QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 18, 07:48)
Aš važiuoju 25km į vieną galą, bet pati nevairuoju, važiuoju su kolege, bet irgi mastau apie didmiestį, tada gautusi 50km tik į vieną galą... važinėtis nebijau, bet galvoju, koks belieka uždarbis kai tiek km pravažiuotum...
Aš ir važinėju 25 km į vieną galą. Savaitei mano mašiniukas "suvalgo" kuro už 15 eurų, aišku, jei kur nepasuku į šoną
Darbo sąlygom ir kolektyvu esu patenkinta. Pradžioj sunku buvo, reikėjo priprast prie ilgo kelio, nes važinėjau su dviem mikrais į vieną galą, kartais su mašina. Kol nuvažiuodavau į darbą mikru, užtrukdavau apie 1 valandą, kol grįždavau - apie 1,5 ar 2, nes po darbo grįždavo žmonės, mikrai būdavo pilni, tekdavo visą kelią iki namų stovėt, ne visada stodavo mikras, tai ne vieną ir ne du mikrus tekdavo praleist Jei be mašinos, tai sunku.
Šiais mokslo metais važinėju tik su mašina ir kelionė trunka apie 25 minutes. Paskaičiavus kelionės išlaidas, dar ir pigiau gaunas, aišku, neskaičiuoju mašinos remonto Bet džiaugiuos darbu, vis arčiau miesto, o ir darbo tikiuosi turėt. O kaime kaip kaime, vaikų mažėja, mokytojas atleidinėja, klases sujungia, mokyklas naikina.
Todėl, manau, ir 50 km ne problema. Ir dar jei darbas mieste ar arčiau miesto, eičiau negalvojus. O pabandyt verta