Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

Sveikos 4u.gif
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 18, 07:48)
Aš važiuoju 25km į vieną galą, bet pati nevairuoju, važiuoju su kolege, bet irgi mastau apie didmiestį, tada gautusi 50km tik į vieną galą... važinėtis nebijau, bet galvoju, koks belieka uždarbis kai tiek km pravažiuotum...smile.gif

Aš ir važinėju 25 km į vieną galą. Savaitei mano mašiniukas "suvalgo" kuro už 15 eurų, aišku, jei kur nepasuku į šoną smile.gif
Darbo sąlygom ir kolektyvu esu patenkinta. Pradžioj sunku buvo, reikėjo priprast prie ilgo kelio, nes važinėjau su dviem mikrais į vieną galą, kartais su mašina. Kol nuvažiuodavau į darbą mikru, užtrukdavau apie 1 valandą, kol grįždavau - apie 1,5 ar 2, nes po darbo grįždavo žmonės, mikrai būdavo pilni, tekdavo visą kelią iki namų stovėt, ne visada stodavo mikras, tai ne vieną ir ne du mikrus tekdavo praleist sad.gif Jei be mašinos, tai sunku.
Šiais mokslo metais važinėju tik su mašina ir kelionė trunka apie 25 minutes. Paskaičiavus kelionės išlaidas, dar ir pigiau gaunas, aišku, neskaičiuoju mašinos remonto wink.gif Bet džiaugiuos darbu, vis arčiau miesto, o ir darbo tikiuosi turėt. O kaime kaip kaime, vaikų mažėja, mokytojas atleidinėja, klases sujungia, mokyklas naikina.
Todėl, manau, ir 50 km ne problema. Ir dar jei darbas mieste ar arčiau miesto, eičiau negalvojus. O pabandyt verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 04 18, 08:46)
Sveika, 4u.gif  suprantu jaudulį, praėjusiais metais dalyvavau 2 pokalbiuose, vienoje didmiesčio mokykloje, tai ten nieko rimto ir neklausė, paplepėjom ir tiek(matyt savo turėjo tik dėl akių pokalbis buvo), kitoje klausinėjo apie 10 klausimų, visokių situacijų kaip elgčiausi vienoje ar kitoje situacijoje, apie savybes žmogiškas visokias, apie stiprias ir silpnas puses. va kai yra pokalbis, visko gali ir paklausti, o tavo pasiryžimas važiuoti 50 km į vieną pusę tai rimtas,toli, esu kažkada važinėjusi, bet sėkmės  4u.gif Nebijok, viskas bus kaip turi būti, o jei ir nepavyks, vadinasi laukia kita vieta friends.gif

Ačiū už pasidalijimą patirtimi. Reikės pasiskaitinėti... Jaudinuosi... Labai nepergyvenu, nes dar kitąmet turėtų išlikti dabartinė mano mokykla... Tiesiog nenoriu praleisti progos... Gal pavyks...
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2015 04 18, 09:06)
Sveikos 4u.gif
Aš ir važinėju 25 km į vieną galą. Savaitei mano mašiniukas "suvalgo" kuro už 15 eurų, aišku, jei kur nepasuku į šoną smile.gif
Darbo sąlygom ir kolektyvu esu patenkinta. Pradžioj sunku buvo, reikėjo priprast prie ilgo kelio, nes važinėjau su dviem mikrais į vieną galą, kartais su mašina. Kol nuvažiuodavau į darbą mikru, užtrukdavau apie 1 valandą, kol grįždavau - apie 1,5 ar 2, nes po darbo grįždavo žmonės, mikrai būdavo pilni, tekdavo visą kelią iki namų stovėt, ne visada stodavo mikras, tai ne vieną ir ne du mikrus tekdavo praleist sad.gif Jei be mašinos, tai sunku.
Šiais mokslo metais važinėju tik su mašina ir kelionė trunka apie 25 minutes. Paskaičiavus kelionės išlaidas, dar ir pigiau gaunas, aišku, neskaičiuoju mašinos remonto wink.gif Bet džiaugiuos darbu, vis arčiau miesto, o ir darbo tikiuosi turėt. O kaime kaip kaime, vaikų mažėja, mokytojas atleidinėja, klases sujungia, mokyklas naikina.
Todėl, manau, ir 50 km ne problema. Ir dar jei darbas mieste ar arčiau miesto, eičiau negalvojus. O pabandyt verta  mirksiukas.gif

Jei gausiu darbo, tai reikės keisti mašiną į mažesnę, kuri mažiau kuro imtų, nes žiemą dėl slidaus ir neprižiūrimo kelio, gali tekti važiuoti kitu keliu ir tada susidarys viso 70 km į vieną galą... O autobusu nespėčiau į pamokas...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 04 18, 08:06)
Sveikos 4u.gif
Todėl, manau, ir 50 km ne problema. Ir dar jei darbas mieste ar arčiau miesto, eičiau negalvojus. O pabandyt verta  mirksiukas.gif

Aš kolegei už savaitę moku po 15 eurų smile.gif dabar jau pripratau ir nebeatrodo tas kelias toks ilgas... o ar tiesa, kad mokyklose labai skiriasi algos? Man baisu, kad miesto mokyklose tiek neuždirbčiau, kiek dabar gaunu dirbdama kaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 18, 09:46)
Aš kolegei už savaitę moku po 15 eurų smile.gif dabar jau pripratau ir nebeatrodo tas kelias toks ilgas... o ar tiesa, kad mokyklose labai skiriasi algos? Man baisu, kad miesto mokyklose tiek neuždirbčiau, kiek dabar gaunu dirbdama kaime smile.gif

Mano mašiniukas sunaudoja nedaug kuro, nes mažas. O dėl algų skirtumo - nežinau. Aš, manau, gaunu pakankamai ir man užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 balandžio 2015 - 11:33
aš vėl apie tą patį...
klausimai toms, kurios dalyvauja Naisių vasaros konkursuose:
ar gavote padėkas už 2014 m. gandrus?
ir ar gavote CD už Vaikų Velykėles 2015?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 04 18, 14:50)
aš vėl apie tą patį...

Už gandrus aš asmeniškai padėkos negavau... O CD Vaikų Velykėlių šventei gavome laiku. Visiems užteko. CD mes gauname per rajono žemės ūkio skyrių. Paskambina, kai gauna ir pasiimame...
Atsakyti
ačiū 4u.gif
dar palauksiu gal kažkiek, o jei nesulauksiu, gal reiks ieškoti...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 04 18, 14:50)
aš vėl apie tą patį...

Padėkos negavome, CD gauname visada laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Patiko kažkurios mintis su mamų nuotraukom, kai vaikai dainuos dainą. Gal galit pasakyt, kokia programa jas pasidaryt, kad kol skambės daina, jos visos pasirodytų ekrane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 04 19, 08:45)
Sveikos 4u.gif
Patiko kažkurios mintis su mamų nuotraukom, kai vaikai dainuos dainą. Gal galit pasakyt, kokia programa jas pasidaryt, kad kol skambės daina, jos visos pasirodytų ekrane? g.gif

Mes pernai su ketvirtokais, per dailės pamokas ant didelio a3 lapo nusipiešėm mamos portretus. O per išleistuves, padarėm tokį spektakliuką. Grojo daina "Mama, pakilėk ligi dangaus", vaikai scenoje vaizdavo, kaip kažką piešia, o pabaigoje tuos portretus atsuko ir parodė tėveliams. Mamyčių akys žibėjo wub.gif
Atsakyti
Įdomios mintys išleistuvėms apie mamas. Aš kitu klausimu kreipiuosi. Gal turite antrokams rašinėlių pagal paveikslėlių seriją pavyzdžių ir galėtumėte pasidalinti. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikos, prašau asmeninės pagalbos. Prašymą rasite pašte. Ačiū 4u.gif
Atsakyti