QUOTE(1aviada @ 2015 03 08, 15:19)
Mano klasėje ir "blogiukai" kartu su tėveliais ateina kai dieną ir laiką pasirenka jie patys. Aš dabar individualius pokalbius organizuoju - mokinys+tėvai+mokytoja. Man tokie patys veiksmingiausi. Įdomu, kaip pas jus vyksta būsimųjų pirmokų susirinkimai? Pas mus jau vyko - direktorė pristatė mokytojas, toliau kalbėjo psichologė apie pirmosios mokytojos svarbą mokinio asmenybės raidai, toliau apžiūrėjome klases. Kažko norisi kito. Tiesa, pradžioje dar buvo trumpa dabartinių pirmokų programėlė.
Pas mus būna būsimų pirmokų šventė vasario pabaigoj. Programą parodo ketvirtokai, įjungdami svečius Paskui pristatomos mokytojos (direktorius pakalba). Jos trumpai pakalba, ketvirtokai įteikia būsimiems pirmokams pačių pagamintas dovanėles. Rimtesni susipažinimai vyksta birželio pradžioj 3 dienas.
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2015 03 09, 15:32)
Sveikutės
Ačiū Bebrui 2014, įdomu
Mes šiandien ir ryt turim laisvas dienas, tai trumpa savaitė laukia. Ruošiuosi dainų festivaliui. Gal vyksta kas panašaus ir pas jus? Organizuosiu pirmą kartą, tai neišneš galva, kaip čia geriau padarius. Kiekviena klasė ruošia po dainą. Norėjau išskirti vieną nugalėtoją, bet valdžia pradėjo prieštarauti...kad nereik išskirti vieno, pykčiai paskui prasidės Taip jau yra pas mus, tie pykčiai ne tarp mokinių, bet greičiau tarp mokytojų O vaikai tai tikisi apdovanojimo, stengtis, kad būtų dėl ko ! Patarkit, kaip geriau daryti? Nominacijas? Apdovanot visus?
Ačiū Bebrui 2014, įdomu
Mes šiandien ir ryt turim laisvas dienas, tai trumpa savaitė laukia. Ruošiuosi dainų festivaliui. Gal vyksta kas panašaus ir pas jus? Organizuosiu pirmą kartą, tai neišneš galva, kaip čia geriau padarius. Kiekviena klasė ruošia po dainą. Norėjau išskirti vieną nugalėtoją, bet valdžia pradėjo prieštarauti...kad nereik išskirti vieno, pykčiai paskui prasidės Taip jau yra pas mus, tie pykčiai ne tarp mokinių, bet greičiau tarp mokytojų O vaikai tai tikisi apdovanojimo, stengtis, kad būtų dėl ko ! Patarkit, kaip geriau daryti? Nominacijas? Apdovanot visus?
Mes rengiam Lietuvos Nepriklausomybei paminėti skirtą dainų dieną. Apdovanojamos visos klasės padėkos raštais.