Na, ką tik baigėm taisyti pirmąjį testą. Mano manymu, testas labai painus. Reikėjo gerai suvokti. Daugiausia balų buvo galima gauti 24, bet mano klasėje niekas tiek nesurinko. Daugiausia balų gavo 20, mažiausiai 11.
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 28, 16:07)
Na, ką tik baigėm taisyti pirmąjį testą. Mano manymu, testas labai painus. Reikėjo gerai suvokti. Daugiausia balų buvo galima gauti 24, bet mano klasėje niekas tiek nesurinko. Daugiausia balų gavo 20, mažiausiai 11.
Ar visi vaikai suspėjo atlikt per 45 min?
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 04 28, 16:28)
Ar visi vaikai suspėjo atlikt per 45 min?
Vieni suspėjo,kiti ne...
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 28, 16:51)
Vieni suspėjo,kiti ne...
Beveik pusė maniškių nesuspėjo
O kiek taškų reikėjo surinkti aukštesniajam lygiui? Pagrindiniam?
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 04 28, 17:00)
Beveik pusė maniškių nesuspėjo
Niekas neskelbia,bus aišku tik suvestinėse. Skambinau,taip paaiškino
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 28, 15:07)
kokios Jūs greitos...
Mano nuosava laikė žiauri jautruolė tai jau seniai pamėlus vaikšto Šito mažiausiai bijojo, nes yra gryna knygų žiurkė. Sakė, kad tekstai patiko, ypač apie šikšnosparnį. Laiko užteko. Visi klasėj sakė, kad nesunku. Pažiūrėsim ar lygiai taip pat bus, kai gaus rezultatus
Na ir mes jau baigėme taisymus. Dauguma vaikų nespėjo visko atlikti, labai nusiminę.
Iš 24 taškų daugiausiai surinko 23, o mažiausiai - 6. Labai smalsu, kokia kūrybinė užduotis bus rytoj? Vaikai spėja, kad laiško tikrai nebus , nes pernai buvo laiškas vorui, bet ką žinai kas laukia Sėkmės ketvirtokėms:)
Iš 24 taškų daugiausiai surinko 23, o mažiausiai - 6. Labai smalsu, kokia kūrybinė užduotis bus rytoj? Vaikai spėja, kad laiško tikrai nebus , nes pernai buvo laiškas vorui, bet ką žinai kas laukia Sėkmės ketvirtokėms:)
Sveikutės
Jau po pirmojo išbandymo. Testus surinko, išvežė į rajoną, o kada rezultatai neaišku.
Papildyta:
Gal kas turite patį tekstą ir galite atsiųsti į paštą?
Jau po pirmojo išbandymo. Testus surinko, išvežė į rajoną, o kada rezultatai neaišku.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2015 04 28, 17:49)
Sveikutės
Gal kas turite patį tekstą ir galite atsiųsti į paštą?
Bet kaip čia jūs taip greit ir ištaisėt Mūsų tai tik rytoj apsikeitimas užduotimis ir tada taisys.
QUOTE(daivajazz @ 2015 04 28, 17:51)
Bet kaip čia jūs taip greit ir ištaisėt Mūsų tai tik rytoj apsikeitimas užduotimis ir tada taisys.
Pas mus sudarė vertinimo komandą ir taisėm...
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 28, 18:53)
Pas mus sudarė vertinimo komandą ir taisėm...
Jūs taisėt savo mokyklos vaikų darbus?