Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(Nireglina @ 2015 03 29, 16:21)
Mano mama nesako. Nemanau, kad tai ką nors pakeistų. Ji žoles geria tarp chemijų. Pasibaigus chemijai, palaukia kelias dienas ir tada pradeda gerti.

Šiaip jau chemoterapeutai įspėja, kad kol taikoma chemoterapija papildomai nieko nevartoti. Geriau pasisakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciute @ 2015 03 29, 14:54)
Realiai protu suvokiu, kad esat teisi. juk naujiems antibams laiko reikia suveikti. Širdyje sumuoju dienas, kad tėtei temperatūra nekrenta jau savaitę, protu nelabai kliaujuosi. ačiū ida1 už padrąsinimą. vis tiek reikia pirmadienio gydytojų sprendimo sulaukti.
Reikia laiko, svarbu, kad suveiktų. O kraujo pasėlį darė dėl bakterijų? Ar būna šaltkrėtis?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 29, 17:21)
Mano mama nesako. Nemanau, kad tai ką nors pakeistų. Ji žoles geria tarp chemijų. Pasibaigus chemijai, palaukia kelias dienas ir tada pradeda gerti.

Vyro gydytoja griežtai uždraudė ką nors gerti chemijų ir tarp jų metu; tiesa doh.gif tarp chemijų leido vartoti Žuvų taukus ir Triovit
Atsakyti
Nevartoja vyras nieko papildomai, apart širdžiai, bet jis ir chemiją geria kasdien. Šalutinių vis kokių išlenda, tai jei būtų dar kokie preparatai neitų atsirinkt nuo ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 29 kovo 2015 - 17:55
Tetis irgi nevartojo tarp chemiju nieko zolinio, bet dabar jau neturim kuom gydytis tai griebemias visu siaudu...noriu stebuklo
Atsakyti
QUOTE(Iveta* @ 2015 03 29, 13:11)
Aciu!:) Nieko, kaip nors ta ideja igyvendinsiu, taip norisi nors laseli to optimizmo ikvepti, tik labai nelengva mergina rasti:)

Kadangi mes darėm panašią fotosesiją, galiu pasidalinti patirtim mirksiukas.gif Mes neieškojom "svetimų", skutomės visi , kas palaikė mūsų ligoniukę. Labai ji džiaugėsi ir buvo labai nustebusi, nes tikrai nesitikėjo biggrin.gif
QUOTE(renaciute @ 2015 03 29, 14:27)
Nuo penktadienio vakaro tėtė ten, padarė tyrimus,plaučių nuotrauką kuri jiems buvo neinformatyvi,nes neturi su kuo lyginti. stato lašalines, leidžia antibus, temperatūra, galvos skausmas, silpnumas. Kas čia dabar? Kur mums pagalbos ieškoti? Gal į santarus prašytis, kad  Antakalnyje nieko nepadaro... Oi kaip  neramu...

Gal antibai netinka. Ne visada pataiko ir antibus iš pirmo karto, o kur dar po tokio gydymo pakitusios organizmo reakcijos.....
Tikėsiu, labai smagu , kad ne tik ligą įveikėt, bet dar ir kitiems padedat įveikti thumbup.gif Tikiu, kad visi jūsų ligoniai, jaučia jūsų stiprybę ir šilumą.
Atsakyti
Laba diena,

aš vėl noriu prašyti patarimo blush2.gif 4u.gif Gal kas nors vartojote RM 10 papildus? Kokie būtų atsiliepimai?
Ačiū smile.gif

Mintimis visada esu Jūsų skyrelyje ir skaitau "pasislėpusi"...

Netekti vieno iš pačių artimiausių žmonių yra sunku, bet dar sunkiau, kai likęs antrasis jau nieko nebenori iš gyvenimo ir aš šiuo momentu nebežinau, ką ir daryti, kaip dar kalbėti... Visi sako, kad turi praeiti kažkiek laiko... Tikiuosi...
Atsiprašau už tokius pamąstymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2015 03 30, 11:10)
Laba diena,

aš vėl noriu prašyti patarimo blush2.gif  4u.gif Gal kas nors vartojote RM 10 papildus? Kokie būtų atsiliepimai?
Ačiū  smile.gif

Netekti vieno iš pačių artimiausių žmonių yra sunku, bet dar sunkiau, kai likęs antrasis jau nieko nebenori iš gyvenimo ir aš šiuo momentu nebežinau, ką ir daryti, kaip dar kalbėti... Visi sako, kad turi praeiti kažkiek laiko... Tikiuosi...
Atsiprašau už tokius pamąstymus  unsure.gif

Labas.cia prie onkologijos sitas papildas bus vartojamas?Mano vyras ji naudojo.deja nesekmingai.bet buvau skaicius ir geru atsiliepimu apie ji.
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 03 30, 10:36)
Labas.cia prie onkologijos sitas papildas bus vartojamas?Mano vyras ji naudojo.deja nesekmingai.bet buvau skaicius ir geru atsiliepimu apie ji.

Taip, čia anytai, kur džiaugėmės, kad sėkmingai draugauja/ kovoja su liga. Bet gyd. po paskutinių tyrimų jau nebeskiria jokio gydymo, tik palaikomąjį. Ir paminėjo šituos papildus.
Atsakyti
Gal kam nors teko gydytis poniabudem???
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2015 03 30, 11:10)
Laba diena,

aš vėl noriu prašyti patarimo blush2.gif  4u.gif Gal kas nors vartojote RM 10 papildus? Kokie būtų atsiliepimai?
Ačiū  smile.gif

Atsiprašau už tokius pamąstymus  unsure.gif

Man Ruolia juos biologinės terapijos metu rekomendavo gerti kažkur nuo praeitų metų pavasario (su dar kitais papildais). Rudenį buvau dar nuvažiavus,baigus biologinę terapiją, tai sakė sugerti kiek dar turiu, tai ir geriu - tris savaites geriu, vienos sav. pertrauka. Kad tai stebuklingas papildas netikiu, bet už kažko reikia kabintis. Blogiau tai tikrai nebus, bet ar geriau tai irgi neaišku.
Atsakyti
Gal kas zinot - kas gali buti, kai labia staigiai auga apimtys ir svoris dideja, nors zmogus labia labia mazai valgo ?
Dar vis darom mamai tyrimus, laukiam biopsijos (antros) rezultatu, tai galutines diagnoses kaip ir nezinau dar unsure.gif
Atsakyti