Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

O tai aciu radau.reiks lekt,ieskoti 4u.gif

Aš ne kaunietė. Bet jei nerasit, rašykit. Turėsiu kam įduoti dėžutę, kad nuvežtų į Kauną.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 20, 19:18)
NERA, palaikau mamą psichologiškai kaip tik begaliu. Ne tik psichologiškai. Tarp mūsų niekada nebuvo labai šiltų santykių, bet jai susirgus, abi labai pasikeitėme. Gal mamos liga buvo savotiškas žiaurus būdas, privertęs mus susimąstyti ir keistis  g.gif .
Nukrypau į lankas  blush2.gif

Nenukrypai tikrai-visa tai bandėm visos parašyti tik kitais žodžiais smile.gif
QUOTE(Angele @ 2015 03 20, 22:01)
Be to vyras be imuniteto, o kontraindikacijose rašo dėl autoimuninių ligų ir kitų.

Ne su visom mirksiukas.gif
Pulora, smagu, kad sūnus geriau jaučiasi. Parašykit dažniau, rūpit ax.gif
ida, kaip jūs?
šiandien besišypsanti, kaip jaučiatės?
karme, kaip reikalai?
remedy pradingo g.gif
enenes, kaip teta?
Pastaba visoms: nepatingėkit parašyti bent kelis žodžius, žinokit , kad čia niekas jūsų neužmiršo mirksiukas.gif
Atsakyti

Pastaba visoms: nepatingėkit parašyti bent kelis žodžius, žinokit , kad čia niekas jūsų neužmiršo mirksiukas.gif
[/quote]
Va sureaguosiu i pastaba )))) skaitau tyliai kasdien....pirmadieni eiline patikra ,trys metai ramus ,o si karta baugu....bet geriau aiskumas ir kova ,nei nezinojimas.. .jegu jums ,merginos...jegu ir pergales ...
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2015 03 21, 22:15)
pirmadieni eiline patikra ,trys metai ramus ,o si karta baugu....

Sekmės, laikysim kumščius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif .kazkaip po willow netekties man ir forumas kitoks blink.gif .tikrai pagalvojau.kad niekam mes cia neidomus.Tiek senbuviu isejo...Vyras jauciasi normaliai.i darba neina.dabar namu seimininke dirba smile.gif .Vaikus i darzeli.mokykla isleidzia.i parduotuve turgu eina.valgyt gamina.Svajoja apie pavasario darbus tiek sode.tiek savo darbe..Dziaugiames iseje is onkologinio.kitoks poziuris santariskese.vyras sako.net psihologiskai lengviau.Susilasino 4 chemijos kursa.kiek ju bus dar ne zinom.geguzes menesi paplanuotas viso kuno mrt.Norejau paklausti.gal kas domejotes.virusoterapija.cia Latvijoj atlieka.Nemoku ikelt nuorodos blush2.gif Parasykit prasau 4u.gif Kita savaite su vyru eisim i tokius saves tobulejimo seminarus.parasysiu ar bus idomu.Dar vyrui i rankas papuole knyga priesvezine mityba.uzsikabliavo g.gif .tai antra savaite jokiu angliavandeniu nevartoja.Tiki kaip kokia dietos laikytis pradejusi mergina.kuriai atrodo.kad kiekviena diena suplonejo doh.gif .Tipo vezio nemaitina...As tik ziuriu.kad tu kaloriju gautu pakankamai.ir svoris nekristu.Gal paciam atsibos.o gal kokia nauda bus.Nors pati labai skeptiskai ziuriu i ta dieta.Ot prirasiau.Visom ramybes.palankiu tyrimu ir sklandaus gydymo 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
QUOTE(ida1 @ 2015 03 22, 08:48)
kazkaip po willow netekties man ir forumas kitoks blink.gif .
Svajoja apie pavasario darbus tiek sode.tiek savo darbe.

drinks_cheers.gif Willow išėjimas daugelį sukrėtė verysad.gif
Ida tai gerai kad svajoja thumbup.gif
Visoms gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Ida, smagu skaityti, kad vyras pradeda psichologiškai atsigauti.
Mama sužinojo, kad jai iš viso bus 6 chemijos kursai. Baigia kapsėti ketvirtasis. Kaskart chemiją pakelia sunkiau. Tas sunkumas pasireiškia vėmimu. Mama svarsto apie ėjimą pas Ruolią. Nėra buvusi. Kaip manote, ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 22, 12:21)
Mama svarsto apie ėjimą pas Ruolią. Nėra buvusi. Kaip manote, ar verta?

Viskas verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 03 21, 22:24)
enenes, kaip teta?

Vis skaitinėju. tetai nieko naujo, šiaip savijauta sako nebloga būtų, bet vat tik kojos neklauso, tai ir dabar vos tik per kambarį pereina. Beje jai labai viduriai užkeitėję, tai sako, ryte išgeriu nuo skausmo vaistus ir tik po kiek laiko bando eiti į tualetą.
Žodžiu laukiu balandžio 1, bus matyt ką pasakys gydytoja Kaune.
Atsakyti
Pradėjom DLV, bet sūnaus kraujas netinka, kažko ten labai trūksta. Darau tyrimus, gal mano tiks.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 03 23, 16:40)
Pradėjom DLV, bet sūnaus kraujas netinka, kažko ten labai trūksta. Darau tyrimus, gal mano tiks.

Pas mus buvo ta pati situacija unsure.gif -nepakankama reakcija.
Atsakyti
Sveikos.
O ar tarp mūsų yra narių, kurios remisijoje yra daugiau nei 5 metus? Žinau Deganti, Sveta K. (jei neklystu), o ar dar kas nors yra? Kursiniam darbui atlieku tyrimą ir ieškau tiriamųjų smile.gif Tirsiu gyvenimo kokybę po ligos. Bet plačiau papaskosiu į tiriamuosius pretenduojantiems asmenims smile.gif
Taip pat, jei asmeniškai pažįstate daugiau nei 5 metus remisijoje esantį asmenį, parašykite man.
Ačiū. wub.gif
Atsakyti