Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 55 tema

QUOTE(1aviada @ 2015 04 03, 19:59)
Pas mus atestuojantis reikia paruošti du segtuvus - pagrindinis plonas, jame sudėti tie dokumentai, kurie nurodyti kaip priedai prie atestacijos nuostatų, o antrame visų savo darbų patvirtinimą (direktorės įsakymus, kokiose grupėse dirbai, kokius renginius organizavai, pamokų protokolus, padėkas, kad kažkur dalyvavai, pažymas apie skaitytus pranešimus ir kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimus ir t.t.)

labai ačiū 4u.gif

o kaip dėl praktikantų - ar gaunate už praktiką priedą prie atlyginimo?
Atsakyti
Merginos, padėkit... Visas atostogas suku galvą, bet nieko nepavyksta sugalvoti? Gal turite ir galite nupaveiksluoti kokią metodinę priemonę su skaičiais iki 20 ir 100? Turiu vieną mergaitę, kuri niekaip neišmoksta skaičių iki 20... PVZ 10 + 6 = 16, tai ji sakytų, kad atsakymas yra "vienas ir šeši"... nebežinau kaip dirbti su tokiu vaiku, neskaito, nerašo ir piktybiškai nieko nedaro... net nežinau kokias užduotis jai duoti - spalvina ir spalvina...kiek galima... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 04 02, 20:56)
turiu klausimą... ar kai turite praktikantę, gaunate priedą prie atlyginimo? turėjau, sakė gausiu daugiau, bet nieko negavau...  blush2.gif
ar kai ruošiate atestacijai dokumentus yra kažkur kažkokie nurodymai, kaip turi viskas atrodyti, ar kiekviena mokykla turi savo tvarką, ar galima savaip?
vargstu... seniai niekas nesiatestavo... "nieko nežino"...  doh.gif

Laba diena,
Turėjau 2 kartus studentę ir nieks nemokėjo. Gal todėl, kad sunkiai gyvenam? Bet nieks net ir nesiūlė.
Mane skalbs kitą met. Ir tegu skalbia, ir tegu maudo, ir tegu gręžia dėl prastų rezeltatų, bet aš ne stebukladarė. Turim tą ką turim. Nusiraminkim. Mes mokykloj kažkaip žiūrim ramiai.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(zuzanele @ 2015 04 03, 20:17)
Sveikos 4u.gif
Gavau pranešimą, kad kviečia į renginį "Lietuvos vaikai kuria pasakas". (Savo mokinukės pasaką siunčiau) Norėjau paklausti, ar verta važiuoti? Kaip žinoti, ar pateko pasaka į knygą? O jei nepateko?  g.gif
Gal kas buvot? Patarkit  mirksiukas.gif

Jei mokinys nebus apdovanotas, tai gal ir nelabai verta. pernai važiavo mano dvi mokinės, kurios buvo pakviestos, tačiau nebuvo prizininkės. Jų pasakų knygoje išleistoje nebuvo, tik paminėtos pavardės, vardai knygos turinyje. Pažiūrėjo spektaklį, apdovanojimus ir viskas (pirmyn atgal 400 km). Vaikams, aišku patiko, bet tėvams tokį kelią plakti g.gif
Kviečia visus dalyvius, nes jiems reikia didelio srauto ir reklamos.
QUOTE(domassss @ 2015 04 03, 20:33)
Perskaičius DELFI straipsnį apie klausimynus ketvirtokams, pagalvojau, negi niekas iš tėvų niekur nesikreips... g.gif

Nors kartą tėvai galėtų ką nors nuveikti naudingo...

smile.gif

Ir aš pagalvojau. Manau, kad tėvai nelabai supranta šį reikalą.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 04 04, 17:28)
Sveikos,

Jei mokinys nebus apdovanotas, tai gal ir nelabai verta. pernai važiavo mano dvi mokinės, kurios buvo pakviestos, tačiau nebuvo prizininkės. Jų pasakų knygoje išleistoje nebuvo, tik paminėtos pavardės, vardai knygos turinyje.

O kada sužinojot, kad ne prizininkai mokiniai? O kaip man sužinot? Gal atskiras pakvietimas buvo ar pranešimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 04 05, 17:53)
O kada sužinojot, kad ne prizininkai mokiniai? O kaip man sužinot? Gal atskiras pakvietimas buvo ar pranešimas? g.gif

Atsiuntė e-laišką, o dėl tikslumo, tai skambinau laiške duotu telefonu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 04 07, 08:54)
Atsiuntė e-laišką, o dėl tikslumo, tai skambinau laiške duotu telefonu.

ir pasakė? g.gif
Atsakyti
Gal kuri darėt šviesoforo varžybas? Gal turit išsaugoję mokinių užduočių vertinimo pasus ir t.t. Reikia organizuoti ir galvoju nuo ko pradėti....
Niekaip nelenda jokios mintys į galvą, nes ryt laidosim du mūsų mokyklos pradinukus. verysad.gif Tokia slogi nuotaika mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 07, 08:08)
ir pasakė? g.gif

Ir pasakė, kad kviečiame kaip rašinius rašiusius mokinius, tačiau ne kaip laimėtojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 07 balandžio 2015 - 10:03
QUOTE(NOKIA @ 2015 04 07, 08:42)
Gal kuri darėt šviesoforo varžybas? Gal turit išsaugoję mokinių užduočių vertinimo pasus ir t.t. Reikia organizuoti ir galvoju nuo ko pradėti....
Niekaip nelenda jokios mintys į galvą, nes ryt laidosim du mūsų mokyklos pradinukus. verysad.gif Tokia slogi nuotaika mokykloje.

O dieve... kas nutiko???
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės,
labai reikia įsivertinimo veidukų kortelių. gal turite ir galite pasidalinti, būčiau dėkinga ax.gif strumlina@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 04 07, 11:49)
O dieve... kas nutiko???

tai per žiniasklaidą aprašytas įvykis, kur žuvo mama ir 3 vaikai.... verysad.gif
Atsakyti