Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

QUOTE(kastuvas @ 2015 03 24, 19:42)
Sveikos.
O ar tarp mūsų yra narių, kurios remisijoje yra daugiau nei 5 metus? Žinau Deganti, Sveta K. (jei neklystu), o ar dar kas nors yra? Kursiniam darbui atlieku tyrimą ir ieškau tiriamųjų smile.gif Tirsiu gyvenimo kokybę po ligos. Bet plačiau papaskosiu į tiriamuosius pretenduojantiems asmenims smile.gif
Taip pat, jei asmeniškai pažįstate daugiau nei 5 metus remisijoje esantį asmenį, parašykite man.
Ačiū.  wub.gif

Tikrai taip 4u.gif Gali drąsiai įtraukt, dar galėsiu porą el. duot adresų, pažįstu tikrai ne vieną smile.gif Iš forumo dar ragnes yra, man rods ir jau 5 praėjo, daugiau neatmenu, kas be atkritimo, bet mergaitės atsilieps manau, daug kas paskaito, bet neberašo tiesiog ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 24 kovo 2015 - 19:35
Kastuvai, mano giminaitė buvo remisijoj 12 m. Nežinau, ar ji tiktų tyrimui g.gif . Liga buvo sugrįžusi, bet ir vėl pavyko ją įveikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 24, 19:39)
Kastuvai, mano giminaitė buvo remisijoj 12 m. Nežinau, ar ji tiktų tyrimui  g.gif . Liga buvo sugrįžusi, bet ir vėl pavyko ją įveikti  thumbup.gif

tiktų, jei sveika ji jau 5 ar daugiau metų smile.gif parašysiu tau vėliau, Degančiai irgi, papasakosiu plačiau apie tyrimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 03 24, 19:42)
Sveikos.
O ar tarp mūsų yra narių, kurios remisijoje yra daugiau nei 5 metus? Žinau Deganti, Sveta K. (jei neklystu), o ar dar kas nors yra? Kursiniam darbui atlieku tyrimą ir ieškau tiriamųjų smile.gif Tirsiu gyvenimo kokybę po ligos. Bet plačiau papaskosiu į tiriamuosius pretenduojantiems asmenims smile.gif
Taip pat, jei asmeniškai pažįstate daugiau nei 5 metus remisijoje esantį asmenį, parašykite man.
Ačiū.  wub.gif

Sveika smile.gif Mano mama remisijoje beveik 9 metai.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 03 24, 18:42)
Sveikos.
Ačiū.  wub.gif

Esu esu smile.gif
Šešeri metai jau nuo gydymo pabaigos smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ačiū.  wub.gif

Aš buvau remisijoje 6 metus, bet nuo 2014 09 16 liga grįžo, t.y. tą dieną ją vėl patvirtino. Jei tinku, labai norėčiau prisidėti.
Atsakyti
Sveikos.
Ačiū.  wub.gif

4u.gif
Tinku ir as Tavo tyrimui smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif na, super, kad jūsų tiek atsirado!
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 03 25, 14:38)
thumbup.gif  na, super, kad jūsų tiek atsirado!

O man tai ne tiek dėl tavo darbo smagu, kiek dėl merginų/moterų-mūsų skyrelio "gyventojų" thumbup.gif Jūs savo atsiliepimais , kiekviena atnešate optimizmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 03 25, 15:34)
dėl merginų/moterų-mūsų skyrelio "gyventojų"  thumbup.gif Jūs savo atsiliepimais , kiekviena atnešate optimizmo  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 03 25, 15:34)
O man tai ne tiek dėl tavo darbo smagu, kiek dėl merginų/moterų-mūsų skyrelio "gyventojų"  thumbup.gif Jūs savo atsiliepimais , kiekviena atnešate optimizmo  smile.gif

Tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oj kaip smagu matyti tiek atsiliepusių moterų, tikrai suteikia daug vilties.
Nireglina, norėsiu kokį kartą susitikti tave prie arbatos puodelio ir paklausinėti. Gal realiai kalbant daugiau sužinosiu ir sugalvosiu ko paklausti wink.gif
Atsakyti