Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(enenes @ 2015 03 25, 21:04)
Nireglina, norėsiu kokį kartą susitikti tave prie arbatos puodelio ir paklausinėti. Gal realiai kalbant daugiau sužinosiu ir sugalvosiu ko paklausti wink.gif

OK. Galim bet kada. Paskambink.

Užvakar mamai tyrė stemplę. Knaisiojosi tiek ilgai, kad po tyrimo mamai net pasidarė bloga. Nieko nerado. Auglio nebėra. Kaip prieš tai rašiau, po viso organizmo tyrimo, mts kitur taip pat nėra. Gydymo užtvirtinimui mama dar gaus du chemijos ciklus. Atrodo labai geros naujienos, bet mes visi kažkodėl nesidžiaugiame. Nei mama linksma, nei aš. Turbūt širdyje bijom, kad v vėl sugrįš, kaip nutiko pernai.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 25, 21:15)

Užvakar mamai tyrė stemplę. Knaisiojosi tiek ilgai, kad po tyrimo mamai net pasidarė bloga. Nieko nerado. Auglio nebėra. Kaip prieš tai rašiau, po viso organizmo tyrimo, mts kitur taip pat nėra. Gydymo užtvirtinimui mama dar gaus du chemijos ciklus. Atrodo labai geros naujienos, bet mes visi kažkodėl nesidžiaugiame. Nei mama linksma, nei aš. Turbūt širdyje bijom, kad v vėl sugrįš, kaip nutiko pernai.

As jus suprantu...
Man atrodo, kad bent pabuvus salia tokios diagnozes jau niekada nebebusi toks koks buves, laukdamas bet kokiu tyrimu visada jausi baime...o jei dar diagnoze ir buvo patvirtinta, tai aplamai... Bent as taip jauciuosi. Atrodo " nu ir kas. Vistiek tai laiko klausimas" . Zinau,kad blogai taip galvoti, gal tiesiog reikia daug daugiau laiko uzsimirsti unsure.gif
O naujienos jusu is tiesu labai geros! Sveikinu ir dziaugiuosi!
Atsakyti
Užvakar mamai tyrė stemplę. Knaisiojosi tiek ilgai, kad po tyrimo mamai net pasidarė bloga. Nieko nerado. Auglio nebėra.

Puikios žinios thumbup.gif Sveikinimai tiek mamai tiek jums mirksiukas.gif
Manęs stemplės tyrimas balandį laukia doh.gif
Atsakyti
Užvakar mamai tyrė stemplę.  Nieko nerado. Auglio nebėra.

Kokios geros žinios thumbup.gif
O džiaugtis manau reikia, kad ir už metus be jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 26 kovo 2015 - 14:01
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 25, 22:15)

Cia turbut geriausia naujiena paskutiniu metu.nebijokit to ko gali ir nebuti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip smagu skaityti geras naujienas, o kai dar atsiliepia "seniokės", kurioms viskas senai praeityje - tiesiog nuostabu, viltinga ir tiek jėgų suteikia.... wub.gif

Gal galit kas pasidalinti savo patyrimais , kai lašinotės 5-FU chemiją? Kokie pasireiškė šalutiniai, ką vartojot jiems palengvinti? Gal galite kokių patarimų duoti, kai švitinamas žarnynas? unsure.gif

Visoms ramaus vakaro ir sveikatėlės. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 26 kovo 2015 - 18:23
QUOTE(ingriga @ 2015 03 26, 13:57)
Kokios geros žinios  thumbup.gif
O džiaugtis manau reikia, kad ir už metus be jo  mirksiukas.gif

Be jo buvo tik 2 mėn verysad.gif , tad dabar vėl bijom. Kaip ten bebūtų, tikiu, kad šįkart įveikėm ligą visam laikui. Mama įsitikinusi, kad jai padėjo ne tik tradicinė medicina, bet ir Balvočiūtės žolių mišinys su mauda.
Atsakyti
[quote=Deganti,2015 02 17, 13:54]

Beja, jei senbuvės atmenu mūsų TIKESIU, tai ji pasibaigė kolegijoj mokslus ir daba dirba vienoje iš Kauno ligoninių sesele, va taip va smile.gif
[/quote]

[quote=rasų lanka,2015 02 17, 16:

Negaliu patikėti - STEBUKLAS wub.gif Ačiū už tokią puikią žinią. Visada per šventes gaudavau sveikinimo žodelius, o paskutiniais metais buvo tyla.... Tikras stebuklas - kuo didžiausios sveikatos jai. wub.gif

[/quote]

Sveikatos visoms......
Kai pats pabūni ligoniu ir supranti.... tai lengva dirbt,nes žinai koks bejėgis esi sergantis...
Rasu lanka atsiprašau....

Visom ir visiem stiprybės,kantrybės ir VILTIES...

Atsiprašau blush2.gif pamiršau kaip cituot gražiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TIKESIU: 28 kovo 2015 - 08:37
QUOTE(TIKESIU @ 2015 03 28, 10:31)

Sveikatos visoms......
Kai pats pabūni ligoniu ir supranti.... tai lengva dirbt,nes žinai koks bejėgis esi sergantis...
Rasu lanka atsiprašau....

Visom ir visiem stiprybės,kantrybės ir VILTIES...

Atsiprašau blush2.gif  pamiršau kaip cituot gražiai....

Sveikute wub.gif Nesupratau, už ką atsiprašai??? g.gif Sveikatėlės tau dždžiausios, širdele.

Ir visoms mergaitėms ramaus savaitgalio ir švento verbų sekmadienio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2015 03 28, 11:46)
Sveikute wub.gif Nesupratau, už ką atsiprašai??? g.gif Sveikatėlės tau dždžiausios, širdele.

wub.gif Na išsiaiškinom, kas buvo neaišku...Paskambino man TIKĖSIU thumbup.gif Laiminga, linksmutė ir patenkinta savo darbu. Taip džiaugiuosi dėl jos. Ir kuo geriausios jai kloties, stiprios sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
Mane neramina, kad nepasirodo šiandien besišypsanti sad.gif
Atsakyti
Sveiki. Kazkuriose ankstesnese temose minejot zolininkus, gal galetumet parasyt kas pas ka kreipesi, deja gydytojai jau atsisake musu...nezinom kaip dar ir uz ko griebtis

Visiems dideliausiu sveikatu!
Atsakyti