Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(zuzanele @ 2015 03 09, 19:39)
Mes nuo trečiadienio būsim laisvi thumbup.gif
Darom mes dainų šventes, o ne konkursus. Visos klasės pasirodo ir visi būna patenkinti. Jokių padėkų.

Kas čia per dainų šventės? Papasakokite plačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 03 09, 15:54)
Tokių nedarom schmoll.gif
Papildyta:

Pas mus Tims per Kaziuko mugę buvo  bigsmile.gif

Kaip sekės? Kokia vaikų nuomonė? smile.gif
Atsakyti
Kas ten žino, kaip sekės. Vaikai sakė, kad gerai, bet po tokių "gerai" rezultatai būna ne kokie... Rašė ne maniškiai, o mokytojai nebuvo galima būt klasėj, tai ji irgi nelabai ką žino.
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 03 09, 20:26)
laba,
nereikėjo rašyti ataskaitos, kaip ruošiatės 4 kl. standartizuotiems testams?  doh.gif

Ot naujienos. Turbūt valdžia mano, kad jei rašysim atsakaitas, vaikai geriau pasiruoš testams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2015 03 09, 21:06)
Respublikiniai vertinimo ekspertu

Gal nebereikės taisyt darbų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 10 kovo 2015 - 07:40
Sveikutės,
Nesijuokit, bet paklausiu blush2.gif Ar VMA kai prisijungi į seminarą, tai prieš kiek laiko matosi jau ta aplinka? Aš užsiregstravau šiandien 15,30 val. , bet įėjus į nuorodą tos paskaitos nieko kolkas nematau g.gif Tik aprašą apie lektorę, dayvių skaičių... Per anksti dar ? Ar kur kitur reik eiti?
Atsakyti
Išsiaiškinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 03 09, 20:49)
Kas čia per dainų šventės? Papasakokite plačiau  g.gif

Mes mokykloj darom dainų šventes mirksiukas.gif Pernai darėm dainų apie Lietuvą koncertą - patys dainavom, patys ir klausėm smile.gif Darėm kalėdinių dainų koncertą- atvyko pasižiūrėti visų klasių tėveliai mirksiukas.gif Bendras renginys ir mums lengviau, ir vaikams įdomiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 03 07, 13:56)
Sveikutės 4u.gif
Darbas darbą veja, va TIMSS ant nosies kovo 17d., o anketa mokytojui doh.gif , vartau vartau, tingiu atsakinėti, įdomu, kaip tėvai ją atsakys ax.gif

Gal galima plačiau apie TIMSS? Pasiskaičiau internete, kiek radau, bet vis tiek neaišku.. Kaip vyksta pats tyrimas? Ar kažkas iš administracijos pas jus prižiūri kaip testą atlieka mokiniai? Kiek laiko skirta? Ar užtenka parašyti, ar dar reikia pačioms taisyti? Ar paskui gauna mokykla rezultatus?
Atsakyti
Gal žinot, kur gauti fonogramą dainos
Lik, sveika, lik sveika
Tu pradžios mokykla.
Nepamiršim tavęs
Niekada, niekada.
Labai reikia, gal kuri turit?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 03 10, 20:20)
Gal žinot, kur gauti fonogramą dainos
Lik, sveika, lik sveika
Tu pradžios mokykla.
Nepamiršim tavęs
Niekada, niekada.
Labai reikia, gal kuri turit?

Labas,
Ne, neturiu g.gif . Man kažkaip išvis tų išleistuvinių trūkumas unsure.gif Turiu tik Dambrauskas su Kera dainuoja "Paskutinis skambutis". Ten žodžius pasikeist galima, kad tiktų ketvirtokams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2015 03 11, 22:02)
Labas,
Ne, neturiu  g.gif . Man kažkaip išvis tų išleistuvinių trūkumas  unsure.gif  Turiu tik Dambrauskas su Kera dainuoja "Paskutinis skambutis". Ten žodžius pasikeist galima, kad tiktų ketvirtokams  mirksiukas.gif

o jos man taip reikia.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2015 03 11, 21:02)
Labas,
Ne, neturiu  g.gif . Man kažkaip išvis tų išleistuvinių trūkumas  unsure.gif  Turiu tik Dambrauskas su Kera dainuoja "Paskutinis skambutis". Ten žodžius pasikeist galima, kad tiktų ketvirtokams  mirksiukas.gif

Pernai su ketvirtokais dainavome šią dainą... Šiek tiek žodžius pakeitėm... Vaikams labai patiko thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=9ncIZUMTpbI
Atsakyti