Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(Aurute @ 2015 04 23, 20:43)
Vaikai mokosi iš mūsų poelgių, o ne iš žodinių pamokymų. Mokykit vaiką ieškoti taikaus ir ramaus sprendimo bis.gif .

Auksiniai žodžiai. thumbup.gif
Atsakyti
kai artimoj aplinkoj atsirado mokinukas ir mama, kai pradėjau matyti mamos reakciją į kai kuriuos su mokykla susijusius dalykus, įspūdžius po tėvų susirinkimų ir pan. - daug kas ir man pradėjo atrodyti kitaip, nei iki tol... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 23, 20:57)
Ir dar, planuojame ekskursiją į Šiaulius (kryžių kalną, katinų muziejų). Kaip manote, pirmokams nebus sunku tokia kelionė? Atstumas į vieną pusę  - 200km. g.gif

Sakyčiau ilgoka. Ar pirma kelionė?
Atsakyti
QUOTE(maziuk @ 2015 04 23, 05:32)
ant pratybų mokytoja raudonu tušinuku užrašė "aplenk!".... Klausimai: Ar pratybos, už kurias sumokėjo tėvai, yra mokytojos nuosavybė ir ji gali ant jų rašyti kokia nori spalva ir kada nori? Mano supratimu, tai yra vaiko ir jo tėvų nuosavybė. Taip pat - ar neturėjo tokiu atveju ji pasakyti tą vaikui normaliai arba, jei jau baisiai norisi rašinėti, parašyti pieštuku? Ir - ar pradinių klasių mokytojai mokomi įsakinėti vaikams, ar vis dėlto galima parašyti mandagiai "prašau aplenkti" ?

Labiau norite būti teisi ar labiau nusiteikusi ieškoti kompromiso? Atsakykite sau į šį klausimą. mirksiukas.gif Kiekvienoje mokykloje labai panašūs reikalavimai- mokinio priemonės turi būti tvarkingos, estetiškos. Tėvelių pareiga tuo pasirūpinti. Džiugu, kad daugumą iš jų, neradę tinkamų aplankalų, labai išradingai randa išeitį.Tikiu, kad tokią išeitį rasite ir Jūs- vardan savo vaiko...
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 23, 21:57)
Ir dar, planuojame ekskursiją į Šiaulius (kryžių kalną, katinų muziejų). Kaip manote, pirmokams nebus sunku tokia kelionė? Atstumas į vieną pusę  - 200km. g.gif

Kelionės maršrutas labai įdomus, bet ne pirmokų kojelėms patempti... Rinkčiausi paprastesnį, artimesnį variantą.
Va, mes pas Aurutę į svečius lėksim su trečiokais. thumbup.gif Ir tai prieš tai gerokai svarčiau, ar bus daugiau džiaugsmo, ar daugiau vargelio))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 balandžio 2015 - 22:07
QUOTE(calkusl @ 2015 04 21, 22:34)
Merginos, pasidalinkite, ką originalaus, įdomaus esate dovanojusios ketvirtokams. Mano tai pirmoji laida, tad "gaudau" įvairias idėjas. Manau, kad ne man vienai tai įdomu smile.gif

As dovanosiu molini peledziuka magnetuka. Ten ir palinkejimas, metai bus☺
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 04 20, 21:54)
Gal kuri nors turite mokinukų svetainę išsipirkusios?

Ir mane domina šis klausimas. Būtų įdomu sužinoti daugiau apie tai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2015 04 21, 23:34)
Merginos, pasidalinkite, ką originalaus, įdomaus esate dovanojusios ketvirtokams. Mano tai pirmoji laida, tad "gaudau" įvairias idėjas. Manau, kad ne man vienai tai įdomu smile.gif

Nors tai nėra originalu, bet vaikams ir tėvams paliko įspūdį: "Mano pirmoji knyga", medinis medalis su tam tikra nominacija vaikui, diskas "Pirmieji-ketvirtieji žingsniai". wub.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 04 20, 20:54)
Gal kuri nors turite mokinukų svetainę išsipirkusios?

mes esam išsipirkusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 23, 21:57)

Sveika, per toli ta kelionė pirmokams, kokiems trečiokams g.gif, mes tai pirmoje klasėje arba Palanga, arba Šatrija su Medvėgaliu
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 04 24, 13:24)
Sveika, per toli ta kelionė pirmokams, kokiems trečiokams g.gif, mes tai pirmoje klasėje arba Palanga, arba Šatrija su Medvėgaliu

Aš irgi ilgai galvojau, tinka netinka, bus daug vargo ar daug džiaugsmo... Mokykla maža, važiuojam visi 1-4kl su dideliu autobusu, todėl ir ta ekskursija tokia, kad tiktų visiems. Buvo mintis važiuoti su mokykliniu autobusiuku, bet galvoju,gal vaikams vieniems bus liūdna, o ir kur važiuoti nežinau... Taip sunku dabar sudominti tuos vaikus... Galvoju, ar būtų jiems įdomu į tą Gintaro muziejų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 24, 15:36)
Aš irgi ilgai galvojau, tinka netinka, bus daug vargo ar daug džiaugsmo... Mokykla maža, važiuojam visi 1-4kl su dideliu autobusu, todėl ir ta ekskursija tokia, kad tiktų visiems. Buvo mintis važiuoti su mokykliniu autobusiuku, bet galvoju,gal vaikams vieniems bus liūdna, o ir kur važiuoti nežinau... Taip sunku dabar sudominti tuos vaikus... Galvoju, ar būtų jiems įdomu į tą Gintaro muziejų... g.gif

Žinokit Gintaro muziejus būna vaikams įdomus, jei dar kas jiems trumpai ir įdomiai apie tuos gintarus papasakoja, pavaikščiojame po parką,paskui per Birutės kalną į pajūrį, o žaidimai pajūryje atperka viską, šis maršrutas visada vaikams patinka.
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif Vis dar labai reikia mirksiukas.gif
Gal kartais turit fonogramą originalią "Mamos suknelės"? g.gif

Atsakyti