Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam/parduodam/keičiam/dovanojam

Parduodu Virbac maista katems, turiu 2 maiselius po 1.5kg. po 15EU

Virbac adult cat su antiena (galioja iki 2016-11) ir Virbac adult cat su lasisa (galioja iki 2016-10). Pakeliai nauji, neispakuoti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lalinka: 25 lapkričio 2015 - 10:02
ieškom pačių geriausių namų, tel. 867724366 Drąseikiai, Kauno raj., Kaunas, Jonava
Sveiki, aš Liza, bet galite vadinti mane ir Lizete. Pažvelkite į mane - argi aš nesu ypatinga? Pasakysite, kad esu tik paprasta katytė rainu kailiuku. Gal ir taip, bet prieikit arčiau, pabandykit susipažinti su manimi ir pamatysit, jog iš tiesų esu nepaprasta. Globėja sako, kad esu padykusi ir "zbitkus" krečiu, bet juk taip smagu kai aplinkiniai juokiasi iš mano išdaigų, o prisižaidus aš mielai parodyčiau kaip moku murkti susirangiusi jums ant kelių.
Linksma, apvalutė, minkštutė, truputį daugiau nei 2 mėn. katytė Lizetė ieško namų, kurių gyventojai norės juoktis iš jos išdaigų. Katytė yra nuparazitinta.

user posted image

Ar vaikystėje teko būti "balta varna"? Kai bendraamžiai nėra bendraminčiai. Kai domina dalykai, kurie toli gražu nėra populiarūs tarp aplinkinių? Jeigu ne, toliau nebeskaitykite. O jei vis tik atsakymas būtų taip, tuomet tęsiu pasakojimą. Ši katytė tokia ir yra- su kitais kačiukais jai santykiai nesiklosto, draugauti su "klasiokais" katytei nesinori. Susidaro įspūdis, jog Indi nesuvokia, kad yra kačių veislės atstovė. Jii myli žmogų. Nori būti glostoma ir mylima dvikojo. Viltingai ieško ypatingo savojo žmogaus, su kuriuo galėtų gyventi drauge savo visą gyvenimą. Indi (Individualistė) yra apie 2.5 mėnesio amžiaus, nuparazitinta, paskiepyta . Ar norite būti tuo išskirtinės Indi gyvenimo bendražygiu?

user posted image

Maža širdelė (žiūrėti 2-tą foto) ieško namų.
Nekreipkit dėmesio į spalvą - katytės Monos širdelė jus mylės, jums murks savo paslaptis, brauks švelniu kailiuku jums per pirštus. Širdelė dar maža - 2,5 mėnesio bet žada išaugti į didelę širdį, sklidiną meilės ir atsidavimo tiems, kas sutiks įsileisti širdelę į savo namus. Mona yra pati stambiausia ir drąsiausia vadoje, labai meili ir kartu vaikiškai padykusi, noriai draugauja tiek su savo gentainiais, tiek ir su šunimis. Katytė nukirminta.

user posted image
user posted image

Vinčis- vieninteris vyriškis kompanijoj, pats santūriausias, bet akyse velniukai, labaigražus ir mielas katinėlis dabar jam geri 2 mėn, nusiparazitinom ir labai norim namų

user posted image
Atsakyti

nenaujas namelis kailinis,40*40 nemazas,bukles geros, 7e
user posted image

Papildyta:

labai linksmas zaidimu kilimelis katukui,NAUJAS,daug veiklos kaciukam labai patinka, 5eur
user posted image
dubeneliai 2cnt nauji, abu po 0,60eur
user posted image
Atsakyti
Atiduodame - dovanojame 2 nebenaudojamus tualetus, yra lopetėlė - 1, deja, tik 1 "lobių" išsėmimui. Keitėme todėl, kad didžioji katė (auginame 3) yra tikrai didelių gabaritų (6,9 kg) ir mažesniame WC įvyksta "avarija". Pirkome didesnius.

user posted image
Forma tokia - mažesnei apie 3-4 kg katytei, kuri nėra ekskavatorininkė. Mūsų žalias.

user posted image

Toks pat, kiek šviesesnė spalvytė.

Švarūs, dezinfekuoti. Laukia naujų šeimininkų.
Vilnius. 4u.gif

Atsakyti
Mėlynai raina su baltu katytė ir juodas su baltu kačiukas (gimę 2015-05-25) - dar laukia namų... Kačiukai yra labai meilūs, nori būti kuo arčiau žmogaus. Susisiekite tel. nr. 860601222, Šiauliai - Kelmė.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image (suknytė kačiukui buvo užmauta tik labai trumpam)
user posted image
wub.gif wub.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Palangoje, dar prieš kelis mėnesius Saulutė ir Rudnosiukė su savo sesytėmis glaudėsi vieno daugiabučio rūsyje. Dabar šios katytės (apie 7mėn. ) ieško mylinčių ir atsakingų šeimininkų.
Saulutė ir Rudnosiukė yra socializuotos, nublusintos, nukirmintos, sterilizuotos (ačiū VŠĮ "Būk mano draugas"), naudojasi kraiko dėžute.
Saulutė yra pati smulkiausia iš vados, labai judri, smalsi, be galo mėgsta žmogaus dėmesį, tiek glostymą, tiek žaidimus drauge su ja.
Rudnosiukė yra rami katytė, atsargi, mėgsta skaniai pavalgyti, glostymas ir žaidimai, be abejo, jai labai patinka.
VIDEO https://www.facebook...79/?pnref=story
Jei esate pilnametis ir pasiruošęs su katyte gyventi 15 metų ar daugiau, mylėti, rūpintis ja ir gydyti, jei prireiks, susisiekite tel. nr. 865856057.
Palanga
Kitur transportą bandysime organizuoti!
Rudnosiukė ir Saulutė friends.gif
user posted image
Rudnosiukė
user posted image
user posted image
Saulutė
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 27 lapkričio 2015 - 10:23
Nauja nepraplėšta Royal Canin Diabetic veterinarinės serijos pašaro pakuotė katėms sergančioms diabetu. 3,5 kg. Galioja iki 2016.11.02, kaina 25€. Teirautis telefonu - 862470675, Megė. Arba rašyti man asmeniškai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuolis Škotų nulėpausis katinas Kingas (1.5 metų) ieško jaukių namų ir mylincio šeimininko.
Škotų nulėpausiai yra ramūs, mieli, gero charakterio, lengvai prisitaikantys prie aplinkos ir žmonių. Šios veislės katės yra labai lojalios vienam žmogui namuose, visur jį sekioja kaip atsidavęs šuniukas, nors nemėgsta, kai jas ima ant rankų. Gerai sutaria su vaikais. Škotų nulėpausiai visada patys siekia dėmesio to žmogaus, kurį pasirinko.
Šiauliai, Joniškis 868665061
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 06 gruodžio 2015 - 09:17
3men.persiuke,iesko sau mylinciu seimininku,katyte savarankiska,eda sausa ,tiek slapia maista,tvarkinga,naudojasi draskykle,wc,zaisminga,nukirminuota
user posted image
60euru,Kaunas +37061040360
Atsakyti
3men egzotukes,iesko sau mylinciu seimininku,katytes savarankiskos,eda sausa ,tiek slapia maista.,tvarkingos,naudojasi draskykle,wc,zaismingos,nukirminuotos
user posted image,user posted image,user posted image
kaina 60 euru,Kaunas ,teirautis +37061040360
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 06 gruodžio 2015 - 17:12
draskykle ,nenauja, gerokai padeveta, tik uz jusu siuloma kaina ,prasom, aukstis apie 1.60cm
user posted image
user posted image

nenaujas namelis kailinis,40*40 nemazas,bukles geros, 4e
user posted image

labai linksmas zaidimu kilimelis katukui,NAUJAS,daug veiklos kaciukam labai patinka, 4,50eur
user posted image
Atsakyti
Parduodu nauja draskykle. Kaina 30 eu. Ir nauja Royal canin parodini narva, 60 eu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 09 gruodžio 2015 - 23:11
Taip pat parduodu du naudotus, bet geram stovy Sturdi dvigubus narvus. Vienas kreminis spalvos, kitas limited edition Blue Crazy Kitty spalvos (150 eu ir 190 eu).
Du naujus Sturdi kilimelius i palapine (vieneto kaina 18 eu), naujus hamakus (turiu 2 vnt., vnt kaina 20 eu) ir nauja Sturdi Box (Medium Size, Blue Crazy Kitty spalvos - 10 eu).
Atsakyti