Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(kastuvas @ 2015 04 01, 12:00)
Kur matei apie gydymą Latvijoj? Norėčiau pasiskaityti.

Ivesk nuoroda virotherapy I google.Ten ju psl.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 04 01, 09:31)
labas rytas, as pasigirsiu, kad GYVENU labai gerai  wub.gif

thumbup.gif gera skaityti, taip ir toliau mirksiukas.gif
Mane vakar iš niekur kosulys užpuolė doh.gif O penktadieni važiuoju pas gyd. paklausinėsiu ką siūlo imuniteto stiprinimui, ką mano apie žoles. Žiūrėsim ar skirs kokius tyrimus ir šnekėsim apie Goserelino skyrimą doh.gif nu kaip aš jo nenoriu/bijau cray.gif
Atsakyti
Oi daugiau tokių postų kaip Leonilės!!!!!

Šiandien gydytoja sušaudė mano vilties vaivorykštę.... Sakė griuvimas blogaja prasme. Rytoj tėtę išrašo. Užrašiau tėtę į nvi pas plaučių gydytoją bet tik kitą savaitę. Kaip ištempsim nežinau, tėtė dūsta labai. Vis tiek netikiu. kai onkologiniam pasakys kad labai blogai tai jau tada bus maža panika ir gyvensim toliau!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2015 04 01, 13:43)
Šiandien gydytoja sušaudė mano vilties vaivorykštę....

4u.gif
Atsakyti
Šiandien gydytoja sušaudė mano vilties vaivorykštę.... Sakė griuvimas blogaja prasme. Rytoj tėtę išrašo. Užrašiau tėtę į nvi pas plaučių gydytoją bet tik kitą savaitę. Kaip ištempsim nežinau, tėtė dūsta labai. Vis tiek netikiu. kai onkologiniam pasakys kad labai blogai  tai jau tada bus maža panika ir gyvensim toliau!!!!!!

Gal skirs chemoterapini gydyma.sustabdys griuvima.kazkaup liudna...
Atsakyti
Šiandien gydytoja sušaudė mano vilties vaivorykštę.... Sakė griuvimas blogaja prasme. Rytoj tėtę išrašo. Užrašiau tėtę į nvi pas plaučių gydytoją bet tik kitą savaitę. Kaip ištempsim nežinau, tėtė dūsta labai. Vis tiek netikiu. kai onkologiniam pasakys kad labai blogai  tai jau tada bus maža panika ir gyvensim toliau!!!!!!

Skysciai plauciuose nesikaupia? Deguonies baliona siulau issinuomoti, kad sulaukti kitos savaites. 4u.gif
O siaip tevelio nenurasykit, mus analogiskai eiliniai daktarai buvo nurase, o onkologai gyde, ir tevelis su gydymu pratempe dar 2 metus.
Atsakyti
Labas visoms,
grįžtu su liūdnomis žiniomis. Buvo šaindien teta kaune. Apžiūrėjęs gydytojas nieko gero nepasakė. Sakė, kad jos gydytoja viską gerai skyrė, kad dabar nebėra prasmės jau jokių chemijų daryti, labai žaibiškai tas brudas plinta, ir lieka tik stiprinti imunitetą, gultis į ligoninę kraujo perpylimui(nes prastas vis būna ir niekaip nepasitaiso). Kai dukra paklausė kas ir kaip, tai tiesiai šviesis atsakė, kad GAL šiuos metus ir išgyvens... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 04 01, 10:23)
Oho koks hemoglobinas  biggrin.gif aš savo vis neužsikeliu, ant normos kabo smile.gif Bet jaučiuos tai gerai. Kaip tau menopauzė, nekamuoja?  doh.gif

Perskaičiau straipsnį, ir labai tikiuosi, kad greitu laiku avastinas bus prieinamas visoms, kam jo reikia.
Straipsnis čia

http://sveikata.lryt...kti-vilties.htm

Dėl menopauzės tai normaliai man visai, tiesą pasakius net nejaučiu jos smile.gif na būna, užeina karščio bangos, bet čia maža smulkmenėlė man, palyginus pvz.su chemoterapijos šalutiniais...

Visoms sveikatos ir stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 04 01, 13:06)
thumbup.gif gera skaityti, taip ir toliau  mirksiukas.gif
Mane vakar iš niekur kosulys užpuolė  doh.gif O penktadieni važiuoju pas gyd. paklausinėsiu ką siūlo imuniteto stiprinimui, ką mano apie žoles. Žiūrėsim ar skirs kokius tyrimus ir šnekėsim apie Goserelino skyrimą  doh.gif nu kaip aš jo nenoriu/bijau  cray.gif

Paklausk apie kiaušidžių šalinimą. Įdomu, ką pasakys. Tas goselerinas slopina kiaušidžuų veiklą, kartu ir estrogeno gamybą, dingsta mėnesinės. Pašalinus kaiušides, gaunasi tas pats. Gausi goseleriną du metus. Jei jaunesnė esi, pabaigus goseleriną, vėl atsinaujins kiaušidžių veikla. Man taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 04 01, 15:07)
Deguonies baliona siulau issinuomoti,

O gal zinot kur ju galima issinuomot?
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2015 04 01, 21:31)
pabaigus goseleriną, vėl atsinaujins  kiaušidžių veikla. Man taip buvo.

Ir kas tada g.gif
Ar jautėt klimakso požymius blush2.gif Apie šalinimą dar visai minčių nekilo blink.gif norisi tikėti kad nereikės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2015 03 31, 09:36)
Rasų lanka,ar jūsų vyrui jau paskyrė gydimą?

QUOTE(NERA @ 2015 04 01, 09:40)
rasų lanka, ar jau gaunat gydymą?

Sveikutės 4u.gif Gydymas pradėtas. Ką tik grįžau namo, o šiaip 3 dienas buvau kartu. Gydymas vyks apie 5 savaites. Šią gauna chemijos, paskui eina spinduliuotis. Kitas 3 savaites vyks tik spindulinis, o paskutinę - vėl , kaip pirmoji. Kol kas jaučiasi gerai, bet perspėjo, kad šalutiniai pradės reikštis kitą savaitę.
Labai daug per tas kelias dienas prirašėt - permečiau akimis, ryt normaliai paskaitysiu.

Visoms sveikatėlės - ir slaugančioms , o labiausiai kas gydosi ir stebuklų, kam gydymas jau nepadeda ( arba taip daktarai mano. Dievulis turi savo planų). wub.gif ax.gif

Tikėkime. heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 01 balandžio 2015 - 21:17