paprasta dukroms turguje pasiimti.
Atsakyti