Va tik ką baigėm taisyt pasaulio paž. Daugiausia surinko 30 taškų iš 33, mažiausia 10. Taigi , manau, kad visi išlaikė.
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 30, 14:20)
Va tik ką baigėm taisyt pasaulio paž. Daugiausia surinko 30 taškų iš 33, mažiausia 10. Taigi , manau, kad visi išlaikė.
Tai jūs taisote savo mokinių darbus?
Sveikutės,
Labai smalsu būtų pamatyti, ką gi rašė maniškiai pasaulio paž. Gal kas turite užduotis ir galite įkelti į paštą?
Labai smalsu būtų pamatyti, ką gi rašė maniškiai pasaulio paž. Gal kas turite užduotis ir galite įkelti į paštą?
QUOTE(ninkute @ 2015 04 30, 18:12)
Sveikutės,
Keliu...
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 30, 14:20)
Tai, kad taškų buvo galima surinkti 37
QUOTE(domassss @ 2015 04 30, 17:49)
Kaip taisėt rašinius: nubraukėt klaidą, ją ištaisot ar tik pažymėjot klaidos vietą? Ar paraštėse žymėjot brūkšnelius (klaidas )?
Noris po rašinių taisymo...
Noris po rašinių taisymo...
Mums seminare mokė - nubraukti klaidą, ją ištaisyti ir pažymėti paraštėje klaidos stilių (ką?, u-ū, k-g ir t.t.).
domassss, ką darote su vertinimo lapais? Ar juos pildote kiekvienam darbui? Kažkaip man čia neaišku.
QUOTE(b.s @ 2015 04 30, 18:24)
Mums seminare mokė - nubraukti klaidą, ją ištaisyti ir pažymėti paraštėje klaidos stilių (ką?, u-ū, k-g ir t.t.).
domassss, ką darote su vertinimo lapais? Ar juos pildote kiekvienam darbui? Kažkaip man čia neaišku.
Pildom kiekvienam
QUOTE(calkusl @ 2015 04 30, 18:27)
Pildom kiekvienam
Ir kur tą vertinimo lapą pridedat? Prie darbo segat?
Gvadalupe, ačiū už testą. Labai jau smalsu, tuoj kibsiu skaityti. Mes darbų taisyme klaidas tik pabraukiame, bet jų netaisome, o po darbu žymime klaidas. Vertinimo lapus pildome kiekvienam darbui.
QUOTE(b.s @ 2015 04 30, 19:57)
Bent pernai, tai lapuose yra kodai (segt prie darbo nereiikia), juos atiduodam pavaduotojui, jis duomenis suveda i sistema.
QUOTE(b.s @ 2015 04 30, 19:24)
pildom kiekvienam
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2015 04 30, 19:57)
Tą lapą dedam prie kiekvieno darbo, paskui mokyklos pačios duomenis ves į sistemą.
Tai reiškia visi klaidas žymim skirtingai...