QUOTE(NERA @ 2015 03 03, 09:07)
Taip mes jaučiamės pirmą kartą išgirdę diagnozę
Man viskas kur kas sudėtingiau buvo, iki to paveiksliuko, kurį čia įkelei, perejau visas 5 fazes, susirgus šia liga, kurias apraše Elisabeth Kubler-Ross,
Iš pat pradžių tikrai man buvo NEIGIMAS, sakiau, nesąmonė, aš sveika, negali būti, gydytojai klysta, čia tikrai klaida... Nors mintyse protarpiais iškarto save laidojau ir įsivaizdavau gulinčia karste....
Tada perėjau į kitą fazę tai PYKTIS, klausiau "kodėl MAN taip nutiko?", va Petrė iš anos laiptinės girtuoklė, rūkorė ir nieko,sveika...
Vėliau sekė DERYBOS su gydytojais, tariausi, klausinėjau ar man padės, ar tikrai gyvensiu ir viskas man bus gerai...
Vėliau apėmė LIŪDESYS, ieškojau sergančių tokia pačia liga, kurie galėtų patvirtinti, kad ligą galima įveikti.
Ir SUSITAIKYMAS.
"KOVA" arba dar kiti sako "DRAUGYSTĖ" su liga.
Man labiau patinka "kovoti" nei "draugauti" su liga.
Aš šiandien gavau atsakymą, iš genetiko, neturiu BRCA1, BRCA2 genų mutacijų. Dabar bus antras tyrimo etapas.
O šiaip jaučiuosi normaliai. Tik kojos dar baisiai užtirpusios, nei kiek negerėja
Tikriausiai per mažai laiko praėjo dar...
Po mėnesio vėl darys KT ir kitą savaitę markeris.
Vien nuo minties baisu darosi, bijau sužinoti atsakymą, gerai, jeigu geras tas atsakymas, o jeigu ne....
Kažkada skaičiau interviu Daliaus Mertino, jis sakė, kad jam buvo kur kas baisiau, sužinojus, kad kai liga antrą kartą atsinaujino, nei sužinojus apie ligą pirmą kartą.
Dar kažkur skaičiau, kad tikroji kova su liga prasideda tik anrąjį kartą ligai sugrįžus, galvoju, kad čia gal kažkurios forumo dalyvės išsakyti žodžiai buvo, kurie privertė mane susimąstyti...
Vis pagalvoju apie Willow, ar kas turite kokių nors žinių apie ją? bijau blogiausio...