Sveikutės,
maniškiams lyg ir nesunku buvo, bet laiko mažokai, kol apmąstė, kol parašė, o pasitikrinti nebeliko laiko. Tai jau gramatinių klaidų oj oj oj
Kam įdomu, galiu atsiųsti vertinimo instrukciją
QUOTE(gintule @ 2015 04 29, 16:21)
Sveikos, na maniškiams testai sakė nesunku, bet čia tik jiems taip atrodė, kaip suprantu, vertinimo instrukcija buvo žiauri , šiandien irgi visi patenkinti, bet žinau, kad bus labai nekokių rezultatų, ai svarbu jie gerai jaučiasi, ramūs ir nieko nebijo.
Jei vaikas negali rašyti, tai jam ir nereiks to testo atskirai rašyti. Bus mano nepildančių klausimyno.
Jei vaikas negali rašyti, tai jam ir nereiks to testo atskirai rašyti. Bus mano nepildančių klausimyno.
Šiandien ir mes taisėme darbus... Buvo ir neblogų darbų. Visų taškų niekas nesurinko, bent kur aš taisiau... Bet visumoje neblogi. Vertinimo instrukcija nelabai patiko... Ypač, kur pateikti du įrodymus, bet skiriamas vienas taškas: jei vaikas pateikė vieną, o kitas neteisingas ir taško negauna... Gaila vaikų, nes tokių buvo...
Rašymo užduoties šiandien netaisėme, tik šiek tiek peržvelgėme... Manau, kad gali kažkiek surinkti, nes parašyti antraštę, datą, pasirašyti tikrai dauguma turėtų sugebėti...
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 04 29, 17:24)
Šiandien ir mes taisėme darbus... Buvo ir neblogų darbų. Visų taškų niekas nesurinko, bent kur aš taisiau... Bet visumoje neblogi. Vertinimo instrukcija nelabai patiko... Ypač, kur pateikti du įrodymus, bet skiriamas vienas taškas: jei vaikas pateikė vieną, o kitas neteisingas ir taško negauna... Gaila vaikų, nes tokių buvo...
Rašymo užduoties šiandien netaisėme, tik šiek tiek peržvelgėme... Manau, kad gali kažkiek surinkti, nes parašyti antraštę, datą, pasirašyti tikrai dauguma turėtų sugebėti...
Keli vertintojai tikrina vieną darbą? (pas jus)
QUOTE(b.s @ 2015 04 29, 19:00)
Turi būti du vertintojai. Jeigu kyla nesutarimų, sprendžia pirmininkas
QUOTE(GORGONE @ 2015 04 29, 18:04)
Turi būti du vertintojai. Jeigu kyla nesutarimų, sprendžia pirmininkas
pas mus lietuvių k. po 3 vertintojus, pasaulio p. ir matematikoje po 2. Jei nevienodai įvertino, galutinį tašką deda pirmininkas.
QUOTE(b.s @ 2015 04 29, 20:17)
pas mus lietuvių k. po 3 vertintojus, pasaulio p. ir matematikoje po 2. Jei nevienodai įvertino, galutinį tašką deda pirmininkas.
Valstybiniai egzaminai
QUOTE(nonele @ 2015 04 29, 15:30)
Sveikutės,
Gal galit pagelbėti, niekur nerandu dainos, kurią atlieka Monika "Mano mama " fonogramos. Būčiau labai dėkinga.
Gal galit pagelbėti, niekur nerandu dainos, kurią atlieka Monika "Mano mama " fonogramos. Būčiau labai dėkinga.
Pernai ieškojau , neradau... grojau pati Bet jei kas turite, būčiau dėkinga ir aš
Zuzanėle, ar tiko ?
Labukas
Stiprybės, mergytės, su tais testais
Sveikutės.
Šiandien taisėm rašinius. Yra visokių darbų. Šiandien kalbėjau su lietuvių kalbos mokytoja apie vakarykštį skaitymo testą, sakė, kad Ronja knyga paaugliams, o ne pradinukams Jie Lindgren nagrinėja 6-7 klasėj. Tai va............................................
Ko iš vaikų nori? Niekaip nesuprantu
Papildyta:
kažin rytoj kokį šedevrą pateiks? Ką manot?
Šiandien taisėm rašinius. Yra visokių darbų. Šiandien kalbėjau su lietuvių kalbos mokytoja apie vakarykštį skaitymo testą, sakė, kad Ronja knyga paaugliams, o ne pradinukams Jie Lindgren nagrinėja 6-7 klasėj. Tai va............................................
Ko iš vaikų nori? Niekaip nesuprantu
Papildyta:
kažin rytoj kokį šedevrą pateiks? Ką manot?
QUOTE(nonele @ 2015 04 29, 15:30)
Sveikutės,
Sveikutės Fonograma jau muzikiniame pašte
QUOTE(b.s @ 2015 04 29, 19:00)
Mes dviese. Jei kyla neaiškumų tariamės visi, kreipiamės į pirmininką. Vaikai tiek visko prirašė, kad net nežinai kaip vertinti. Labai sunku nuspręsti...
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2015 04 29, 19:27)
Valstybiniai egzaminai
Tik už valstybinių darbų taisymą moka, o čia ne...
QUOTE(sypsenele04 @ 2015 04 29, 19:04)
Sveikutės Fonograma jau muzikiniame pašte
Ačiū, bet čia midi failas...jį galiu groti tik su sintezatoriumi. Per muzikinį centrą neina
QUOTE(Betukas @ 2015 04 29, 19:14)
Ačiū, bet čia midi failas...jį galiu groti tik su sintezatoriumi. Per muzikinį centrą neina
Pakeičiau į mp3 formatą, gal tiks ...