Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(tulpė @ 2015 03 30, 21:14)
Gal kas zinot - kas gali buti, kai labia staigiai auga apimtys ir svoris dideja, nors zmogus labia labia mazai valgo ?
Dar vis darom mamai tyrimus, laukiam biopsijos (antros) rezultatu, tai galutines diagnoses kaip ir nezinau dar  unsure.gif

Gal skysčiai kaupiasi. Hormonų nevartoja?
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 03 30, 22:14)
Gal kas zinot - kas gali buti, kai labia staigiai auga apimtys ir svoris dideja, nors zmogus labia labia mazai valgo ?
Dar vis darom mamai tyrimus, laukiam biopsijos (antros) rezultatu, tai galutines diagnoses kaip ir nezinau dar  unsure.gif

Žiūrint koks tas svorio pokytis, kur jis ir per kiek laiko atsirado. Galbūt skysčiai kaupiasi?
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 03 30, 22:48)
Gal skysčiai kaupiasi. Hormonų nevartoja?

Ne, nevartojam kolkas nieko... nes dar ir nezinom nei ka vartot - ... Ar gali buti, kad 2 skirting v .. iskart? Nes viena jau rado - gimdos kuno berods, o kito dar iesko, gali buti kruties verysad.gif (cia mano mamukui........)
Papildyta:
QUOTE(umb @ 2015 03 30, 22:50)
Žiūrint koks tas svorio pokytis, kur jis ir per kiek laiko atsirado. Galbūt skysčiai kaupiasi?

per pora dienu 5 cm apimtis padidejo
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 03 30, 22:53)
per pora dienu 5 cm apimtis padidejo

Kokia apimtis? Pilvo ar galūnių, o galbūt vienos rankos ar kojos? Ar nedūsta, ypač gulėdama žemai, t.y. be pagalvių? Kaip šlapinasi, ar nesumažėjęs šlapimo kiekis lyginant su išgertų skysčių kiekiu (tą galima ir pamatuoti keletą dienų)?
Nepakenktų kasdien tuo pačiu metu (geriausia ryte tik pabudus ir nusišlapinus) sekti svorį ir jam didėjant 1-2 kg per dieną kreiptis į gydytoją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umb: 30 kovo 2015 - 22:01
Labas saulelės 4u.gif

Prisiduodu, kad esu gyva, gydausi, kovoju.

Po trečios chemo darė KT, tai topotekanas su cisplatina savo darbą atliko, limfmazgiai ryškiai sumažėję ir švitinimui jau tinkami smile.gif gydymas keičiamas į chemospindulinį, cisplatiną palieka kartą savaitėj. Plaukai išliko tik labai prarėtėjo ypač smilkiniuose, bet baika, užmaskuoju sausu šampūnu blush2.gif

Matau apie svorį diskutuojat, aš irgi nuo kokio spalio mėn priaugau 15kg, visi liepia džiaugtis, kad valgau, stipresnė būnu, chemo lengviau pernešu. Man tai jokio džiaugsmo čia verysad.gif kūdesnė pati psichologiškai sveikiau ir geriau jaučiausi.

Atsakyti
QUOTE(umb @ 2015 03 30, 23:00)
Kokia apimtis? Pilvo ar galūnių, o galbūt vienos rankos ar kojos? Ar nedūsta, ypač gulėdama žemai, t.y. be pagalvių? Kaip šlapinasi, ar nesumažėjęs šlapimo kiekis lyginant su išgertų skysčių kiekiu (tą galima ir pamatuoti keletą dienų)?
Nepakenktų kasdien tuo pačiu metu (geriausia ryte tik pabudus ir nusišlapinus) sekti svorį ir jam didėjant 1-2 kg per dieną kreiptis į gydytoją.

Rašau ir "nedarašau" iki galo blush2.gif pilvo apimtis padidejo. Man irgi pirma mintis kad skysciai gali kauptis... Skaičiau kad nuo chemoterapijos didėja svoris, bet mes dar jokio gydymo kolkas negaunam, vis iesko gydytojai nuo ko pradėt .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 03 31, 07:13)
Rašau ir "nedarašau" iki galo  blush2.gif  pilvo apimtis padidejo. Man irgi pirma mintis kad skysciai gali kauptis... Skaičiau kad nuo chemoterapijos didėja svoris, bet mes dar jokio gydymo kolkas negaunam, vis iesko gydytojai nuo ko pradėt .. verysad.gif

Mamytei buvo gimdos kuno v.. Tai kaupesi skysciai pilvo ertmeje, ir labai didejo pilvo apimntys, ir dar ji jautesi labai issiputusi, jai visa laika atrode kad pilnos zarnos duju. Kaip mamytes kepenys? Ar nera mts jose? Nes mamai ta apmintis pradejo didet kai kepenys nusileido , o tik veliau atsirado ascitas ... Linkiu Jusu mamytei sveikatos, kuo geresniu tyrimo rezultatu, ir ko sekmingesnio gydymo..Visoms kovotojoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kovokit ir laimekit, palaikikyt artimuosius ir niekad nepraraskit vilties !
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2015 03 31, 00:30)
Labas saulelės  4u.gif
Prisiduodu, kad esu gyva, gydausi, kovoju.
Po trečios chemo darė KT, tai topotekanas su cisplatina savo darbą atliko, limfmazgiai ryškiai sumažėję ir švitinimui jau tinkami  smile.gif 

thumbup.gif Puikos žinios 4u.gif

Rasų lanka,ar jūsų vyrui jau paskyrė gydimą?
Atsakyti
Remedy thumbup.gif
QUOTE(drambiuke @ 2015 03 31, 08:27)
Kovokit ir laimekit, palaikikyt artimuosius ir niekad nepraraskit vilties !

drinks_cheers.gif
Aš tai labai laukiu saulės, tas paniuręs oras bando ir mintis tokias kviestis doh.gif Visoms kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Pas mus pro langą saulė, o vakar nenusakomo grožio vaivorykštes mačiau, net širdis uždainavooooo.
Kalbėjau su tėtės gydytoja Antakalnio lig. po visų įmabomų atliktų tyrimų ji renkasi tokią nuomonę-vyksta vėžio griuvimas ir dėl to sukyla tokia temperatūra, kurios negali numušti jokie antibai. Nelabai suprantu to pasakymo, bet griuvimas matyt nereiškia nieko gero. Viliuosi tik vieno, kad Antakalnyje visi žiopliai ir nieko nesupranta. O tėtei šiandien pirmą dieną geriau. Savijautos prasme.
Mergytės, jei galit parašykit į až jei esate susidūrę su tuo griuvimu - tėtei plaučiuose. Jei turit patirties-kam ruoštis, gal reiks kokių deguonies pagalvių, nuskausminamųjų. Labai nelengvo dalyko prašau, suprasiu jei neatsakysit.

Šiandien mano saulė pro ašaras, vis dar laukiu širdy vaivorykštės.
Atsakyti
Renaciuke, griuvimas mediciniškai tai kaip nykimas, mažėjimas, traukimasis ir t.t tai geros žinios, neišsigąsk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2015 03 31, 16:14)
Pas mus pro langą saulė, o vakar nenusakomo grožio vaivorykštes mačiau, net širdis uždainavooooo.
Kalbėjau su tėtės gydytoja Antakalnio lig. po visų įmabomų atliktų tyrimų ji renkasi tokią nuomonę-vyksta vėžio griuvimas ir dėl to sukyla tokia temperatūra, kurios negali numušti jokie antibai. Nelabai suprantu to pasakymo, bet griuvimas matyt nereiškia nieko gero. Viliuosi tik vieno, kad Antakalnyje visi žiopliai ir nieko nesupranta. O tėtei šiandien pirmą dieną geriau. Savijautos prasme.
Mergytės, jei galit parašykit į až jei esate susidūrę su tuo griuvimu - tėtei plaučiuose. Jei turit patirties-kam ruoštis, gal reiks kokių deguonies pagalvių, nuskausminamųjų. Labai nelengvo dalyko prašau, suprasiu jei neatsakysit.

Šiandien mano saulė pro ašaras, vis dar laukiu širdy vaivorykštės.

Nuo svitinimo griuva auglys.navikines mases sukele uzdegima.viskas susitvarkys.Jau ir jauciasi geriau 4u.gif Remedy smagios ir tavo zinios.malonu.kad parasei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 31 kovo 2015 - 15:45