Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(arden @ 2015 03 12, 22:30)
labas, darbas darbą veja... baisu....
ar užsisakinėjot vaivorykštės komplektus? aš anketoj užpildžiau antrai klasei, bet gavau pirmokams visą komplektą  g.gif

4u.gif Aš užsakiau pirmokams ir gavau pirmos klasės visą komplektą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2015 03 13, 17:52)
4u.gif Aš užsakiau pirmokams ir gavau pirmos klasės visą komplektą  thumbup.gif

kažin kitom kaip? nes pirmokų komplekto man mažiausiai reikėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 03 12, 22:30)
labas, darbas darbą veja... baisu....
ar užsisakinėjot vaivorykštės komplektus? aš anketoj užpildžiau antrai klasei, bet gavau pirmokams visą komplektą  g.gif

Užsakinėjau trečiai klasei , gavau 1 klasei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2015 03 13, 19:16)
Užsakinėjau trečiai klasei , gavau 1 klasei  mirksiukas.gif

vadinas ne mane vieną išdūrė smile.gif kiek supratau pildydama anketą, tai ir seminarus kažkokius žadėjo. negavot pakvietimų?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 03 13, 20:32)
vadinas ne mane vieną išdūrė smile.gif kiek supratau pildydama anketą, tai ir seminarus kažkokius žadėjo. negavot pakvietimų?

Dar negavom schmoll.gif Bet gal vėliau bus g.gif
Atsakyti
Merginos, ar dalyvaujate Šviesoforo konkurse? Ar ruošite kažkokią šventę mokykloje? g.gif
Atsakyti
O aš grįšiu prie standartizuotų testų... Iš ko papildomai ruošitės pasaulio pažinimui? Kažkuri minėjote apie kažkokį kengūriukų ar kokį ten gamtamokslinį konkursą. Gal turite klausimus kompiuteriniame variante? Būčiau dėkinga, jei kuri pasidalintumėte.
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2015 03 13, 21:16)
Užsakinėjau trečiai klasei , gavau 1 klasei  mirksiukas.gif

Labukas merginos, aš taip pat sakia, kad dirbu su 3, bet atsiuntė 1 kl. O gal turit mokytojo knygą, dar skaičiau, kad keli diskai šokiams turėtų būti. Gal; kas dirbat pagal vaivorykštės komplektą, būtų įdomu išgirsti nuomonę. Kur planuojat keliauti pavasarį su vaikais?
Atsakyti
gAL TURIT FONOGRAMĄ ,,aTGAL Į VAIKYSTĖS MIESTĄ'' ARBA ,,sUDIE, VAIKYSTE''
Atsakyti
Aš užsisaikiau ,,Vaivorykštę" pirmokams, tai ir gavau pirmokams.
Ar kas dirbate pagal šį komplektą?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 03 13, 18:09)
kažin kitom kaip? nes pirmokų komplekto man mažiausiai reikėjo sad.gif

As rasiau 4 klase, gavau irgi 1, supratau, kad kazkoki klausimyna reikes uzpildyti, bet nieko negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 03 13, 20:32)

Sveikos. Svarbu žvirblis rankoje negu briedis girioje. Panaudosite ateityje. Aš mieliau turėčiau nei laukčiau užsisakiusi tuščiai mirksiukas.gif
Mielos trečiokės, kreipiuosi į jus su prašymu. Gal kuri ką nors turi apie vaistažoles? Labai tiktų ir pasaulio pažinimo pratybų užduotys, jeigu kuri nuskanuotų wub.gif notworthy.gif
Atsakyti