Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(simba3 @ 2015 04 28, 21:47)
Niekas neleido būti kabinete,
Sveikutės biggrin.gif

Ka-kodėl galvoju, kad rytoj gali būti pasakojiimas su aprašymu.

Ar čia nuojauta pakuždėjo ar ir ketvirtokų užduočių yra pirkti internete?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 04 28, 21:52)

Gerai būtų, kad būtų...
Na, kadangi pernai buvo laiškas vorui,tai kažkodėl galvoju,kad pasakojimas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 04 28, 20:52)

lotuliukas.gif Neteko girdėti.

Sėkmės ketvirtokėms rytoj. Reik eit ilsėtis.
Atsakyti
vaikai šiandien visai neblogai jautėsi, sako, kad gerai sekėsi doh.gif (bet jaučiu, kad visko bus...)
man ir nuojauta apie aprašymą sukasi... g.gif
Atsakyti
Sveikos, na ką, kaip dabar madinga du viename. ST ir skelbimas, ir laiškas. Kaip sekės? Turėjome svečių, todėl nelabai aišku kaip sekės. Vaikų atsiliepimai kaip visada - įvairūs.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 04 29, 11:33)
Sveikos, na ką, kaip dabar madinga du viename. ST ir skelbimas, ir laiškas. Kaip sekės? Turėjome svečių, todėl nelabai aišku kaip sekės. Vaikų atsiliepimai kaip visada - įvairūs.

As jau nebezinau, ko is tuvaiku nori?? Tiikrai sunkesni testai nei pernai. As tai bijau rytdienos doh.gif
Atsakyti
Sveikos ketvirtokų mokytojos 4u.gif , maniškis šiandien iš ''egzamino'' doh.gif grįžo su 39 temperatūra. Įdomu, jei nepasirodys ryt egzamine, turės laikyt kitą dieną?? Kažkoks absurdas , bijo ryt neit
Tiesa klausimynai įdomūs, tikrai mes visi gyvenam LT, o kadangi tėtis šiuo metu komandiruotėj , tai ir parašė,kad gyvena užsienyje biggrin.gif , ir kur tie rezultatai tokie cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viskasgerai*: 29 balandžio 2015 - 13:43
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2015 04 29, 14:42)
Sveikos ketvirtokų mokytojos  4u.gif , maniškis šiandien iš ''egzamino''  doh.gif  grįžo su 39 temperatūra. Įdomu, jei nepasirodys ryt egzamine, turės laikyt kitą dieną?? Kažkoks absurdas , bijo ryt neit
Tiesa klausimynai įdomūs, tikrai mes visi gyvenam LT, o kadangi tėtis šiuo metu komandiruotėj , tai ir parašė,kad gyvena užsienyje  biggrin.gif , ir kur tie rezultatai tokie  cool.gif

Rasyti netures atskirai. Mano nemazai vaiku atsisake pildyti klausimyna(tevai nesutiko).
Atsakyti
Ai, užteks apie tuos standartizuotus.
Parašėm ir užmiršom. Numojom su vaikais ranka į juos ir pagalvojom, kad turim kai ką svarbesnio... smile.gif Mes šiandien dovanėles mamytėms gaminom. Rezultatas pašte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 29 balandžio 2015 - 14:10
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 04 29, 14:05)
Ai, užteks apie tuos standartizuotus.
Parašėm ir užmiršom. Numojom su vaikais ranka į juos ir pagalvojom, kad turim kai ką  svarbesnio...  smile.gif Mes šiandien dovanėles mamytėms gaminom. Rezultatas pašte smile.gif

Ir mano keli nepildys klausimyno, motyvavo, kad per daug asmeniškų kalusimų jame.
Atsakyti
Sveikos, na maniškiams testai sakė nesunku, bet čia tik jiems taip atrodė, kaip suprantu, vertinimo instrukcija buvo žiauri doh.gif, šiandien irgi visi patenkinti, bet žinau, kad bus labai nekokių rezultatų, ai svarbu jie gerai jaučiasi, ramūs ir nieko nebijo.
Jei vaikas negali rašyti, tai jam ir nereiks to testo atskirai rašyti. Bus mano nepildančių klausimyno.
Atsakyti
Sveikutės,
Gal galit pagelbėti, niekur nerandu dainos, kurią atlieka Monika "Mano mama " fonogramos. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti