Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(lutute1 @ 2015 05 10, 11:10)
Rekomenduoju šią gidę. Nereali, superinė thumbup.gif Vaikščiojanti enciklopedija. Paprastai, bet neprastai, įdomiai ir betarpiškai drinks_cheers.gif Laikas neprailgo nei vaikams, nei tėvams, nei mokytojoms.

Ačiū, Aurute, už malonią pažintį, nuostabią viešnagę bei šaunią gidę. wub.gif

Sveikos,Ačiū mergaitės, 4u.gif užsisakiau ir aš ją, pasidalinsiu ir aš savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 05 10, 20:21)
Sveikos,Ačiū mergaitės,  4u.gif  užsisakiau ir aš ją, pasidalinsiu ir aš savo nuomone smile.gif

Kada atvažiuoji?
Atsakyti
Gal žinot, kur rasti dainą ,,Vaikyste, sudie''. Kaip tik darau skaidres ir tiktų ši daina.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 05 10, 21:43)
Kada atvažiuoji?

Gegužės 26 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 05 11, 14:24)
Gegužės 26 d. smile.gif

Liuks thumbup.gif . Papasakosi po ekskursijos.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, paskaitinėju jūsų pokalbius beveik kasdien, bet parašyt pritrūksta jėgų ( sunkūs šie metai) doh.gif doh.gif doh.gif
Baigėm su ketvirtokais testus, bet rezultatų nežinom dar - prirašė visko, kur lengva, tai jie nesuprato, kur sunkesni uždaviniai - jiems lengva buvo tongue.gif Žodžiu, praėjo ir gerai biggrin.gif
Dabar ruošiamės paskutiniam skambučiui. Mūsų skyrių uždaro nuo rugsėjo 1 doh.gif Gal turit ką nors ta tema kaip aplamai mokyklos uždarymas, kaip liūdna kaime be mokyklos ir t.t. Jeigu ką turit , labai prašyčiau pasidalinti g.gif nusiųsiu paštan savo paskutinio skambučio senesnius scenarijus ( jie surankioti ir sudėlioti iš visur). Gal pasinaudosite bigsmile.gif
Atsakyti
Liūdna, kad uždaro. O kokia mokytojų lemtis? Kažko pasiūlyti konkrečiai neturiu, bet programą gal ruošite bendrai visi mokiniai. Kas esate iš Panevėžio, gal žinote, kur galima rasti didelių drugelių peršviečiamų ant koto?
Atsakyti
Merginos, labai skubiai reikia 1 kl. Rakto 2d pratybų.. Gal kuri turite nusiskanavusi ir galite įmesti į pradinukių paštą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 05 11, 18:43)
Liūdna, kad uždaro. O kokia mokytojų lemtis? Kažko pasiūlyti konkrečiai neturiu, bet programą gal ruošite bendrai visi mokiniai. Kas esate iš Panevėžio, gal žinote, kur galima rasti didelių drugelių peršviečiamų ant koto?

lyg tai žadėjo darbą pagrindinėj mokykloj su nuliukais, bet ten neaišku ar bus vaikų doh.gif o skyriuj dirbu tik viena su 3 klasėm, todėl viskas ant mano pečių g.gif o minčių 0 doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kuri dalyvavote pradinio ugdymo lietuvių kalbos bendrųjų programų projektų viešinimo renginyje? Ar verta? Ryt Šiauliuose...
Atsakyti
Mergaitės, gal turit kokių scenarijų atsisveikinimo su mokykla šventei? g.gif Nebesugalvoju nieko, galva tuščia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal žinot, kada bus skelbiami standartizuotų testų rezultatai (lygiai) ?

Atsakyti