Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

NERA, palaikau mamą psichologiškai kaip tik begaliu. Ne tik psichologiškai. Tarp mūsų niekada nebuvo labai šiltų santykių, bet jai susirgus, abi labai pasikeitėme. Gal mamos liga buvo savotiškas žiaurus būdas, privertęs mus susimąstyti ir keistis g.gif .
Nukrypau į lankas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 03 20, 20:18)
Gal mamos liga buvo savotiškas žiaurus būdas, privertęs mus susimąstyti ir keistis  g.gif .
Nukrypau į lankas  blush2.gif

Vienas sakinys, bet labai tikslus ir visiems tinkantis 4u.gif Kunigas mums sake:"kiekvienas ateiname i sia zeme su misija. Karuose zusta zmones, tai labai ziauru zuvusiu atzvilgiu, bet tokios tragedijos suvienija likusius zmones, jie tampa geresni, pakantesni, dvasingesni. Vezys-tai prakeikta liga serganciam, bet per ta baisiaja nelaime susivienija, susitaiko susipyke gimines, permastomos vertybes, pradedama branginti santykiai. Kaip Jezus Kristus numire ant kryziaus uz viso pasaulio zmoniu nuodemes, taip ir sergantis aukoja auka ligos pavidalu uz savo artimuosius".

Tai ar neverta tada atsilyginti kencianciajam bent maza dalele uz tai buvimu salia jo? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2015 03 20, 19:09)
Klausimas ar tas neurochirurgas skeptiškai atsiliepe tik del to, kad nieko nezino, nes nesidomi kitais gydymo budais, ar istikruju yra susipažinęs su siuo gydymu... As skaiciau, kad labai efektyvu smegenu eugliam, melanomos gydymui.
Aisku priklauso ir nuo organizmo.. Bet kaip jau ir buvo kalbeta, gyvenimas vienas, as bandyciau viska.. Beje, o jus del vyro nesidomejot, netaikomas toks gydymas?
Esmė dar tame, kad pasirašo dokumentus žmogus ir jis turi sutikti. Dar nesigilino per daug. Kita dalis finansinė, gal aš per daug optimistiškai žiūriu planuodama surinkti tą sumą.
Skaičiau kam taikoma, klaust neklausiau dėl vyro, tada aktualu buvo sesers operacija ir mėginiai. Bet kaip supratau taikoma pagrinde įvairių rūšių navikams, o kai kraujo liga, tai kaip ir nėra to vieno taško. Be to vyras be imuniteto, o kontraindikacijose rašo dėl autoimuninių ligų ir kitų.

sena pažįstama, labai gražiai parašyta, gerai būtų jei taip viens du ir visi kaip vienas.
Atsakyti
Labas, merginos, seniai nerašiau.
Dabar sūnus jaučiasi pakankamai gerai, lyginant su tuo, kas buvo. Visdėlto nuo nauju metų dvi sunkios operacijos, ir dvi chemijos. Su skausmu susitvarkėm, vaikščioti normaliai dar nesigauna, tik su vaikštykle. Dabar stimuliuojamas kaulų čiulpų paėmimui, pirmadienį važiuojam, žiūrės kaip išsiskiria kamieninės ląstelės, gal jau ir paims. Po to vėl chemija. Chemijas perneša tikrai labai nesunkiai. Pasitikrinom kraują, visai neblogas. O ryt magnetas, tai labai nervinuosi, paaiškės, ar tas pabaisa nebeauga, ar vėl kelia žnyples.
Atsakyti
Sveikos merginos.Gal kuri turi,bet nenaudoja Tamoksifeno mielai paimciau.Niekur negaunu,o vartoti reikia. verysad.gif Busiu dekinga
Papildyta:
QUOTE(indreY @ 2015 03 18, 13:05)
Laba diena,

ieškojau temutės Onkologinės ligos, bet radau jau visas uždarytas. Aplankė ir musų šeimą ši baisi liga  unsure.gif
Mačiau temutėse buvo dikutuota apie diagnozes, galvoju gal Jus čia padėtumėte išsiaiškinti ką galėtų reikšti mūsų diagnozė?  ax.gif 
Skamba taip: C50.2 CA mammae sin pT1c(m)N0(SN)M0 Iast st post operationem, o histologija: invazyvi G3 blogai difer.duktalinė karcinoma. Kaip daktarė paminėjo, kad tas G3 yra labai greitai plintantis... ar tai tikrai taip yra?  unsure.gif  Labai būtume dėkingi už bet kokią informaciją.

Sveikute.Kiek suprantu tai kruties vezys.Pas mane irgi G3.Jie greit plinta,bet jie geriau pasiduoda ir chemijai.Jeigu laiku pastebeta tai viskas bus gerai..As jau 3 metai po operacijos,geros dienos
Atsakyti
[quote=dina1,2015 03 21, 08:43]
Sveikos merginos.Gal kuri turi,bet nenaudoja Tamoksifeno mielai paimciau.Niekur negaunu,o vartoti reikia. verysad.gif Busiu dekinga

Aš truputį turiu. Iš kurio miesto esate?
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2015 03 21, 08:43)

Kiek pamenu esi iš Kauno, čia sąrašas vaistinių kurios turi šį vaistą Kaune.
http://www.vaistai.l...ml#kurpirktiall
Atsakyti
[quote=dina1,2015 03 21, 09:43]
Papildyta:

Vakar buvau vezio institute, Santariškese. gavau ji pagal receptą, bet yra, jei nera recepto manau irgi parduotu.
Atsakyti
QUOTE(Laikmė @ 2015 03 21, 12:04)
Vakar buvau vezio institute, Santariškese. gavau ji pagal receptą, bet yra, jei nera recepto manau irgi parduotu.

Nenoriai bet parduoda mirksiukas.gif aš buvau namie palikus, tai teko nusipirkti be recepto doh.gif
Atsakyti
[quote=marcipanas70,2015 03 21, 09:42]
[quote=dina1,2015 03 21, 08:43]

Aš truputį turiu. Iš kurio miesto esate?
[/quote]
Is Jonavos
Papildyta:
QUOTE(Leonilė @ 2015 03 21, 10:20)
Kiek pamenu esi iš Kauno, čia sąrašas vaistinių kurios turi šį vaistą Kaune.
http://www.vaistai.l...ml#kurpirktiall

Sveika.Arba as ziuret nemoku,ar kazkaip nematau.Rodo tik Jonava.As joje gyvenu,bet Jonavoje vaistu nera
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2015 03 21, 17:17)
Is Jonavos

Yra Kaune http://www.vaistai.l....html#kurpirkti jeigu tau nerodo įsivesk į paieška Kaunas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 03 21, 18:47)
Yra Kaune http://www.vaistai.l....html#kurpirkti jeigu tau nerodo įsivesk į paieška Kaunas  mirksiukas.gif

O tai aciu radau.reiks lekt,ieskoti 4u.gif
Atsakyti