Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam/parduodam/keičiam/dovanojam

Santos sėkmės ir nesėkmės

Kai mažutėlė raina katytė tupi lauke pasimetusi, vieniša, išsigandusi ir sušalusi. Nesėkmė.
Bet kai širdį veriantį mažylės verksmą vėlų vakarą lauke išgirsta ir suranda rūpestingos globojančios rankos. Sėkmė.

Kai globėjai nunešus mažylę pas veterinarą paaiškėja, kad viena akytė nebepagydoma ir ją reikia pašalinti. Nesėkmė.
Bet jei gydytojas nebūtų laiku suteikęs pagalbos, tikriausiai katytė būtų pilnai netekusi regėjimo. Sėkmė.

Katytė neturi išskirtinio kailiuko rašto ar mėlynų akių, kad sužavėtų savo būsimą tą vienintelį, kuris apsispręs būti jos šeimininku. Ji yra eilinė trumpaplaukė rainiukė. Nesėkmė.
Bet meilei sužadinti išorinis žavesys nėra esminis. Žmogui, kurio širdis išsirinks mažylę, ji bus pati gražiausia ir pati išskirtiniausia. Sėkmė.

Globėja negali pasilikti katytės visam laikui, nes bute jau gyvena trys uodegos. Nesėkmė.
Bet yra viltis, kad atsiras tas žmogus, kuris rūpinsis šia mažulyte raina vienaake. Ji pripildys to žmogaus namus džiugesio. Galbūt savo viena akele ir žaismingumu rainiukė primins linksmuolį vienaakį Stiuartą iš "Minions". Ji murks pasakas savo žmogui ant kelių. Ir tikriausiai bus to savojo žmogaus didžiausia sėkmė.

Nes kartais gyvenime tarp liūdesio ir džiaugsmo, nelaimės ir laimės, nesėkmės ir sėkmės yra tiek nedaug, vos vienas žingsnis. Ar esate pasiruošęs tam žingsniui?
Beje, katytė vardu Santa- vedinys iš lotynų kalbos žodžio "sancta", reiškiančio "šventa". Žinoma, sėkmė.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Katytė Vilniuje, jai šiuo metu apie 2,5 mėn. Artimiausiu metu bus nukirminta ir paskiepyta. Gerai sutaria su kitais gyvūnais, nusidūkusi krenta ant šoniuko šalia ir vos tik prilietus- garsiai murkia smile.gif
Norite susipažinti? Kontaktai
Atsakyti
Pirksiu megztuką katinui - cornish rex wub.gif
Atsakyti
Parduodu nauja draskykle. Kaina 30 eu.
Nauja Royal canin parodini narva, 60 eu.

Taip pat parduodu du naudotus, bet geram stovy Sturdi dvigubus narvus. Vienas kreminis spalvos, kitas limited edition Blue Crazy Kitty spalvos (150 eu ir 190 eu).
Du naujus Sturdi kilimelius i palapine (vieneto kaina 18 eu), naujus hamakus (turiu 2 vnt., vnt kaina 20 eu) ir nauja Sturdi Box (Medium Size, Blue Crazy Kitty spalvos  - 10 eu).

Tel. 865235505
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 12 gruodžio 2015 - 20:57
Viena iš sesučių iš šios naujienos 2 išsekusios katytės Lazdijuose
Mieloji, žavingoji mamyčiukė Gaudrė labai laukia savo Žmogaus! Gaudrė, kaip ir jos sesė Tripsė, yra linksma, žaisminga ir be galo miela pūkuotukė. Tegul jos rimtas ir gana rūstus žvilgsnis Jūsų neapgauna! Iš tiesų Gaudrė - tikrų tikriausia mamyčiukė - ji tiesiog dievina būti ant rankų, arba prisiglausti šalia žmogaus ir mėgautis kompanija. Pasimėgavus dėmesiu aišku ateina žaidimų metas ir solidžiai atrodanti Gaudrė šuoliuoja, bėgioja ir dūksta su savo sese, niekuo jai nenusileisdama.
Be visų kitų šaunių savybių, Gaudrė domisi kulinarija. Jeigu globėja kažką gamina, Gaudrė būtinai prisistatys ir rimtai prižiūrės visą kulinarinį procesą. "Kažką gamini? Ar galiu paragauti? Negaliu? O gal galiu? Visgi ne? Tuomet aš čia šalia sėdėsiu ir gailiai į tave žiūrėsiu."

Kaip ir priklauso išauklėtai katei, Gaudrė žino kam yra skirta draskyklė, ir kokia yra kraiko dėžutės paskirtis. Ir ji puikiausiai jomis naudojasi.

Gaudrei šiuo metu yra apie 3,5 mėnesius, jau yra gavusi vaistų nuo parazitų ir laukia skiepo.
Gaudrė - Vilniuje smile.gif
Jeigu esate pasiryžę būti atsakingais šeimininkais artimiausius 15-20 metų, prašome kreiptis telefonu: +370 608 82128
El. paštu: vaicekauskaite.laura@gmail.com

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
būna ir taip , praveri (tikriausia neatsargiai ) automobilio duris...sekundė ir tu jau ne vienas, šalia glaustosi nuostabus mažas , murzinas kailiniuotas padarėlis....
Ar vaikystėje teko būti "balta varna"? Kai bendraamžiai nėra bendraminčiai. Kai domina dalykai, kurie toli gražu nėra populiarūs tarp aplinkinių? Jeigu ne, toliau nebeskaitykite. O jei vis tik atsakymas būtų taip, tuomet tęsiu pasakojimą. Ši katytė tokia ir yra- su kitais kačiukais jai santykiai nesiklosto, draugauti su "klasiokais" katytei nesinori. Susidaro įspūdis, jog Indi nesuvokia, kad yra kačių veislės atstovė. Jii myli žmogų. Nori būti glostoma ir mylima dvikojo. Viltingai ieško ypatingo savojo žmogaus, su kuriuo galėtų gyventi drauge savo visą gyvenimą. Indi (Individualistė) yra apie 2.5 mėnesio amžiaus, nuparazitinta, paskiepyta . Ar norite būti tuo išskirtinės Indi gyvenimo bendražygiu? 867724366

user posted image

user posted image
Atsakyti
Parduodami Britų ilgaplaukiai kačiukai 4u.gif
Gimę 2015-09-09, Kalėdas jau gali sutikti naujuose namuose wink.gif
Daugiau info a.ž.
www.divacatitta.lt
Atsakyti
Sveiki! Jums nori prisistatyti žaismingoji Tripsė! Kodėl Tripsė? Nes trypia, juda, bėga, gaudo kamuoliuką ar pelę, ši nenuorama tiesiog nenustygsta vietoje. Tripsė dievina žaidimus, plunksneles, nori žaisti su žmogumi. Juk tai taip smagu! Tripsė yra puikiausias pavyzdys kaip reikia džiaugtis gyvenimu, o savo linksmais žaidimais ir aplinkinius užkrečia geros nuotaikos virusu.
Bet nepagalvokite, kad Tripsė neturi manierų, Tripsė puikiai žino kam yra skirta draskyklė, visada puikiausiai naudojasi kraiko dėže ir dar būtinai prižiūri, kad ir sesė tvarkingai visus reikalus atliktų.

Tripsei maždaug 3,5 mėnesiai. Vilnius.
Dėl jos galite kreiptis telefonu: +370 608 82128 arba el.paštu: vaicekauskaite.laura@gmail.com

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Atiduodame - dovanojame 2 nebenaudojamus tualetus, yra lopetėlė - 1, deja, tik 1 "lobių" išsėmimui. Keitėme todėl, kad didžioji katė (auginame 3) yra tikrai didelių gabaritų (6,9 kg) ir mažesniame WC įvyksta "avarija". Pirkome didesnius.

user posted image
Forma tokia - mažesnei apie 3-4 kg katytei, kuri nėra ekskavatorininkė. Mūsų žalias.

user posted image

Toks pat, kiek šviesesnė spalvytė.

Švarūs, dezinfekuoti. Laukia naujų šeimininkų.
Vilnius. 4u.gif

Tebelaukia. Galima susitikti.
Atsakyti
Parduodu namuką - guolį.
Išbrokijo jį mano merginos, namie vietos nedaug, dulka. Turi kitus guoliukus, juos naudojam. O didžioji, kuriai pirktas,, išdidžiai spintoj miega.
Pirktas 7 kg katei, išmatavimai 40x40x40. Tilpo puikiai.
user posted image
Pilnai išsiardo, galima skalbti skalbyklėje.
Tvirtas.
user posted image

Veiksmas Vilniuje, Santariškėse, įmanoma siųsti.
10 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 gruodžio 2015 - 11:07

Padykusi Lizetė
Sveiki, aš Liza, bet galite vadinti mane ir Lizete. Pažvelkite į mane - argi aš nesu ypatinga? Pasakysite, kad esu tik paprasta katytė rainu kailiuku. Gal ir taip, bet prieikit arčiau, pabandykit susipažinti su manimi ir pamatysit, jog iš tiesų esu nepaprasta. Globėja sako, kad esu padykusi ir "zbitkus" krečiu, bet juk taip smagu kai aplinkiniai juokiasi iš mano išdaigų, o prisižaidus aš mielai parodyčiau kaip moku murkti susirangiusi jums ant kelių.
Linksma, apvalutė, minkštutė, truputį daugiau nei 2 mėn. katytė Lizetė ieško namų, kurių gyventojai norės juoktis iš jos išdaigų. Katytė yra nuparazitinta, skiepyta 867724366

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Ieskau pilko arba ryzo kaciuko. Vilnius. I az.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 16, 12:06)
Parduodu namuką - guolį.
Išbrokijo jį mano merginos, namie vietos nedaug, dulka. Turi kitus guoliukus, juos naudojam. O didžioji, kuriai pirktas,, išdidžiai spintoj miega.
Pirktas 7 kg katei, išmatavimai 40x40x40. Tilpo puikiai.
user posted image
Pilnai išsiardo, galima skalbti skalbyklėje.
Tvirtas.
user posted image

Veiksmas Vilniuje, Santariškėse, įmanoma siųsti.
10 eur.

Parduotas
Atsakyti