Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

Sveikos 4u.gif
Ar jūsų mokinių pasakos dalyvavo konkurse? Norėjau paklausti, jei pasaka nepateko į knygą, tai dalyvavusiam mokiniui atsiųs padėką ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 05 12, 20:22)
Sveikos 4u.gif
Ar jūsų mokinių pasakos dalyvavo konkurse? Norėjau paklausti, jei pasaka nepateko į knygą, tai dalyvavusiam mokiniui atsiųs padėką ar ne? g.gif

O kur būna skelbiami tie pasakų konkursai... Man kažkaip neteko girdėti...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 05 12, 20:36)
O kur būna skelbiami tie pasakų konkursai... Man kažkaip neteko girdėti...

Mums pavaduotoja atnešė atspausdintą raštą, gavo į mokyklos paštą.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 05 05, 21:59)
Sveikos,
Baigėme rašyti standartizuotus, ryt ištaisysime paskutinius, tad reikės pradėti ruoštis ketvirtokų išleistuvėms. Į paštą nusiunčiau keletą scenarijų. Gal kuri dar nepradėjote ruoštis ir pasinaudosite...

Labai dėkui, tikrai gražūs scenarijai thumbup.gif

Norėjau pasiteiraut, gal kas turi "Senų mašinėlių" fonogramą?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 05 12, 19:22)
Sveikos 4u.gif

Labas rytas, man niekas neatsiuntė pernai.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 05 12, 22:04)
Labai dėkui, tikrai gražūs scenarijai  thumbup.gif

Norėjau pasiteiraut, gal kas turi "Senų mašinėlių" fonogramą?

Fonograma berods yra Vieversio 4 klasės mokytojų knygoje.
Atsakyti
Kolegės, gal turite gražių eilėraštukų skirtų paskutiniui skambučiui? Mano pirmokėliai turi kažką gražaus padeklamuoti 4u.gif
Atsakyti
laba
ar 4 klasės pabaigoje rašote 4 kl. pasiekimų ir pažangos vertinimo aprašą? turite savo susikūrę ar naudojate iš http://www.upc.smm.l...nis/vertinimas/ ? gal galite pasidalinti?
Atsakyti
Labas vakaras, mergaičiukės,
Noriu paklausti Jūsų, gal kuri neturite šio metu darbo ir ieškote? Gal kokia draugė neturi darbiuko. Darbas su pirmokėliais. Ieškome energingos, veržlios, iniciatyvios mokytojos. Laukčiau cv pirkaliukas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2015 05 13, 20:59)
Labas vakaras, mergaičiukės,
Noriu paklausti Jūsų, gal kuri neturite šio metu darbo ir ieškote? Gal kokia draugė neturi darbiuko. Darbas su pirmokėliais. Ieškome energingos, veržlios, iniciatyvios mokytojos. Laukčiau cv pirkaliukas@gmail.com

O kokiame mieste tai būtų? Ir ar nuolatiniam darbui?
Atsakyti
Sveikutės
Noriu pasiteirauti, ar vasarai užduodate vaikams skaityti užklasinio skaitymo? Kiek galima būtų užduoti antrokams skaityti?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 05 13, 17:00)
Kolegės, gal turite gražių eilėraštukų skirtų paskutiniui skambučiui? Mano pirmokėliai turi kažką gražaus padeklamuoti  4u.gif

<< Atgal

Baltakis, Algimantas. Dedikacijos: Eilėraščiai. – Vilnius: Vaga, 1975.

Į viršų

ELEGIJA

Vieną žiemą.
O gal vasarą.
Vieną rytą,
O gal vakarą
Išsiskirsim netikėtai
Ir šiuokart – visiem laikam.

Vieną žiemą,
O gal vasarą.
Vieną rytą,
O gal vakarą,
Tiesą sakant, nieko tokio
Šiam pasauly neįvyks.

Ar ne taip ir susitikom?
Pameni juk – netikėtai.
Susitikom ir pasakėm:
Šiuo kartu – visiem laikam.
Vieną žiemą,
O gal vasarą,
Vieną rytą,
O gal vakarą...

1974 m. spalis

Baltakis, Algimantas. Dedikacijos: Eilėraščiai. – Vilnius: Vaga, 1975.
Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 05 13, 21:03)
O kokiame mieste tai būtų? Ir ar nuolatiniam darbui?

Kaunas. Darbas nuolatinis.
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 05 10, 18:37)
Kolegės, pasidalinkite metodais, kuriais prakalbinčiau savo pirmokėlius?  g.gif Per pamokas kalbu viena su savimi, viena klausiu,viena atsakau... Vaikai išvis neaktyvūs, nekalbūs, nežinau kaip juos prakalbinti... Regis, tėveliai irgi tokie patys... po abėcėlės šventės, susikviečiau visus į klasę, vaikučiams buvau nupirkus didelį tortą, vaikai skaniai pavalgė, o paklausus tėvelių, kokie įspūdžiai po šventės, porą minučių buvo tyla... pasimečiau ir nebežinojau ką daryti... doh.gif

Maniškiai irgi nutiltų, jiems galvoje būtų viena mintis: "Nieko sau, už dyką tortą davė" smile.gif)) lotuliukas.gif nebūtų kada kalbėti biggrin.gif gi kramtytų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius_0417: 13 gegužės 2015 - 20:05